kızlar ya bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
ben hem eşinin hem de kendi ailesinden sıkıntılar yaşayan biriryim bu da bizim imtihanımız tabi bunu da kabul ediyoruz ama bazen insanın sabrı tükeniyor
kız kardeşim hep bana düşman gibi davrandı, hayatımın her evresinde bana sorunlar çıkardı ben ona hep destek olsam da ( maddi-manevi)
eşimle de aramı açmaya başlayınca görüşmüyorduk. hiç görüşmüyoruz değil ama sık sık görüşmüyoruz yani. en son ben düşük yaptım, histeroskopi oldum uzun süre hastanede yattım, sonrasında da 1 hafta rapor verdi doktor evde dinlendim. bu süre boyunca hiç gelmedi ilgilenmedi benimle. bi kere hastaneye geldi yabancı biri gibi 15 dk durdu giiti. sonrsında da ne geldi ne de aradı. ondan sonra da eşim gitme onlara, arama dedi. bizde eskisi gibi görüşmüyoruz artıkk.
kendisi 6 haftalık hamile. şimdi evdeymiş raporluymu serum takılıyormuş aramış annemi ağlamış telefonda çok kötüyüm diye annem de benii aradı git ilgilen diye. annemler de köydeler şimdi
gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım
eşim gitmemi istemiyor. ona söylemeden gitsem mi yoksa gitmesem mi ?
kafam karıştı ya
ben hep yazıyorum ama cevap alamıyorum neyse düşüncemi söylüyüm kötüde olsa o senin kardeşin canım mecbur gidiceksin sen eger gidip ona bakar ilgilenirsen o ozaman sana yaptıklarından pişman olur der kendi kendine ben ne yapmışım allahım bana ne kadar iyi davranıyo okadar yaptıklarıma ragmen der üzülür bak gör senden bile özür dilicek haberin olsun benim düşüncem bu eşinde kızarsa benim dediklerimi de et tırnaktan ayrılırmı de kendi kardeşiyle kıyaslat onu seni anlıcaktır düşüncelerimi dile getirdim gerisi sana kalmış canım
canım çok geçmiş olsun üzüldüm allah ıslah etsinn onlarııı ne diyimhayırlı pazarlar kızlar, nasılsınız ?
Biz dün akşamdan beri şoktayız. 8 aylık hamile olan görümcemi kocası ve kayınvalidesi döverek evden atmışlar akannehir akannehir akannehir
sebep hiiiçççç ortada bişi yokken yazık o da ne olduğunu bile anlayamamış gece vakti kendini sokakta bulmuş bi komşuya sığınıp annemleri aramış gidip almışlar perişan bi halde senağlama senağlama senağlama
allahım ya nasıl insanlar var, evleneli bir yıl oldu zaten evlendi evleneli kızın hiç yüzü gülmedi. Nişanlıyken çok iyiydi. Canım,cicimlerle konuşuyordu. Evlendi ne olduysa oldu adam çok değişti sürekli azarlayıp, aşağılayıp dururlarmış ama sabır göstermiş çocuk olunca iyi olur sandım ne biliyim bu hale geleceğini diyor. Senağlama
imtihan dünyası hepimizin, herkesin imtihanı çok farklı
kuzumm hoşgeldinn nasılsınnnniyiyim canım... Tailden döndüm dünden beri çamaşır falan yerleşmeye çalışıyorum... Ancak vakit buldum girmeye... Siz nasılsınız bakalım... şimdi görümceni okudum allah sabır versin canım çok zor ne biçim insanlar var nasıl hesap verecekler hamile kadına eziyet edilir mi hiç allah korkuları yok bunların.....klava:
offf canımm ya allahh rahmet eylesinnn allah sabır versin canımmslm kızlar sızlerı cok ozledım,
hep dualarımdasınız bunu unutmatmayın
bu aralara kotuyum cok sevdıgım amcam oldu kucucukdu daha 3 yasında oglu vardı delırcem aklıma geldıkce dun aldım haberı kalp kırızı offfffffffffffffffffffffffff bundan bır ıkı hafta once kaza gecırdı trafık omurgası zedelenmıstı ama ıkı uc gun once ıyı oldugunun haberını aldık dun oldu dedıler hala saka gıbı bırı gelıp saka dıyecek gıbı
keske keskelerle konusup duruyorum
babama nasıl soylerız dıye delırdım durdum ama duydu suan erzıncada bugun gomuldu
of ne zor ya bu olum allahım
inşallah olmazınn adett canımmm inşallahvalla ebrarım iyiyim desem inanma hem yorgunum hem heyecanlı yarın hastaneye gidecem adet olmadım yarın günüm hem test yaptıracam hemde farlutal alacam adet olup klomen başlayacam hayırlısı bakalım görümcen nasıl oldu
canımmm inşallahh inşallahh mercimennni saglıkla kucana alacaksınn hiç bişey olmayacak bozma moralini canımkızlar ben hiç iyi degilim biliyonuzmu mercimegim teylikeye girdi dün aksam namazı kılıyım dedim kanamam oldu hemde çok pembe şekilde geldi çok korktum acile gittim altan baktılar açıklık yok deedi doktor ama düşük riskiyle karşı şarsıyayım bebekte bişey yok ama dünden beri kanamam çok yatıyorum bebegimi az kalsın kaybediyodum yarın doktoruma gidicem kontürele kafamda yastık bacaklarında yastık bir levabaya kalkıyorum allah rızası içim bana dua edin bilen arkadaşlar mercimegim için yasini okursa çok sevinirim bir atetel kürside okunursa çok sevinirim üstüne titredigim yavrumun hayatı teylikede haberinşz olsun giremezsem kusura baklamyın kalkamıyorum yataktan görüşürüz işşallah
çok sevindin kuzummm allah nerde varsa hepsine şifa versinkızlar hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum
görümcem bugün yoğunbakımdan çıktı
şükürler olsun rabbim tüm hastalara şifa versin
as dönsün artıkk tabiii kuzumm özledikkkkkkkkkkkızlr kardeloşun hepinize selamı var yarın dönüyomuş inşallah
herşey yolunda yani
git canım seninsanlınla utandır onuu git ilgilen kardeşindirrkızlar ya bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
ben hem eşinin hem de kendi ailesinden sıkıntılar yaşayan biriryim bu da bizim imtihanımız tabi bunu da kabul ediyoruz ama bazen insanın sabrı tükeniyor
kız kardeşim hep bana düşman gibi davrandı, hayatımın her evresinde bana sorunlar çıkardı ben ona hep destek olsam da ( maddi-manevi)
eşimle de aramı açmaya başlayınca görüşmüyorduk. Hiç görüşmüyoruz değil ama sık sık görüşmüyoruz yani. En son ben düşük yaptım, histeroskopi oldum uzun süre hastanede yattım, sonrasında da 1 hafta rapor verdi doktor evde dinlendim. Bu süre boyunca hiç gelmedi ilgilenmedi benimle. Bi kere hastaneye geldi yabancı biri gibi 15 dk durdu giiti. Sonrsında da ne geldi ne de aradı. Ondan sonra da eşim gitme onlara, arama dedi. Bizde eskisi gibi görüşmüyoruz artıkk.
Kendisi 6 haftalık hamile. şimdi evdeymiş raporluymu serum takılıyormuş aramış annemi ağlamış telefonda çok kötüyüm diye annem de benii aradı git ilgilen diye. Annemler de köydeler şimdi
eşim gitmemi istemiyor. Ona söylemeden gitsem mi yoksa gitmesem mi ?
Kafam karıştı ya
kuzumm nerelerdesinn hoşgeldinn nasılsınnnslm canlar ben geldim nasılsınız görmiyeli bakalım
canımm hiç stres yapma yatt kalkma rabbimm korucakk mercimenii sakın hiçbirr zaman kötü düşünme mercimeni kucana saglıkla alacagın günleri düşün sadece başka hiçbişeyy düşünmeee hep pozitiff düşün canım benimm o mercimen pipisinden bende ısıracam bi dogsunn hayırlısıyladakızlar allah razı olsun hepinizden okuyanlardanda okumayanlarda bebegim için yaptıklarınız için allah hepinizden razı olsun inanın yazdıklarınızı okuyunca agladım canlarım iyiki varsınız bazıları sanal alem kötü diyo gelsinlerde görsünler bakalım kardeşlerimi benim allah hepinizden razı olsun yeni girdim eve yarım saat oldu gittim doktora 7 muayene oldum rahim boyuna baktı açıklıga baktı ultrosondan çok şükür herşey normalmiş kanamayı söyledim dedi eşim doktor bey siz fitil verdiniz ondan sonra kanama oldu dedi ozaman kesin kullanmayım dedi adamı bogasım geldi
eşime dedim bak fitilde pilesantayı etkiliyo hamilelerin kesinlikle kullanması yasak diyo dedi oda bişey olsa neden yazsın dedi doktorum sitesine yolladım ordaki doktorda kullan dedi öyle kullandım ama kanamam oldu fitili kullanmayı kesince kanamam kesildi be adam öyle olucaksa neden veriyonki sinir oldum adama gelelim mercimege saglıklı dedi kilosu çok iyiymiş gramı diyelim şuna heheheh suyu iyi dedi açıklık yok dedi yatıcaksın bir tuvalete gidicen dedi kilon iyi böyle devam et hiç kilo almıyosun dedi dedim haşlama yiyorum dedim brokoli ıspanak semizotu kereviz meyva filan eti haşlama ye dedi ıy hiç sevmem bol bol balık ye dedi bak ona bayılırım he mercimegin cinsiyetini sordum kesin erkek dedi kız pipisini gösterdi adam bende heyecandan yerim ben onun pipisini deyince adam gülmeye başladı kızlar ya karnımda kıpırdıyo içimde bir canlı var ellerini ayaklarını kalbini herşeyini gösterdi çok şükür iyiymiş ama yatak ve tuvalet dedi namazı yasakladı kılmıcan dedi düşük hapi ve jeli gene verdi sigortam 15 oluyo ilaçlar çok pahalı aman olsum mercimek benden ayrılmasında daha ne isterim allahtan duaya katılabilirsen giricem ama eşim sorun adam nefes aldırmıyo dedimki doktora neden kanama olmuştır dedi bebek plesantadan ayrılınca oluyomuş yani ani hareket yok yavaç egi,lmek yok eşimdem başka kimsem yok malesef yere egilmekte yok allah yardımcım olsun ne deyim tekrar allah razı olsun duaya nanelişerede banada amin diyorum iyiki varsınız kardeşlerim benim girebilirsem giricem ama biraz zor allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyimn oglumu iyi akşamlar hepinize merak etmeyim diye yazıyorum anca yazabiliyorum kusura bakmayım bu arada öpüyorum yanaklarınızdan
hoşbuldukk kuzum güle güle geçmişteydim alıntılarla anca dönüyomm öptüm canımbersucum maydonoz yemeklik sogan ve yeşil sogan baharatlardan uzak dur çig köfte et türü herşeyden uzak dur canım azraperi hoş geldin ben çıkıyorum yemek yiyip duş alıp yatıcam allaha emanet olun ben kaçar
esselam canlar geçmişi hiç okuyamadım benimde annem baya rahatsız portinin topiğinde annem için ayetel kürsi dağıtıyoruz okumak isteyen olursa söylesin lütfen
ebrarım veya boncuğumda bana özelden ya da msn de yazarsa sevinirim kim aldı felan diye
şimdiden allah razı olsun
canım herzaman iyi ol inşallah.evet bizlerde üst üste gelince çok üzüldük ..ama şükür ebuşumun görümcesi iyiymiş..bi ara rastlaşsakta uzun uzun konussak ya olmuyo böyle canımgünaydın kızlar,topiğimize nazar değdi hergün kötü bi haber alıyoruz,sayfayı açar açmaz sevtun için ayetel kürsi listesini görünce şok oldun ne olur kötü bişe olmasın dedim
Sevtunum çok dikkatli ol bugun doktordan gelincede hbr verirsin inş bizlere merakta bırakma,
Ebrarcım sevtun için olan duaya bana 40 yazar mısın sana zahmet bugun okurum hepsini,bu arada görümcene çok sevindim inş bugun daha da iyi olacak Allah'ın izniyle...
Mızmızcım başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşaallah...Rabbim yakınlarına sabır versin...Sende kendine dikkat et bebişin için...
Derinim dün iyi sayılırdı da bugun hem işte hem burda kötü bi başlangıç oldu,öpüyorum tatlım...
Naneliseker cnm görümcene gerçekten çok üzüldüm,Allah yardımcısı olsun,eşine söyleyecek bişe bulamıyorum aslında çok şey var da burası müsait değil...
Bersumm senin paşada iyiymiş,sevindim cnm inş 3lü test sonuçlarınızda güzel çıkar,şuan okuldasın sanırım kolay gelsin sana da...
Kızlar tek tek sayamıyorum ama hepinize selamlar,gününüz güzel geçsin süper haberler alın inşaallah...
canım inşallah kasık agrıların hamileliktendir öpüyorum:ecrin_bebek:Şenizkızlar günaydın... ebrar aleyna ne fesatsınız ayol walla ütü yaptım kızzzz.... bu ay tarlanın ekim çalışmaları bitti şimdilik bakalım ürün vercek mi görcez artık...zemuszemus walla 3 gündür kasıklarım ağrıyo çok fena demiştim ya önceki hamileliklerde de oldu diye aynen öyle ağrıyo... bakalım nasip içimden olmadı gibi geliyo ama kasıklarım ağrıdıkça mutlu da olmuyo değilim.... ama en az 2 hafta geçmeden gitmicem doktora... yani daha öğrenmek için 1 ay var.....
Allahıma şükürler olsun canım benim çok sevindim valla yaaa:dance:Allah dahada iyi etsin gülüm..kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum
görümcem bugün yoğunbakımdan çıktı
şükürler olsun rabbim tüm hastalara şifa versin
canım kusura bakma hemen çıkmak zorunda kaldım gündüz...derinim hoşgeldin balım ay noluyo bize hepimizde bisorun allah beterinden korusun senin kociş nasıl?
benimkide evde uğraşıyorum onunla
aleykümselammm canım..gelsin de delü karıyı bi pataklayam:))kızlr kardeloşun hepinize selamı var yarın dönüyomuş inşallah
herşey yolunda yani
canım benim yazacaklarımı arkadaslarım da yazmışş.harfiyen katılıyorum inanki..o senin kardeşin..hiçbişey için olmasa ALLAH RIZASI için gitmelisin ilgilenmelisin..evet yaşadıkların kötü olabilir ama inan hatasını anlıyacaktır gittiginde.eşinide ikna et habersiz gitme daha kötü oluryerimsenibenkızlar ya bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
eşimle de aramı açmaya başlayınca görüşmüyorduk. hiç görüşmüyoruz değil ama sık sık görüşmüyoruz yani. en son ben düşük yaptım, histeroskopi oldum uzun süre hastanede yattım, sonrasında da 1 hafta rapor verdi doktor evde dinlendim. bu süre boyunca hiç gelmedi ilgilenmedi benimle. bi kere hastaneye geldi yabancı biri gibi 15 dk durdu giiti. sonrsında da ne geldi ne de aradı. ondan sonra da eşim gitme onlara, arama dedi. bizde eskisi gibi görüşmüyoruz artıkk.
kendisi 6 haftalık hamile. şimdi evdeymiş raporluymu serum takılıyormuş aramış annemi ağlamış telefonda çok kötüyüm diye annem de benii aradı git ilgilen diye. annemler de köydeler şimdi
eşim gitmemi istemiyor. ona söylemeden gitsem mi yoksa gitmesem mi ?
kafam karıştı ya
selam canım hoşgeldin ya nerelerdesin boncuklar yakanı bırakmıyo dimi:)Allah kolaylık versin canım..slm canlar ben geldim nasılsınız görmiyeli bakalım
Allah kabul etsin tatlım..nasılsın hoşgeldin.Şenizselam kızlar nasılsınız
ebrarım kuzum okudum duaları rabbim kabul etsin inşallah 2 duayıda bitirdim kuzum eklersin
hay Allah yaa fitile bak sen..iyiki bıraktın canım..çok sevindim mercimegimizin iyi olmasına...sen iyi ol da girme siteye olsun..ama arada haber ver gülüm öptüm seniŞenizkızlar allah razı olsun hepinizden okuyanlardanda okumayanlarda bebegim için yaptıklarınız için allah hepinizden razı olsun inanın yazdıklarınızı okuyunca agladım canlarım iyiki varsınız bazıları sanal alem kötü diyo gelsinlerde görsünler bakalım kardeşlerimi benim allah hepinizden razı olsun yeni girdim eve yarım saat oldu gittim doktora 7 muayene oldum rahim boyuna baktı açıklıga baktı ultrosondan çok şükür herşey normalmiş kanamayı söyledim dedi eşim doktor bey siz fitil verdiniz ondan sonra kanama oldu dedi ozaman kesin kullanmayım dedi adamı bogasım geldi
eşime dedim bak fitilde pilesantayı etkiliyo hamilelerin kesinlikle kullanması yasak diyo dedi oda bişey olsa neden yazsın dedi doktorum sitesine yolladım ordaki doktorda kullan dedi öyle kullandım ama kanamam oldu fitili kullanmayı kesince kanamam kesildi be adam öyle olucaksa neden veriyonki sinir oldum adama gelelim mercimege saglıklı dedi kilosu çok iyiymiş gramı diyelim şuna heheheh suyu iyi dedi açıklık yok dedi yatıcaksın bir tuvalete gidicen dedi kilon iyi böyle devam et hiç kilo almıyosun dedi dedim haşlama yiyorum dedim brokoli ıspanak semizotu kereviz meyva filan eti haşlama ye dedi ıy hiç sevmem bol bol balık ye dedi bak ona bayılırım he mercimegin cinsiyetini sordum kesin erkek dedi kız pipisini gösterdi adam bende heyecandan yerim ben onun pipisini deyince adam gülmeye başladı kızlar ya karnımda kıpırdıyo içimde bir canlı var ellerini ayaklarını kalbini herşeyini gösterdi çok şükür iyiymiş ama yatak ve tuvalet dedi namazı yasakladı kılmıcan dedi düşük hapi ve jeli gene verdi sigortam 15 oluyo ilaçlar çok pahalı aman olsum mercimek benden ayrılmasında daha ne isterim allahtan duaya katılabilirsen giricem ama eşim sorun adam nefes aldırmıyo dedimki doktora neden kanama olmuştır dedi bebek plesantadan ayrılınca oluyomuş yani ani hareket yok yavaç egi,lmek yok eşimdem başka kimsem yok malesef yere egilmekte yok allah yardımcım olsun ne deyim tekrar allah razı olsun duaya nanelişerede banada amin diyorum iyiki varsınız kardeşlerim benim girebilirsem giricem ama biraz zor allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyimn oglumu iyi akşamlar hepinize merak etmeyim diye yazıyorum anca yazabiliyorum kusura bakmayım bu arada öpüyorum yanaklarınızdan
canım yaa çok geçmiş olsun...BEN DE OKURUM KAÇ EKSİK VARSA SÖYLE CANIM..esselam canlar geçmişi hiç okuyamadım benimde annem baya rahatsız portinin topiğinde annem için ayetel kürsi dağıtıyoruz okumak isteyen olursa söylesin lütfen
ebrarım veya boncuğumda bana özelden ya da msn de yazarsa sevinirim kim aldı felan diye
şimdiden allah razı olsun
slm kızlar fazla kalamayıcam malesf dr gittim ve kırmızılar geldi bu ayda olmadı hayırlısı olsun bidahaki ay olsun inşallah kan pıhtılaşması içinde dr mun eşi romatoloji uzmanıymış ona yolladı yarın gidip görüşecem bakalım ne diyecek sevtunum sanada geçmiş olsun umarım bişey olmaz mercimek paşa büyür
slm kızlar fazla kalamayıcam malesf dr gittim ve kırmızılar geldi bu ayda olmadı hayırlısı olsun bidahaki ay olsun inşallah kan pıhtılaşması içinde dr mun eşi romatoloji uzmanıymış ona yolladı yarın gidip görüşecem bakalım ne diyecek sevtunum sanada geçmiş olsun umarım bişey olmaz mercimek paşa büyür
kızlar allah razı olsun hepinizden okuyanlardanda okumayanlarda bebegim için yaptıklarınız için allah hepinizden razı olsun inanın yazdıklarınızı okuyunca agladım canlarım iyiki varsınız bazıları sanal alem kötü diyo gelsinlerde görsünler bakalım kardeşlerimi benim allah hepinizden razı olsun yeni girdim eve yarım saat oldu gittim doktora 7 muayene oldum rahim boyuna baktı açıklıga baktı ultrosondan çok şükür herşey normalmiş kanamayı söyledim dedi eşim doktor bey siz fitil verdiniz ondan sonra kanama oldu dedi ozaman kesin kullanmayım dedi adamı bogasım geldi
canlar ben kaçtım şimdilik..yarın izinliyim gece gelirseniz bol bol konusuruz..biraz eşime bakayım..öptüm azram kusuruma bakma datluşŞeniz
bu arada alttaki imzama bişiycik demedinizz begenmediniz mi yoksam:sinifsinif:
canlar ben kaçtım şimdilik..yarın izinliyim gece gelirseniz bol bol konusuruz..biraz eşime bakayım..öptüm azram kusuruma bakma datluşşeniz
bu arada alttaki imzama bişiycik demedinizz begenmediniz mi yoksam:sinifsinif: