Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben hep yazıyorum ama cevap alamıyorum neyse düşüncemi söylüyüm kötüde olsa o senin kardeşin canım mecbur gidiceksin sen eger gidip ona bakar ilgilenirsen o ozaman sana yaptıklarından pişman olur der kendi kendine ben ne yapmışım allahım bana ne kadar iyi davranıyo okadar yaptıklarıma ragmen der üzülür bak gör senden bile özür dilicek haberin olsun benim düşüncem bu eşinde kızarsa benim dediklerimi de et tırnaktan ayrılırmı de kendi kardeşiyle kıyaslat onu seni anlıcaktır düşüncelerimi dile getirdim gerisi sana kalmış canım

selam kızlar nasılsınız

ebrarım kuzum okudum duaları rabbim kabul etsin inşallah 2 duayıda bitirdim kuzum eklersin

kızlar allah razı olsun hepinizden okuyanlardanda okumayanlarda bebegim için yaptıklarınız için allah hepinizden razı olsun inanın yazdıklarınızı okuyunca agladım canlarım iyiki varsınız bazıları sanal alem kötü diyo gelsinlerde görsünler bakalım kardeşlerimi benim allah hepinizden razı olsun yeni girdim eve yarım saat oldu gittim doktora 7 muayene oldum rahim boyuna baktı açıklıga baktı ultrosondan çok şükür herşey normalmiş kanamayı söyledim dedi eşim doktor bey siz fitil verdiniz ondan sonra kanama oldu dedi ozaman kesin kullanmayım dedi adamı bogasım geldi
eşime dedim bak fitilde pilesantayı etkiliyo hamilelerin kesinlikle kullanması yasak diyo dedi oda bişey olsa neden yazsın dedi doktorum sitesine yolladım ordaki doktorda kullan dedi öyle kullandım ama kanamam oldu fitili kullanmayı kesince kanamam kesildi be adam öyle olucaksa neden veriyonki sinir oldum adama gelelim mercimege saglıklı dedi kilosu çok iyiymiş gramı diyelim şuna heheheh suyu iyi dedi açıklık yok dedi yatıcaksın bir tuvalete gidicen dedi kilon iyi böyle devam et hiç kilo almıyosun dedi dedim haşlama yiyorum dedim brokoli ıspanak semizotu kereviz meyva filan eti haşlama ye dedi ıy hiç sevmem bol bol balık ye dedi bak ona bayılırım he mercimegin cinsiyetini sordum kesin erkek dedi kız pipisini gösterdi adam bende heyecandan yerim ben onun pipisini deyince adam gülmeye başladı kızlar ya karnımda kıpırdıyo içimde bir canlı var ellerini ayaklarını kalbini herşeyini gösterdi çok şükür iyiymiş ama yatak ve tuvalet dedi namazı yasakladı kılmıcan dedi düşük hapi ve jeli gene verdi sigortam 15 oluyo ilaçlar çok pahalı aman olsum mercimek benden ayrılmasında daha ne isterim allahtan duaya katılabilirsen giricem ama eşim sorun adam nefes aldırmıyo dedimki doktora neden kanama olmuştır dedi bebek plesantadan ayrılınca oluyomuş yani ani hareket yok yavaç egi,lmek yok eşimdem başka kimsem yok malesef yere egilmekte yok allah yardımcım olsun ne deyim tekrar allah razı olsun duaya nanelişerede banada amin diyorum iyiki varsınız kardeşlerim benim girebilirsem giricem ama biraz zor allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyimn oglumu iyi akşamlar hepinize merak etmeyim diye yazıyorum anca yazabiliyorum kusura bakmayım bu arada öpüyorum yanaklarınızdan

BERSUCUM maydonoz yemeklik sogan ve yeşil sogan baharatlardan uzak dur çig köfte et türü herşeyden uzak dur canım azraperi hoş geldin ben çıkıyorum yemek yiyip duş alıp yatıcam allaha emanet olun ben kaçar

esselam canlar geçmişi hiç okuyamadım benimde annem baya rahatsız portinin topiğinde annem için ayetel kürsi dağıtıyoruz okumak isteyen olursa söylesin lütfen
ebrarım veya boncuğumda bana özelden ya da msn de yazarsa sevinirim kim aldı felan diye
şimdiden allah razı olsun

ebroşum görümcen iyimiş çok sevindim canım
sevtuncum bebegini inş saglıkla kucagına alırsın canım

slm kızlar fazla kalamayıcam malesf dr gittim ve kırmızılar geldi bu ayda olmadı hayırlısı olsun bidahaki ay olsun inşallah kan pıhtılaşması içinde dr mun eşi romatoloji uzmanıymış ona yolladı yarın gidip görüşecem bakalım ne diyecek sevtunum sanada geçmiş olsun umarım bişey olmaz mercimek paşa büyür

cevapladığın için teşekkür ederim.
eşimi aradım ulaşamadım. yazdıktan kısa bi süre sonra zaten bağlantımız gitti. bizim internet bağlantısı sorunlu sık sık gider böyle. (
neyse bende gittim zaten çaldım kapıyı açan olmadı. telefonlarını da aradım açan olmadı. geri arayan da olmadı. napalım. gittim ulaşamadım. içim rahat.
kardeşim abla ben sana neler ettim sen yine de bana iyilik yptın demez canım, diyecek biri olsa koşa koşa giderdim de :1no2: :1no2: :1no2:
bana ettiklerini yazsam kimse inanmaz. sema abartıyor bi kardeş ablasına bu kadar etmez dersiniz ama inan nişanımda kavga çıkardı burnumdan geldi. düğünüm burnumdan geldi. evlendim evleneli bi rahat edemedim sürekli saçma sapan şeylerden olay çıkarır :çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun üzüldüm allah ıslah etsinn onlarııı ne diyim
kuzumm hoşgeldinn nasılsınnnn
offf canımm ya allahh rahmet eylesinnn allah sabır versin canımm
inşallah olmazınn adett canımmm inşallah
canımmm inşallahh inşallahh mercimennni saglıkla kucana alacaksınn hiç bişey olmayacak bozma moralini canım
kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum
görümcem bugün yoğunbakımdan çıktı
şükürler olsun rabbim tüm hastalara şifa versin
çok sevindin kuzummm allah nerde varsa hepsine şifa versin
kızlr kardeloşun hepinize selamı var yarın dönüyomuş inşallah
herşey yolunda yani
as dönsün artıkk tabiii kuzumm özledikkkkkkkkkk
git canım seninsanlınla utandır onuu git ilgilen kardeşindirr
slm canlar ben geldim nasılsınız görmiyeli bakalım
kuzumm nerelerdesinn hoşgeldinn nasılsınnn
canımm hiç stres yapma yatt kalkma rabbimm korucakk mercimenii sakın hiçbirr zaman kötü düşünme mercimeni kucana saglıkla alacagın günleri düşün sadece başka hiçbişeyy düşünmeee hep pozitiff düşün canım benimm o mercimen pipisinden bende ısıracam bi dogsunn hayırlısıylada
hoşbuldukk kuzum güle güle geçmişteydim alıntılarla anca dönüyomm öptüm canım

ascanım geçmiş olsunn ben alırım 20 tane canım okurum allah şifa versin canımm

canım herzaman iyi ol inşallah.evet bizlerde üst üste gelince çok üzüldük ..ama şükür ebuşumun görümcesi iyiymiş..bi ara rastlaşsakta uzun uzun konussak ya olmuyo böyle canım
canım inşallah kasık agrıların hamileliktendir öpüyorum:ecrin_bebek:Şeniz
kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum
görümcem bugün yoğunbakımdan çıktı
şükürler olsun rabbim tüm hastalara şifa versin
Allahıma şükürler olsun canım benim çok sevindim valla yaaa:dance:Allah dahada iyi etsin gülüm..
derinim hoşgeldin balım ay noluyo bize hepimizde bisorun allah beterinden korusun senin kociş nasıl?
benimkide evde uğraşıyorum onunla
canım kusura bakma hemen çıkmak zorunda kaldım gündüz...
kociş iyi şükür..ilaçlar iyi geliyo enfeksiyona ama beli iyi degil işte..yarım emar var bakalım hayırlısı..seninkinede tekrar geçmiş olsun canomŞeniz
kızlr kardeloşun hepinize selamı var yarın dönüyomuş inşallah
herşey yolunda yani
aleykümselammm canım..gelsin de delü karıyı bi pataklayam:))
canım benim yazacaklarımı arkadaslarım da yazmışş.harfiyen katılıyorum inanki..o senin kardeşin..hiçbişey için olmasa ALLAH RIZASI için gitmelisin ilgilenmelisin..evet yaşadıkların kötü olabilir ama inan hatasını anlıyacaktır gittiginde.eşinide ikna et habersiz gitme daha kötü oluryerimseniben
slm canlar ben geldim nasılsınız görmiyeli bakalım
selam canım hoşgeldin ya nerelerdesin boncuklar yakanı bırakmıyo dimi:)Allah kolaylık versin canım..
selam kızlar nasılsınız

ebrarım kuzum okudum duaları rabbim kabul etsin inşallah 2 duayıda bitirdim kuzum eklersin
Allah kabul etsin tatlım..nasılsın hoşgeldin.Şeniz
hay Allah yaa fitile bak sen..iyiki bıraktın canım..çok sevindim mercimegimizin iyi olmasına...sen iyi ol da girme siteye olsun..ama arada haber ver gülüm öptüm seniŞeniz
canım yaa çok geçmiş olsun...BEN DE OKURUM KAÇ EKSİK VARSA SÖYLE CANIM..

TÜH SAGLIK OLSUN BE CANIM ÜZÜLME...hayırlısı ne ise o olsun inşallah..

NANELİŞEKER için dua listemiz
Derinsu.................27
Samyeli................20bitti
Azra.....................20bitti
Sevtun..................20bitti
Aleyna..................20bitti
ugurboncugum.......20bitti
Ebrar.....................46
derdanur................20
Turkuaz..................20
Tugcal...................20bitti
Hale......................20
bulut......................20BİTTİ
nanelişeker............20bitti
pelin.....................20

saglık olsun kuzum bidaki aya inşallah rabbim büyük canım verecek inşallah sevindirecek bizleridee

canım iyi senin ve prensin iyi olmanıza çok sevindim.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

şekerimmmm iyi bak damada.-tatlicadiarzu- biz ona daha gelinler doğuracağız bak ona göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlar ben kaçtım şimdilik..yarın izinliyim gece gelirseniz bol bol konusuruz..biraz eşime bakayım..öptüm azram kusuruma bakma datluşŞeniz
bu arada alttaki imzama bişiycik demedinizz begenmediniz mi yoksam:sinifsinif:

canım hiç üzme kendini.
her gelen kırmızı sonrasına çalışmalara daha iyi hazırlanıyoruz bunu unutma turkbayragi
Rabbim tez zamanda hepimizin de yüzünü güldürsün :Saruboceq:

ben çok beğendim
yazı çok güzel de
resim bambaşka bi güzellik yani çok seksi :asigim:

Derinimm kuzumm hoşbuldukk canım geçmişteydim anca çıkabildimm güzelimm nasılsınn ya kuzum neler olmuşş rabbimm hepsine şifalar versin inşallahh

tamam kuzum bende öptüm iyi bak kendine yarın bol bol konuşuruz inşallah süper olmuşş kuzum eline saglık çok öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…