Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdam dönmüşşş ama gelmedi yazıp çıkmışş iyidir inşallahh

tugceninde bittmişş tatill şimdi artıkk temizlikle ugraşırrr ayy tatil sonrası temizlikk ne koyuyo insana varyaaa sen naptın kuzum eşin nasıl oldu daha iyicemi

kuzu bana 20 yaz

gel canım başımla beraberr gel yapar yerizz kuzu şöyle yogurtlıu sarımsaklı pull biberlii ohhh bide üstüne nane atarızz kuzumm gel gellll turşuda çıkarırım sana kız kuzu erştenin yanına hepinizz gelin kızlarrr yerikk beraberrr iyiyim kuzum ütü yapıyordum dünya ütü var birazını yapayım dedim birazıda yarına inşallah

yapmadanda olmuyo be kuzumm kim yapacak gene ben yapacam ahh olsada biri yapı verse şuu uyuzzz ütüyüü valla ne iyi olurduuu

tamam canım 20 tane yazıyorum
ohh sefamız olsun kız ben tereyağlı severim haa unutma
sen hingelmi yaptın?gerçi heryerde farklı ismi
karemi kesiyosun yoğurtlu yapacağını üçgenmi
haklısın canım yaa kim yapıcak biz yapmasak bende inan nefret ediyorum ya

slm canım biz iyiyiz sen nasıl oldun
tekrardan başınsaolsun canım allah mekanını cennet etsin
saol canlarım
ıcım sıkılıo sankı bırı kalbımı sıkıyor daralıyorum
aleyküm selam canım başın saolsun allah mekanını cennet etsin allah sabır versin canım iyiyim canım sen nasılsın
tesekkur ederım cnm ınsallah barı obur tarafta rahat olur annesıne kavusmustur cnm amcam

derdam dönmüşşş ama gelmedi yazıp çıkmışş iyidir inşallahh

tugceninde bittmişş tatill şimdi artıkk temizlikle ugraşırrr ayy tatil sonrası temizlikk ne koyuyo insana varyaaa sen naptın kuzum eşin nasıl oldu daha iyicemi

EVET DERDAM DÖNDÜ DARISI DİĞERLERİNE
TUĞÇE TEMİZLİKMİ YAPIYO YOKSAM BAŞKA İŞLERİMİ VAR BELLİ DEĞİL kaydirigubbakcemile3AY KIZICAK YİNE YAA eyvahedigeldismile,
KOCİŞ DAHA İYİ ŞÜKÜR ÇOK TER ATTI BUGÜN İNŞALLAH YARINA BİŞEYİ KALMAZ BEBİŞİMİN :kedi:

saol canlarım
ıcım sıkılıo sankı bırı kalbımı sıkıyor daralıyorum

tesekkur ederım cnm ınsallah barı obur tarafta rahat olur annesıne kavusmustur cnm amcam

canım dünde yazdım sana çok zor tabiki allah acınızı hafifletsin
ama bebişini düşün onun için iyi olmalısın tatlım

nerde bu millet yahu artık kızıyorum ceza kesicem valla

kes kuzum kess bundan gayri günde 3 kere ceeeeeee demeyene 100 tl kess de görsün kuzularr bakalımm gerci ilk ceza bana kesilir sanırımm bu ara boş kalamıyomki kuzu gelen giden yarında misafir gelecekmiş akşam yemege yatıya kalırlarmı bilmem yorgunum kız kuzuu şöyle bi ayamı uzatıpp yatamadım nicedirr yaaa bi gün tatil vercem kendime yapmıcam iş güç yatacam öyle ayaklarımı uzatıppp hahahahaha kendi kendime hizmet edecem o gün yapacam kekleri böreklei çayımıda ohhhhhhhh yatacam tv izlicem yattım yerdennn 1 günü kendimize ayırmak hakkımız söke söke alırız demi kuzumm hahahahha

EVET DERDAM DÖNDÜ DARISI DİĞERLERİNE
TUĞÇE TEMİZLİKMİ YAPIYO YOKSAM BAŞKA İŞLERİMİ VAR BELLİ DEĞİL kaydirigubbakcemile3AY KIZICAK YİNE YAA eyvahedigeldismile,
KOCİŞ DAHA İYİ ŞÜKÜR ÇOK TER ATTI BUGÜN İNŞALLAH YARINA BİŞEYİ KALMAZ BEBİŞİMİN :kedi:
dönünnler artıkkk çokk sürdü bu tatilerrr kardeln kuzusudaa gelsinnn artıkınnn yiterrr bu kadar özlettigi sevindim eşinin iyileşiyor olmasına kuzum
tamam canım 20 tane yazıyorum
ohh sefamız olsun kız ben tereyağlı severim haa unutma
sen hingelmi yaptın?gerçi heryerde farklı ismi
karemi kesiyosun yoğurtlu yapacağını üçgenmi
haklısın canım yaa kim yapıcak biz yapmasak bende inan nefret ediyorum ya
hilgen ne canımm ben normal erişte kestim üçgen falan deyil ben erişteyide yogurtlu severim canım bide yufkayı kurutup kırarım öyle pişiririm onuda çok seviyom yogurtlu sarımsaklı bide erişteyi barbunyalıda yaparım oda güzell haslanmış barbunya dökerim içerine ayy süper oluyo kuzu acaba hingen dedigin boş yufkamı hani benim kırık yaptıgım kereyi mantı olarak kesiyom kuzum
Randevu aldım carsambaya ılk defa kısmet olursa bebegımı gorecem

hayırlı olsun canımm rabbim kucandada görmeyi nasip etsin inşallah

kızlar allah razı olsun hepinizden okuyanlardanda okumayanlarda bebegim için yaptıklarınız için allah hepinizden razı olsun inanın yazdıklarınızı okuyunca agladım canlarım iyiki varsınız bazıları sanal alem kötü diyo gelsinlerde görsünler bakalım kardeşlerimi benim allah hepinizden razı olsun yeni girdim eve yarım saat oldu gittim doktora 7 muayene oldum rahim boyuna baktı açıklıga baktı ultrosondan çok şükür herşey normalmiş kanamayı söyledim dedi eşim doktor bey siz fitil verdiniz ondan sonra kanama oldu dedi ozaman kesin kullanmayım dedi adamı bogasım geldi
eşime dedim bak fitilde pilesantayı etkiliyo hamilelerin kesinlikle kullanması yasak diyo dedi oda bişey olsa neden yazsın dedi doktorum sitesine yolladım ordaki doktorda kullan dedi öyle kullandım ama kanamam oldu fitili kullanmayı kesince kanamam kesildi be adam öyle olucaksa neden veriyonki sinir oldum adama gelelim mercimege saglıklı dedi kilosu çok iyiymiş gramı diyelim şuna heheheh suyu iyi dedi açıklık yok dedi yatıcaksın bir tuvalete gidicen dedi kilon iyi böyle devam et hiç kilo almıyosun dedi dedim haşlama yiyorum dedim brokoli ıspanak semizotu kereviz meyva filan eti haşlama ye dedi ıy hiç sevmem bol bol balık ye dedi bak ona bayılırım he mercimegin cinsiyetini sordum kesin erkek dedi kız pipisini gösterdi adam bende heyecandan yerim ben onun pipisini deyince adam gülmeye başladı kızlar ya karnımda kıpırdıyo içimde bir canlı var ellerini ayaklarını kalbini herşeyini gösterdi çok şükür iyiymiş ama yatak ve tuvalet dedi namazı yasakladı kılmıcan dedi düşük hapi ve jeli gene verdi sigortam 15 oluyo ilaçlar çok pahalı aman olsum mercimek benden ayrılmasında daha ne isterim allahtan duaya katılabilirsen giricem ama eşim sorun adam nefes aldırmıyo dedimki doktora neden kanama olmuştır dedi bebek plesantadan ayrılınca oluyomuş yani ani hareket yok yavaç egi,lmek yok eşimdem başka kimsem yok malesef yere egilmekte yok allah yardımcım olsun ne deyim tekrar allah razı olsun duaya nanelişerede banada amin diyorum iyiki varsınız kardeşlerim benim girebilirsem giricem ama biraz zor allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyimn oglumu iyi akşamlar hepinize merak etmeyim diye yazıyorum anca yazabiliyorum kusura bakmayım bu arada öpüyorum yanaklarınızdan

sevtunum hadi geçmiş olsun tatlım mercimeğin iyi olmasına çok sevi,ndim... bol bol yatacan artık ohhh sefasını da sür bugünlerin mercimek paşa gelince çok arasın bu günleri sonra.....

esselam canlar geçmişi hiç okuyamadım benimde annem baya rahatsız portinin topiğinde annem için ayetel kürsi dağıtıyoruz okumak isteyen olursa söylesin lütfen
ebrarım veya boncuğumda bana özelden ya da msn de yazarsa sevinirim kim aldı felan diye
şimdiden allah razı olsun

ayseni geçmiş olsun tatlçım nesi var annenin Allah şifasını versin inşallah... ben okurum canım ne okunacaksa....

AYŞENİN ANNESİ İÇİN
AYETEL KÜRSİ OKUMAK
isteyenler bana bildirirse sevinirim
canım ben okurum kaç tane istersen yaz bana....

kız ebroş beni görmüyon mu yoksam beni beğenmiyon mu ağlarım bak heeee......:çok üzgünüm:

Randevu aldım carsambaya ılk defa kısmet olursa bebegımı gorecem
HADİ HAYIRLISI CANIM HEYECANLISINDIR ŞİMDİ
KALP ATIŞLARINIDA DUYACAKSIN İNŞALLAH
kes kuzum kess bundan gayri günde 3 kere ceeeeeee demeyene 100 tl kess de görsün kuzularr bakalımm gerci ilk ceza bana kesilir sanırımm bu ara boş kalamıyomki kuzu gelen giden yarında misafir gelecekmiş akşam yemege yatıya kalırlarmı bilmem yorgunum kız kuzuu şöyle bi ayamı uzatıpp yatamadım nicedirr yaaa bi gün tatil vercem kendime yapmıcam iş güç yatacam öyle ayaklarımı uzatıppp hahahahaha kendi kendime hizmet edecem o gün yapacam kekleri böreklei çayımıda ohhhhhhhh yatacam tv izlicem yattım yerdennn 1 günü kendimize ayırmak hakkımız söke söke alırız demi kuzumm hahahahha
AYYY DELİRCEM ARTIK NE GELENİN NE GİDENİN BİTİYO KUZUM
ALLAH KOLAYLIK VERSİN TABİ EKSİKLİKLERİNİDE VERMESİNDE VALLA BEN YORULDUM YAA .ALLAHIM KOLAYLIK VERSİN BENCEDE SEN TATİLİ ÇOKDAN HAKETTİN BİR GÜN DEİĞİL BİR HAFTA YAP BENCE
iyi geceler kızalr... ancak gelebildim nasılsınız bakalım???
HOŞGELDİN CANİKOM NASILSIN
dönünnler artıkkk çokk sürdü bu tatilerrr kardeln kuzusudaa gelsinnn artıkınnn yiterrr bu kadar özlettigi sevindim eşinin iyileşiyor olmasına kuzum

hilgen ne canımm ben normal erişte kestim üçgen falan deyil ben erişteyide yogurtlu severim canım bide yufkayı kurutup kırarım öyle pişiririm onuda çok seviyom yogurtlu sarımsaklı bide erişteyi barbunyalıda yaparım oda güzell haslanmış barbunya dökerim içerine ayy süper oluyo kuzu acaba hingen dedigin boş yufkamı hani benim kırık yaptıgım kereyi mantı olarak kesiyom kuzum

hayırlı olsun canımm rabbim kucandada görmeyi nasip etsin inşallah

HEE YAA ARTIK DÖNSÜNLER VALLA ÇOK ÖZLEDİK HEPSİNİ
BEN GİTTİMDE BUKADAR UZUN SÜRMEMİŞTİ GALİBA ÖYLEMİYDİ ACEP ohaoldumsmile
YOK DEDİĞİM FARKLI BİŞEY HİNGELİ TOKATLILAR YAPAR ÜÇGEN KESERLER SONRA HAŞLAYIP SARIMSAKLI YOĞURT DÖKERLER ÜSTÜNEDE PULBİBERİ YAĞDA YAKARLAR DÖKERLER .SİZDE FARKLI DEMEKKİ BEN SADE SEVERİM BİDE KARE KESER ANNEMLER ÇORBA YAPARIZ ONDANDA

soganlı havuçlu kür nasıl oluyo canımm

CNM BEN YAPTIM SOGAN KURUNU ADETIMDEN SONRA AMA BU SEFER ICINE HAVUC DOGRADIM AYRICADA YEDIM BILMIYORUM ONDAN SONRA HAMILE KALDIM ISTE TABIKI VESILE BUNLAR AMA GENEDE YAPMAK LAZIM INSANIN ICINI TEMIZLIYOR

hayırlı olsun canımm rabbim kucandada görmeyi nasip etsin inşallah[/QUOTE]

AMIN CNM TESEKKUR EDERIM

X