Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

iyi yapmışsınız canım... şimdi o çucuğa da yazık... kimse yuvasını yıkmayı istemez ama böyle insanlarla yaşamak da zor gerçekten....

kızlar ben de kpss maratonuna başlıcam bu sene... olmucak böyle evde otur otur... özel sektörde de 5 sene çalıştım.... bu sene kasıp şöyle a grubundan bir yerlere girmek istiyorum ama bakalım... dershane arıyorum şimdi... hem yaş da 28 benim son sansım denemek istiyorum.... bir olabilsen devlet memuru süper olur o zaman da bakalım..... bu kışı çalışarak geçiricem heralde....

canım dişini sık, çalış ve vazgeçme sakın.
bi yıl sıkıntı çekersin ama ilerde çok rahat edersin
hayırlısıyla inşaallah kaznırsın

evet tatlım haklısın devlet kapısı gibisi yok devirde.... garantili iş bir kere....

ben özelde 5 yıl çalıştım
patronun her türlü lafını, nazını çekersin, vaktinde maaş alamazsın
senelik iznin olur kullanamazsın üstüne birde kullandım diye kağıt imzlarsın
her gün acaba bugün nolacak düşüncesiyle işe gidersin
her ayın sonunda tamammı devammı stresi yaşarsın
aman say say bitmez canım
dişini sık, ders çalış. bir yıl eziyet çekersin ama bi ömür rahat edersin canım

biliyorum tatlım bende 5 yıl calıştım özelde.... yarın ne olucam korkusundan yılıyor insan bir kere... stressi de cabası....

kızlar şimdilik çıkmam lazım kociş bilgisayarı istiyor.... akşama görüşürüz inşallah öpüyorum sizleri....

inşallah hakkında hayırlısı olur canım....sen ne mezunuydun tugcalcım...boshayallersmile

hoşgeldinnn tatlımmmm
kızlar leyla benim başka topikten arkadaşım hep davet ediyordum gelmiyordu
dua listemize onu da ekleyelim inşaallah kaydirigubbakcemile5

ara ara gelmiştim bu topice semacım....kardelen beni getirmişti....arkadaşların birazını tanıyorum..yenileride var galiba....olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…