- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
inanmıyorum yaa bu nasıl bir insanlık kimse kusura bakmasın insan olamaz bunlar yazıklar olsun nasıl bir dünyada yaşıyoruz allah ıslah etsin canım .şimdi görümcenin psikolojisi nasıldır kimbilir aslında gidip şikayette bulunmalı sesiz kalırsa olmaz yani kötükedihüsokötükedihüsohayırlı pazarlar kızlar, nasılsınız ?
biz dün akşamdan beri şoktayız. 8 aylık hamile olan görümcemi kocası ve kayınvalidesi döverek evden atmışlar akannehir akannehir akannehir
sebep hiiiçççç ortada bişi yokken yazık o da ne olduğunu bile anlayamamış gece vakti kendini sokakta bulmuş bi komşuya sığınıp annemleri aramış gidip almışlar perişan bi halde senağlama senağlama senağlama
Allahım ya nasıl insanlar var, evleneli bir yıl oldu zaten evlendi evleneli kızın hiç yüzü gülmedi. nişanlıyken çok iyiydi. canım,cicimlerle konuşuyordu. evlendi ne olduysa oldu adam çok değişti sürekli azarlayıp, aşağılayıp dururlarmış ama sabır göstermiş çocuk olunca iyi olur sandım ne biliyim bu hale geleceğini diyor. senağlama
imtihan dünyası hepimizin, herkesin imtihanı çok farklı
çok saol canım allah razı olsun sizede çok geçmiş olsungeçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin. yaşadığı sıkıntılar günahlarının kefareti olsun inşaallah :Saruboceq:
bende birazdan şifa için inş yasin okuyayım
tuğçem özledim seni nasılsın kuzumhuuuu kızlar ben geldim ama kimsecikler yok heralde.....bilmiyorumkismile
canım şükür yaa az önce konuştum yemek istemiş vermişler inşallah devamıda gelir biçıksa yoğunbakımdan .duanda yer verirsen mutlu olurum allahım kimseyi hastanelere düşürmesin tutişimçok sevindim abla tedaviye yanıt vermesi bile çok güzel,belki de şuan yoğun bakımdanda çıkmıştır inş,duamda unutmam ayrıca merak etme sen.
Allah'ın izniyle düzelecek..
Allah akıl fikir versin,görümcene de dayanma gücü...
ben çıkıyorum kızlar,iyi günler..
evet kuzu öyle malesef dün çok kötüydü bugün biraz daha iyiymiş şükürebrarım görümcen rahatsızlanmış canım çok üzüldüm... Allah tez zamanda şifasını versin çocuklarına bağışlasın inşallah.....bizi gelişmelerden haberdar et tamam mı???
haber veririm tabi çok saolun ilginiz ve dualarınız için
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileahh nerde onlarda öyle insanlık canımmm
senağlama
iki katlı evleri var görümcem üst katta oturuyordu
sabah erkenden kalkıp aşağı iniyor kahvaltı hazırlayıp milleti kaldırıyordu
hamile olduğu halde hem kendi evinin temizliğini, hem kaynanın evinin temizliğini yapıyordu
yemek bulaşık işleri de ona ait
bir gün yatip ben hamileyim iş yapmam demedi
onlara eli maşalı gelin lazımdı aslında
ALLAH bildiği gibi yapsın onları adi insanlar
birsenim çok saol canım allah razı olsunebrarım görümcen rahatsızmış inşallah tez zamanda düzelir sağlığına kavuşur canım hergün birimiz bi sorunla karşılaşıp imtihan oluyoz canım benimde büyükbabam prostat kanseri olmuş yeni öğrendim zaten dertlerim bitmiyo kardeşim böbrek hastası; kaynım ms hastası kaynanamı hiç katmıyom herşey bizim üstümüzde Alahım her hastaya şifa versin sende kendini bırakma ayakta kalki onlara güç kuvvet ver canım PEYGAMBER EFENDİMİZİN(S.A.V) şifa duası;
Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)
Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim..ebrar arkadasımın görümcesine şifalar ver Rabbim...onu ailesine evlatlarına bagışla..AMİN.
Amin
sizede çok geçmiş olsun imtihan oluyoruz bitanem herşey bizim için umarım hepsi tez vakitte şifa bulur .canım arkadaşım saol duan için
canım hakkında hayırlısı olsun tabiki bişeyler yapkızlar ben de kpss maratonuna başlıcam bu sene... olmucak böyle evde otur otur... özel sektörde de 5 sene çalıştım.... bu sene kasıp şöyle a grubundan bir yerlere girmek istiyorum ama bakalım... dershane arıyorum şimdi... hem yaş da 28 benim son sansım denemek istiyorum.... bir olabilsen devlet memuru süper olur o zaman da bakalım..... bu kışı çalışarak geçiricem heralde....
hatta türban sorunu olmasa ben bile düşünüyorum
inşallah istediklerin gerçekleşir kuzum
canım nasılsın uzun zamandır görüşemedik miniş nasıl bakalım cinsiyetiniz belli olmuştur heralde sağlıkla kucağına al canımhoşbuldum canım çok şükürr sen nasılsınn
slm hepinizi kızlar...semacım bende seni takip edip geldim....:1rolleyes:
canım nasılsın