- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yumurtlama günleri kişidn kişiye değişebilir ama genelde 14 gün oluyor.... eğer bebek istiyorsanız adetin birinci gününden itibaren 10-12-14-16-18 günlerinden düzenli ilişkiye girin....arkadaşlar bi şey soracaktım yumurtlama günleri ne zaman başlar acaba ben 30 günde bir adet oluyorum.bugün adetimin 7.günü teşekkürler
iyiyim canım... tailden döndüm dünden beri çamaşır falan yerleşmeye çalışıyorum... ancak vakit buldum girmeye... siz nasılsınız bakalım... şimdi görümceni okudum Allah sabır versin canım çok zor ne biçim insanlar var nasıl hesap verecekler hamile kadına eziyet edilir mi hiç Allah korkuları yok bunların.....klava:
çok sevindim abla tedaviye yanıt vermesi bile çok güzel,belki de şuan yoğun bakımdanda çıkmıştır inş,duamda unutmam ayrıca merak etme sen.saol tutişim allah razı olsun hepiniz dua ettiniz
durum birazdaha iyi tedaviye yanıt verdi yoğunbakımdan çıksa çokdaha iyi olucaz .
duanızda unutmazsanız çok sevinirim
hayırlı pazarlar kızlar, nasılsınız ?
biz dün akşamdan beri şoktayız. 8 aylık hamile olan görümcemi kocası ve kayınvalidesi döverek evden atmışlar akannehir akannehir akannehir
sebep hiiiçççç ortada bişi yokken yazık o da ne olduğunu bile anlayamamış gece vakti kendini sokakta bulmuş bi komşuya sığınıp annemleri aramış gidip almışlar perişan bi halde senağlama senağlama senağlama
Allahım ya nasıl insanlar var, evleneli bir yıl oldu zaten evlendi evleneli kızın hiç yüzü gülmedi. nişanlıyken çok iyiydi. canım,cicimlerle konuşuyordu. evlendi ne olduysa oldu adam çok değişti sürekli azarlayıp, aşağılayıp dururlarmış ama sabır göstermiş çocuk olunca iyi olur sandım ne biliyim bu hale geleceğini diyor. senağlama
imtihan dünyası hepimizin, herkesin imtihanı çok farklı
Allah kolaylık versin canım. bende dün pazardan meyve-sebze bişiyler almıştım dondurucuya atmak için inan elim,kolum tutmaz oldu. aradım görümcemi ağlamaktan konuşamıyor. kız hamile zaten çok zayıf akşam yemek bulaşık vs işlerini bitirince odasına çekilip yatmış kocası gelmiş benden önce yattın bana saygın yok deyip dövmeye saçından sürüklemeye başlamış. kadında oğlum napıyosun diyeceği yerde oğluyla bir olup dövmüş. akannehir inanamıyorum hala şoktayım
diyorki yatmadan gittim sordum bi isteğin varmı ben çok yoruldum yatacağım dedim git yat dedi bende yatmıştım diyo senağlama
hayırlı pazarlar kızlar, nasılsınız ?
biz dün akşamdan beri şoktayız. 8 aylık hamile olan görümcemi kocası ve kayınvalidesi döverek evden atmışlar akannehir akannehir akannehir
sebep hiiiçççç ortada bişi yokken yazık o da ne olduğunu bile anlayamamış gece vakti kendini sokakta bulmuş bi komşuya sığınıp annemleri aramış gidip almışlar perişan bi halde senağlama senağlama senağlama
Allahım ya nasıl insanlar var, evleneli bir yıl oldu zaten evlendi evleneli kızın hiç yüzü gülmedi. nişanlıyken çok iyiydi. canım,cicimlerle konuşuyordu. evlendi ne olduysa oldu adam çok değişti sürekli azarlayıp, aşağılayıp dururlarmış ama sabır göstermiş çocuk olunca iyi olur sandım ne biliyim bu hale geleceğini diyor. senağlama
imtihan dünyası hepimizin, herkesin imtihanı çok farklı
ahhhh kıyamam yaaaa çok üzüldüm çok o adamı ve kayınvalidesini varya asmak gerek asmak... kusura bakma canım çok sinirlendim okuyunca... bunlara insan demeye dilim varmıyo.... o kadını değil dövmek bulaşık bile yıkatmamaları lazım.....
ahh nerde onlarda öyle insanlık canımmm
senağlama
iki katlı evleri var görümcem üst katta oturuyordu
sabah erkenden kalkıp aşağı iniyor kahvaltı hazırlayıp milleti kaldırıyordu
hamile olduğu halde hem kendi evinin temizliğini, hem kaynanın evinin temizliğini yapıyordu
yemek bulaşık işleri de ona ait
bir gün yatip ben hamileyim iş yapmam demedi
onlara eli maşalı gelin lazımdı aslında
ayy bu nasıl bi koca yaaa,, rabbim yardım etsin görümcene.. o adam hatasını anlar ama o zaman vakit geçmiş olacak.. Allahım yaa,, sen o doğmammış çocuğu koru yarabbim..
canım hem hamile kadının ahını aldılar, hem de doğmamış çocuğun
Allah çıkarır yanlarına kalmaz
bence de hamile kadının duası da bedduası da kabul olurmuş.... yaptıkları eziyet yanlarına kar kalmaz emin ol.... ama dediğin gibi onlara eli maşalı bir gelin lazımmış.... görümcen iyi olduğundan ezmişler hep anlaşılan.... eşin kızmıyo mu kardeşine hiç.... söyle kulağını çeksin acık....