Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız o alirızanın karısını elime bir verseler kafasını gözzünü kırıcem he karı ne kadar yalaka inanamadım he

kızlar selam..şuanda geçmişi okuyorum da gelemiyom hemen kusura bakmayın..netim de agır ya sinir oldum((

kızlar selam..şuanda geçmişi okuyorum da gelemiyom hemen kusura bakmayın..netim de agır ya sinir oldum((

benimkide yavaş oluyo bende sinir oldum ben çıkıyorum eşim geliyo başında görmesin radyasyon var diye kızıyo adam sabah allah nasip ederse işşallah görüşürüz< canlarım AEO by mercimek öptü nanaklalarınızdan

tamam canım bak sen geçmişe nette yavaş sanırım yada topikk yavaşş
hoş bulduk canem kız net çok yavaş isliyo ya sinir oldum sizinkide öylemi yoksa sırf bendemi var

canımm hepimizde aynı demekki anlaşılan sitede sorun var

[

aramıza hoşgeldin canım nasılsın kaç yaşındasın kendinden biraz bahsedermisin kaç senelik evlisin ne zamandır istiyon bebişş falan anlatırmısın kndini tanıtıtmısın canım[/QUOTE]

mrb.canım hoşbulduk.çok sağol.ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim.evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmadı.geçen sene eylülden şubat ayına kadar tedavi gördüm yani klomen kullandım.işe yaramadı.görevimizden dolayı doğuda olduğumuz için dr sıkıntımız oldu ve tedaviyi bıraktık.şimdi yine doğudayız ama daha beriye geldik tekrar tedaviye başlıcam aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.dr.lar hiçbir sorununuz yok diyor.aslında birazda zamana bıraktık gibi oldu ben stres yapmıştım.ilk görev yaptığımız yerden gidene kadar tedavi olmicam dedim.şimdi tekrar başlıyorum hayırlısıyla.senin varmı canım bebişin anlatırmısın

kızlar ya birsürü alıntı yaptım hiçbirini almadı yaa noluyo kk ya böyle((

EBRARIM canım...evet dün karşılaşamadık bugün de öyle..olsun napalım...
rüyama yaptıgın yorum için sagol kuşum..valla ben kaç zamandır hep rüyamda bebek kurtarıyorum..bugün farkına vardım..hayır olsun inşallah..hep degişik şekillerde kurtarıyorum bide...bagsuru da sorma.napıcam bilmiyorum..bu arada smile de koymuyo yaaaa...

AYŞENCİM hayırlısı olsun canım rahim filmini çekilcekmişsin çarşamba günü..hadi bakalım inşallah iyi çıkacak canım..sana tavsiyem GAZİOSMANPAŞA AVRUPA ŞAFAK HASTANESİNDE ALİ BEYE ÇEKTİRMEN...ben çok memnun kaldım da..yine sen bilirsin canım..fiyatı da 200 tlcanım..sen bilirsin yinede tatlım...

BONCUGUMM kız kist diye düşünme hemen tatlım yaaa.belki yumurtluyosundur kızz..hadi inşallah boş da geçirme heee:))

PELİNİM sen nasılsın canım..konuşamıyoruz hiç sen gece pek giremiyosun öpüyorum seni canım...

AZRAM hoşbuldum tatlım..yetişemedim size ya..sevtun da gitmiş..hadi sen çalışmaları hızlandır bakalım:)))kız bişey diyim mi..ben senden çok umutluyum yaaaa...ilk fırsatta hamile kalacaksın inşallahh..tabi herkes için aynısını isterim...

ay kızlar kafam çok karıştı..alıntı yapmayınca unutuyo insan kime ne yazacagını yaaaa((

BU ARADA EBRARIM BEN SENİN DUANI OKUDUM BİTANEM BU GECE..20 TANE..ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHH....

JALE aramıza hoşgeldin canım..bi HALE miz vardı bide JALE miz oldu şimdi:))

demek 2 yıldır olmuyo bebişin..inşallah rabbim daha fazla bekletmez..topicimiz sanada ugur getirsin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…