kızlar ya birsürü alıntı yaptım hiçbirini almadı yaa noluyo kk ya böyle
((
EBRARIM canım...evet dün karşılaşamadık bugün de öyle..olsun napalım...
rüyama yaptıgın yorum için sagol kuşum..valla ben kaç zamandır hep rüyamda bebek kurtarıyorum..bugün farkına vardım..hayır olsun inşallah..hep degişik şekillerde kurtarıyorum bide...bagsuru da sorma.napıcam bilmiyorum..bu arada smile de koymuyo yaaaa...
AYŞENCİM hayırlısı olsun canım rahim filmini çekilcekmişsin çarşamba günü..hadi bakalım inşallah iyi çıkacak canım..sana tavsiyem GAZİOSMANPAŞA AVRUPA ŞAFAK HASTANESİNDE ALİ BEYE ÇEKTİRMEN...ben çok memnun kaldım da..yine sen bilirsin canım..fiyatı da 200 tlcanım..sen bilirsin yinede tatlım...
BONCUGUMM kız kist diye düşünme hemen tatlım yaaa.belki yumurtluyosundur kızz..hadi inşallah boş da geçirme heee:))
PELİNİM sen nasılsın canım..konuşamıyoruz hiç sen gece pek giremiyosun
öpüyorum seni canım...
AZRAM hoşbuldum tatlım..yetişemedim size ya..sevtun da gitmiş..hadi sen çalışmaları hızlandır bakalım:)))kız bişey diyim mi..ben senden çok umutluyum yaaaa...ilk fırsatta hamile kalacaksın inşallahh..tabi herkes için aynısını isterim...
ay kızlar kafam çok karıştı..alıntı yapmayınca unutuyo insan kime ne yazacagını yaaaa
((
BU ARADA EBRARIM BEN SENİN DUANI OKUDUM BİTANEM BU GECE..20 TANE..ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAHHHHHHH....