Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla:)

tamam canım eczaneden yakı dıyıp alıyosun dimı...

evet canım yakı diyorsun 3,5-4tl civarı

Merhaba samyelım hosgeldın nasılsın canım...gec yatınca insan uykusunu alamıyo gercekten bende senin gıbıyım su an canım

valla bilmem yaa ramazandan önce nekadar güzeldi hiçbişey yapmadıkda ben biraz fasulye koymak istiyorum benimki hastası bakalım napıcaz dünde kornişon aldım biraz turşu yapıcam aslında bugün yapıcaktım bibaktım sarımsak kalmamış hay aklıma işte
kız kuzu salçayla uğraşma bee canına yazık leylanın dediği gibi olcanın salçası süper benim kocişde satıyo salça derdim yokda menemenlik filan yapmam gerek
kız fırsatçı bunlar gerçektnde ateş pahası herşey
bamyaya bayılırım bende,,, bende yeşil mercimek var, yanınada erişte yaparım...
akşama bamya alayım bende pazardan...
ooo mercimek bayılırım valla kıymalı olcek ama ayy ağzım sulandı
afiyet olsun canım
slm kızlar nasılsınız?kardelencim ne zamandan beri hiç girmemiş...nerelerde acaba...?bilgisi olan varsa yazsın lütfen...kardeleni merak ediyorum....:1rolleyes:
canım kardeloş memleketinde döner çok yakında

olcanın hazır salçaları var süper tadı tavsiye ederim...ne uğraşıyorsun salça yapcam diye valla ev salçasından bile nefis...bozulmuyorda...harika yani....cokacimcoook
aynen katılıyorum çok güzel hep onu kullanıyorum çok güzelde renk veriyo
buarada nasılsın canım
ayyy valla bi misafir geldimi herşey berbat oluyo
sanada kolay gelsin bende öyle üstten süpürüp sildim valla
iyiyimiş sizin orda boncuğum dedimya burda 2,5 tl yaa
nasıl sos yapıcaz bilmem
inşallah tahlillerin iyi çıkar canım
ebrarım onemli degil bitanem ozur dilemene gerek yok sen unuttugum varmı deyince ben oyle dedım...biliyorum canım sende benim aklımdasın cok optum
yok canım ya kimsenin kırılmasını istemem buara biraz dalgınım dünde yazdımya hiçbişey yok ama sanki başka alemdeyim bilmiyorumkismile
öpüyorum tatlım saol anlayışın için
ay tutiş valla öyle ya neyptıysam olmuyo kız insan azcık gizli okumak istiyo yok anam izin vermiyo kk kaydirigubbakcemile3
ayşenim hadi hayırlısı canım inşallah tertemiz çıkar filmin
buarada demek aılamada yapılıyomuş ee ozaman hepberaber oraya gidelim olmamı
eboşşşşşşşşşşşşşşşşhihoyyyt

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30bitti
GÖKCE......................20bitti
BONCUK....................20
SAMYELİ....................20bitti
EZGİ...........................15bitti
DERDA.......................25
HALE..........................20
BERSU.......................20
DERİN........................20
TURKUAZ....................20bitti
YELİZ..........................20bitti
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20

listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var

slm kızlar ben geldin kuusra bakmayın uğrayamadım
ya kızlar eve iş altım boncuk işliyorum uğraştırıyo baya
nasılsınız iyisinizdir inşallah
hepinizi öpyüyorum akşam gelirim inşallah
ben gelene kadar iyi bakın kendinize

kolay gelsin kuzumm zor boncuk işi bi ara bende almıştım çok göz yoruyoo bide sabah alıp yarın sabaha teslim etmen gerekiyo yetiştircem diye sabahlıyordum kolay gelsin tekrar kuzum öptüm seni iyi bak kendinekuzum
yolla boncugum bi 50 kilo salçayı bi denicem olcayın bakayım bulabilirsem tabi ramazandan önce iyiydi fiyatlar ramazanda bi çıktı dahada inermii bilmiyorum sanmıyorum
kuzum gece geç yattım sabah 7 de kalktım yolculadım eşimi sonra gene yttım saga dön sola dönn anca uyuuşum e böyle oluncada geç saatlere kadar uyuyo insan bide vucut yorgunlugu var tabisi
canım inşallah temiz çıkarr tüplerin bende bu ay çekilecektim kaldı bidaki aya inşallah
rabbim ugraştırmasın inşallah fimini çektirdikten sonra bi bakarsın haişsin canım belli olmaz rabbim nasip etsin
inşallah bulurum da bi deerim salça derdindenkurtulurum en azından

sorma kuzum birden pahalandı abla dün turbişon almış bide acurr onu kurdum bu gün onca iş arasında

kuzumm ben bamyayıı buzluga atacaksam önce domatesi rendeleyip ocakta az tıklatıyom bamyayıda ayıklayıp sirkeli suya koyuyom domates tıkladında içine bamyayı koyuyom sararınca limonunuda sıkıp alıyom ocaktan soguyunca poşete atıp koyuyom buzluga

yapacagım zamanda buzluktan çıkarıyom soganı yagı kavuruyom etini suyuynu koyuyom et pişince bamyayı atıyom azda onla pişiriyom limonunuda sıkıyomm ohh mis gibi oluyoo sünmüyodaa şimdi yemek hazırlıcam eşim geldi masayı kuram gelirim sonra

işşallah o gün gelirde unutmazsam senin yerinede ısırırım canım benim kız bugün yaprak dökümü var çok heyecanlıyım yaw bakalım nasıl çekmişler bitene kadar serviz dışıyım yani

azraperi sen şimdi böyleysen kociş ozaman ne yapsın ozaman kesin otomatik olarak servis dışı olursun he yandı senin koca hehehehehh gece girebilirsem giricem muhabbete haberiniz olsun gene gelmeyinde görüyüm sizi kız gece herkezi burda bekliyom işte o kadar getirtmeyin ulen beni yanınıza deli kadirim uleynnnnnnnnn

slm kızlar bı bakım dedım kızla korkarım bende yıne kıst olustu yıne aynı agrı neden oluyor bu kıst ya tam ümıtlenıyorum tmm dıyorum buay olcak yıne hüsran ınsallah yanılıyorumdur yrn anlıcaz mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…