sağol pelinim inşlhh canımmm inşlhhhh :Saruboceq:
rabbim hepimizin yüzünü gildürsün bu sınavdan gülerek çıkalım inşlhhh kucaklarımızda bebeklerimizle :Saruboceq:
amin canım ıns en kısa zamanda bizlerde mujdelı haberı verırız allahımın izniyle...bu rahim filminı cektirmek ıcın sure gerekıyomu yoksa ıstedıgımız zaman cektırebılırmıyız canım...
reglin belli günü çekiliyor, bende reglin 10.günü çekmişti.
hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla:)sağol pelinim inşlhh canımmm inşlhhhh :Saruboceq:
rabbim hepimizin yüzünü gildürsün bu sınavdan gülerek çıkalım inşlhhh kucaklarımızda bebeklerimizle :Saruboceq:
evet gelsin ben çekilim ayrıntılı analtırım hepinize artık
ssk anlaşma yoksa 220 imiş ama artı birde ilaç alıyomuşsun 40 felanmış o da
anlaşma varsa hepsi 200 felan gelir dedi asistan bakalım o gün belli olur kaç mal olcağı kafamçokkarıştı
tamam canım eczaneden yakı dıyıp alıyosun dimı...
reglin belli günü çekiliyor, bende reglin 10.günü çekmişti.
tamam canım sagol obur testlerimi yaptırayım ıns bunuda en son cektırım topiklerde okudugum kadarıyla cok acıyo dıyolar ondanda korkuyorum ya...
valla bilmem yaa ramazandan önce nekadar güzeldi hiçbişey yapmadıkda ben biraz fasulye koymak istiyorum benimki hastası bakalım napıcaz dünde kornişon aldım biraz turşu yapıcam aslında bugün yapıcaktım bibaktım sarımsak kalmamış hay aklıma işteanacım nolcek böylee ya bi domatess 2 lira nasıl salçayapacaz nasıl domates kaynatacaz 10 kilodan kaynattımdı ramazan girmeden onunda 1 kavonozunu kullandım bile gecen sene 75 kilodan yaptımdı balıkesirden gelmişti bu sene yokk para almadılar diye isteyemedik 150 kilo yollamıştılar 75 kayganaya 75 bana bu sene tık yokk dedim para almayınca insan isteyemiyoda bidaha ya ramazandan önce fasulye 750 tl ydi hemde süperr güzeldi almadık ta atalım dolaba şimdi 3 tl olmuşş fırsatcılarr anacımm biberr bile 3 tl olmuş pazar günü çıktımda pazara misafirler gelecek diye bi baktım biberde 3 tl etiket var kusura bakma almayacıgımm seni dedimm kendini agırdan satıyonn kal orda dedimm almadımm protesto ettim
ooo mercimek bayılırım valla kıymalı olcek ama ayy ağzım sulandıbamyaya bayılırım bende,,, bende yeşil mercimek var, yanınada erişte yaparım...
akşama bamya alayım bende pazardan...
canım kardeloş memleketinde döner çok yakındaslm kızlar nasılsınız?kardelencim ne zamandan beri hiç girmemiş...nerelerde acaba...?bilgisi olan varsa yazsın lütfen...kardeleni merak ediyorum....:1rolleyes:
aynen katılıyorum çok güzel hep onu kullanıyorum çok güzelde renk veriyo
olcanın hazır salçaları var süper tadı tavsiye ederim...ne uğraşıyorsun salça yapcam diye valla ev salçasından bile nefis...bozulmuyorda...harika yani....cokacimcoook
ayyy valla bi misafir geldimi herşey berbat oluyogel kuzum yiyelimm hep beraberr benimde eşim çokk sever bamyayı
kolay gelsin sana kuzumm bende kalkayım evi süpüreyim sileyim biraz dün bütün dolapları döktüm aşagı karışmıştı içleri yorganlar faln al koy dün hep baza dolap boşalttım düzenledim yer deyişikligi yaptım bu günde kaldırayım süpürüp sileyim dün bi süpürdümdü ama silmeye vakit olmadı koltukları falan sildimdi şimdide kalkıp yerleri halledeyim kapılarımı sileyim halen dişciye gidecem kaldı bu günde dünya çamaşır var çarşaftı giyimdi birazını yıkayayımda yukarı ablama asayım hafta sonunada diyerlerini yıkarım napimm
öptüm kuzum seni hadi kolay gelsinn hallet işlerini
iyiyimiş sizin orda boncuğum dedimya burda 2,5 tl yaaderınım lıstemı sende bulmussun cnm yenı gördüm sende sagol fıstıgımopuyorumnanaktan
azram burda domates ucuz yollummu ben 25 kılosunu 12 tl ye aldım fasulyede 1.5
ama patlıcan cok pahalı ya onuda memleketten ıstıcem
samyelım ınsallah yumoslar ıstedıgın gıbı olmustur ve güzelce döllenırler sende bızlere verırsın müjdelerı
benımde kasıklar sınyal verıyor bgn ınsallah bende kurtulurum su hsg den yakı yapıstırım dıyorum bgn yrn ovülasyon günüm ve doktor yumoslara bakmak ıcın cagırdı benıde testlerımın sonuclarıda cıkıcak bakalım hayırlısı
yok canım ya kimsenin kırılmasını istemem buara biraz dalgınım dünde yazdımya hiçbişey yok ama sanki başka alemdeyim bilmiyorumkismileebrarım onemli degil bitanem ozur dilemene gerek yok sen unuttugum varmı deyince ben oyle dedım...biliyorum canım sende benim aklımdasın cok optum
ay tutiş valla öyle ya neyptıysam olmuyo kız insan azcık gizli okumak istiyo yok anam izin vermiyo kk kaydirigubbakcemile3sağol bitanemm gülümmm,amin ablammm cümlemizden
kız o saatte kahvaltı mı yapılr Allah seni ne etsin gece kuşları siziii
kk senin ondan ayrılmanı istemiyor biran bile ayrı kalmak istemiyor ondna yani:) bdaha giriş yapmakla uğraşma diye vakit kaybı
ohh ne güzel darısı başıma,yarın bende kışlıkları çıkarıyım bari
bidaha vakit bulamam,bamyayı nasıl yapıyorsun kuzu ben sevmezdim biri yapmıştı o zaman yedim sadece o bi gece buzlukta bekletmiş içine sirke mi limon suyu mu ne sıkmıştı galiba...
boncukum geldin mi kuzu iyi çok şükür sen nasılsın bakemm
ayşenim hadi hayırlısı canım inşallah tertemiz çıkar filminesselam bacılar
nasılsınız bakalım bende gittim sabah doktora kaç saat doktorumu bekledim doğuma girmiş nese geldi deidm ben bu ay rahim filmini çektirmek istiyorum tamam dedi istiyosan.o zaman bu ay ilaç vermiyorum dedi muayene etti işte önderdiği bi yer varmış ama bana baya uzak hemde ben çekilceğim yeri ayarlamış sayılırdım..21 22 23 bu günler içinde çekil dedi.nese gittim diğer yere randevuyu aldım asistanı çok güzel bir dille anlattı bana yapılacak olan herşeyi kasmanıza gerke yok korkmaya gerke yok dedi .dedim zaten ben korkmuyorum hiç alıştım artık acılara
haftaya çrşmba saat 1 de çekilicek kısmetse..bu çekiliceğim doktorda yani hastanede aşılamada oluyomuş fiyatını sordum ama filmden sonra onu doktorunuzla konuşursunuz dedi.bu da benim için bi avantaj oldu sevindim orda olmasına..bende böle işler kızlar
eboşşşşşşşşşşşşşşşşhihoyyyt
tutişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yoğunmusun kuzum
kolay gelsin kuzumm zor boncuk işi bi ara bende almıştım çok göz yoruyoo bide sabah alıp yarın sabaha teslim etmen gerekiyo yetiştircem diye sabahlıyordum kolay gelsin tekrar kuzum öptüm seni iyi bak kendinekuzumslm kızlar ben geldin kuusra bakmayın uğrayamadım
ya kızlar eve iş altım boncuk işliyorum uğraştırıyo baya
nasılsınız iyisinizdir inşallah
hepinizi öpyüyorum akşam gelirim inşallah
ben gelene kadar iyi bakın kendinize
yolla boncugum bi 50 kilo salçayı bi denicem olcayın bakayım bulabilirsem tabi ramazandan önce iyiydi fiyatlar ramazanda bi çıktı dahada inermii bilmiyorum sanmıyorumderınım lıstemı sende bulmussun cnm yenı gördüm sende sagol fıstıgımopuyorumnanaktan
azram burda domates ucuz yollummu ben 25 kılosunu 12 tl ye aldım fasulyede 1.5
ama patlıcan cok pahalı ya onuda memleketten ıstıcem
samyelım ınsallah yumoslar ıstedıgın gıbı olmustur ve güzelce döllenırler sende bızlere verırsın müjdelerı
benımde kasıklar sınyal verıyor bgn ınsallah bende kurtulurum su hsg den yakı yapıstırım dıyorum bgn yrn ovülasyon günüm ve doktor yumoslara bakmak ıcın cagırdı benıde testlerımın sonuclarıda cıkıcak bakalım hayırlısı
kuzum gece geç yattım sabah 7 de kalktım yolculadım eşimi sonra gene yttım saga dön sola dönn anca uyuuşum e böyle oluncada geç saatlere kadar uyuyo insan bide vucut yorgunlugu var tabisisağol bitanemm gülümmm,amin ablammm cümlemizden
kız o saatte kahvaltı mı yapılr Allah seni ne etsin gece kuşları siziii
kk senin ondan ayrılmanı istemiyor biran bile ayrı kalmak istemiyor ondna yani:) bdaha giriş yapmakla uğraşma diye vakit kaybı
ohh ne güzel darısı başıma,yarın bende kışlıkları çıkarıyım bari
bidaha vakit bulamam,bamyayı nasıl yapıyorsun kuzu ben sevmezdim biri yapmıştı o zaman yedim sadece o bi gece buzlukta bekletmiş içine sirke mi limon suyu mu ne sıkmıştı galiba...
boncukum geldin mi kuzu iyi çok şükür sen nasılsın bakemm
canım inşallah temiz çıkarr tüplerin bende bu ay çekilecektim kaldı bidaki aya inşallahesselam bacılar
nasılsınız bakalım bende gittim sabah doktora kaç saat doktorumu bekledim doğuma girmiş nese geldi deidm ben bu ay rahim filmini çektirmek istiyorum tamam dedi istiyosan.o zaman bu ay ilaç vermiyorum dedi muayene etti işte önderdiği bi yer varmış ama bana baya uzak hemde ben çekilceğim yeri ayarlamış sayılırdım..21 22 23 bu günler içinde çekil dedi.nese gittim diğer yere randevuyu aldım asistanı çok güzel bir dille anlattı bana yapılacak olan herşeyi kasmanıza gerke yok korkmaya gerke yok dedi .dedim zaten ben korkmuyorum hiç alıştım artık acılara
haftaya çrşmba saat 1 de çekilicek kısmetse..bu çekiliceğim doktorda yani hastanede aşılamada oluyomuş fiyatını sordum ama filmden sonra onu doktorunuzla konuşursunuz dedi.bu da benim için bi avantaj oldu sevindim orda olmasına..bende böle işler kızlar
inşallah bulurum da bi deerim salça derdindenkurtulurum en azından
salçanın markası olca canım...gerçekten çok kaliteli...temiz aynı ev salçası gibi ayırt edemezsin valla..tüm marketlerde var...tavsiye ederim...kardelende çabucak gelir inşallah...onuda çok özledim...öpüyorum hepinizi canlarım...olumunekankayizsmile
valla bilmem yaa ramazandan önce nekadar güzeldi hiçbişey yapmadıkda ben biraz fasulye koymak istiyorum benimki hastası bakalım napıcaz dünde kornişon aldım biraz turşu yapıcam aslında bugün yapıcaktım bibaktım sarımsak kalmamış hay aklıma işte
kız kuzu salçayla uğraşma bee canına yazık leylanın dediği gibi olcanın salçası süper benim kocişde satıyo salça derdim yokda menemenlik filan yapmam gerek
kız fırsatçı bunlar gerçektnde ateş pahası herşey
ooo mercimek bayılırım valla kıymalı olcek ama ayy ağzım sulandı
afiyet olsun canım
canım kardeloş memleketinde döner çok yakında
aynen katılıyorum çok güzel hep onu kullanıyorum çok güzelde renk veriyo
buarada nasılsın canım
ayyy valla bi misafir geldimi herşey berbat oluyo
sanada kolay gelsin bende öyle üstten süpürüp sildim valla
iyiyimiş sizin orda boncuğum dedimya burda 2,5 tl yaa
nasıl sos yapıcaz bilmem
inşallah tahlillerin iyi çıkar canım
yok canım ya kimsenin kırılmasını istemem buara biraz dalgınım dünde yazdımya hiçbişey yok ama sanki başka alemdeyim bilmiyorumkismile
öpüyorum tatlım saol anlayışın için
ay tutiş valla öyle ya neyptıysam olmuyo kız insan azcık gizli okumak istiyo yok anam izin vermiyo kk kaydirigubbakcemile3
ayşenim hadi hayırlısı canım inşallah tertemiz çıkar filmin
buarada demek aılamada yapılıyomuş ee ozaman hepberaber oraya gidelim olmamı
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
est canm bende topic topic dolanıyorum zaten :)
valla aklıma bişe gelmiyor tv izle veya netten bişeler aç onu izle el işi yap :)
çıkıyorsun galiba görüşürüz cnm,doğunca bnm yerime de ısır totosunu:)