Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sakın üzülme canım hakkımızda hayırlısı her kes kaderine boyun eğmek zorunda bol bol dua edelim başka elimizden bişey gelmez:Saruboceq:

ay kızlar ağlamaktan yine bitap düştüm bu seferde yaprak dökümünü izledim alirıza beye ağla ağla bi hal oldum allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor yatanada bakanada ben en iyisi dizi izlemeyi bırakayım böyle olmayacak

canım kötü düşünme hemen senin daha yeni yumurtlama dönemin hemen kist nasıl oluşcak canım bence yumurtlama ağrısıdır sen değerlendir bence hayırlısı olsun inşallah

oyyy kıyamam yaa bende çok üzüldüm gerçi kendimi veremedim misafirim vardı
yanlız olsam bende ağlardım ben dizinin başından beri ençok ona üzülüyorum
o kadın varya cadoloz verselerde bi yolsam onu alsanaalsanasmile

bersum selam canım ben iyiyim sen nasılsın bitanem
çokmu ağladın yaa senin ufaklık çok duygusal yaptı seni yaa

valla sorma ebroşum iyice ağlak oldum hoş ben balık burcuyum sulugözüm oğluşumda balık burcu olacak kısmetse iki balık sallya sümük yaptı beni iyice

İyiyim ebrarım sagol canım sen nasılsın yaprak dokumu gercekten benide aglattı ya ailemi cok ozledim bayramda da gıdemedım burnumda tütüyo annecım...

valla sorma ebroşum iyice ağlak oldum hoş ben balık burcuyum sulugözüm oğluşumda balık burcu olacak kısmetse iki balık sallya sümük yaptı beni iyice
ay canım evet balıklar çok duygusal olur artık siz ana oğul ağlarsınız allah ağlanıcak dert vermesin hep mutluluktan olsun gözyaşlarınız
İyiyim ebrarım sagol canım sen nasılsın yaprak dokumu gercekten benide aglattı ya ailemi cok ozledim bayramda da gıdemedım burnumda tütüyo annecım...
ayy canım yaa allah kavuştursun sizi zor tabi uzaklık gurbet inşallah yakın zamanda gider görürsün anacığını
ebroşum misafirlerin yatılı mı?

yok bitanem misafirler komşularımdı kahveye geldiler gittilerde kociş gelir birazdan yemek filan hazırlıycam işte

Selam bersucum cok sulugozluyuz dımi bende cok duygusalım canım en ufak seye aglarım uzulurum...

kızlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende sizin gibi aynı dertten var.geçmişi okuyamadım ama sizlerle görüşmeye karar verdim.slm herkese

Amin ebrarım insallah gercekten zormus ozledıgınde ona ıhtiyac duydugunda hemen gıdıp goremiyosun ama yinede sukur saglık olsun yeter canım...iyi geceler tatlım bende cıkıyorum bersucum yarın gorusuruz optum ikınızide...

kızlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende sizin gibi aynı dertten var.geçmişi okuyamadım ama sizlerle görüşmeye karar verdim.slm herkese

slm canım hosgeldın aramıza...ins fazla bekletmeden gelır bebısın... sımdı cıkmam lazım kusura bakma gorusmek uzre...

canım hemen kiste yorma belki yumurtan başlamıştır büyümeye hemen kendini strese sokma gülümm inşallah yumurtalarr çıkıyordur yarın inşallah güzel haber alırsın canım
ali rıza beye bende çok üzüldüm yazık adama ya başına gelmeyen kalmadı
hep o cadoloz karısı yüzüne ne gldiyse başına ondan geldi kadın para manyagıı

kızlar niye sesiniz çıkmıyo 5 dakika sonra çıkıcam azcık konuşalım yaa
kuzumm ben yeni geldim laptpu kapamayı unutmuşum anam bi baktım aşagıda topik açıkk kapamayı unutmuşumm adam geldiydi hemen çıkmıştım unutmuşum o aceleyle nasılsın kuzum
allah kavuştursun canım uzaktalrmı onlar gelseydi keşke sen gidemedin inşallah tez zamanda görüşür bolbol hasret giderirsiniz canım üzme kendini
kızlar ben kaçtım size iyigeceler öpüyorum sizi görüşmek üzere
nereye kaçıyonn kuzummm gelmicen mii

aramıza hoşgeldin canım nasılsın kaç yaşındasın kendinden biraz bahsedermisin kaç senelik evlisin ne zamandır istiyon bebişş falan anlatırmısın kndini tanıtıtmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…