slm kızlar bı bakım dedım kızla korkarım bende yıne kıst olustu yıne aynı agrı neden oluyor bu kıst ya tam ümıtlenıyorum tmm dıyorum buay olcak yıne hüsran ınsallah yanılıyorumdur yrn anlıcaz mafoldumben
canım kötü düşünme hemen senin daha yeni yumurtlama dönemin hemen kist nasıl oluşcak canım bence yumurtlama ağrısıdır sen değerlendir bence hayırlısı olsun inşallahslm kızlar bı bakım dedım kızla korkarım bende yıne kıst olustu yıne aynı agrı neden oluyor bu kıst ya tam ümıtlenıyorum tmm dıyorum buay olcak yıne hüsran ınsallah yanılıyorumdur yrn anlıcaz mafoldumben
ay kızlar ağlamaktan yine bitap düştüm bu seferde yaprak dökümünü izledim alirıza beye ağla ağla bi hal oldum allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor yatanada bakanada ben en iyisi dizi izlemeyi bırakayım böyle olmayacak
ay canım evet balıklar çok duygusal olur artık siz ana oğul ağlarsınız allah ağlanıcak dert vermesin hep mutluluktan olsun gözyaşlarınızvalla sorma ebroşum iyice ağlak oldum hoş ben balık burcuyum sulugözüm oğluşumda balık burcu olacak kısmetse iki balık sallya sümük yaptı beni iyice
ayy canım yaa allah kavuştursun sizi zor tabi uzaklık gurbet inşallah yakın zamanda gider görürsün anacığınıİyiyim ebrarım sagol canım sen nasılsın yaprak dokumu gercekten benide aglattı ya ailemi cok ozledim bayramda da gıdemedım burnumda tütüyo annecım...
ebroşum misafirlerin yatılı mı?
kızlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende sizin gibi aynı dertten var.geçmişi okuyamadım ama sizlerle görüşmeye karar verdim.slm herkese
canım hemen kiste yorma belki yumurtan başlamıştır büyümeye hemen kendini strese sokma gülümm inşallah yumurtalarr çıkıyordur yarın inşallah güzel haber alırsın canımslm kızlar bı bakım dedım kızla korkarım bende yıne kıst olustu yıne aynı agrı neden oluyor bu kıst ya tam ümıtlenıyorum tmm dıyorum buay olcak yıne hüsran ınsallah yanılıyorumdur yrn anlıcaz mafoldumben
ali rıza beye bende çok üzüldüm yazık adama ya başına gelmeyen kalmadıay kızlar ağlamaktan yine bitap düştüm bu seferde yaprak dökümünü izledim alirıza beye ağla ağla bi hal oldum allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor yatanada bakanada ben en iyisi dizi izlemeyi bırakayım böyle olmayacak
kuzumm ben yeni geldim laptpu kapamayı unutmuşum anam bi baktım aşagıda topik açıkk kapamayı unutmuşumm adam geldiydi hemen çıkmıştım unutmuşum o aceleyle nasılsın kuzumkızlar niye sesiniz çıkmıyo 5 dakika sonra çıkıcam azcık konuşalım yaa
allah kavuştursun canım uzaktalrmı onlar gelseydi keşke sen gidemedin inşallah tez zamanda görüşür bolbol hasret giderirsiniz canım üzme kendiniİyiyim ebrarım sagol canım sen nasılsın yaprak dokumu gercekten benide aglattı ya ailemi cok ozledim bayramda da gıdemedım burnumda tütüyo annecım...
nereye kaçıyonn kuzummm gelmicen miikızlar ben kaçtım size iyigeceler öpüyorum sizi görüşmek üzere
kızlar mrb.ben aranıza yeni katıldım.bende sizin gibi aynı dertten var.geçmişi okuyamadım ama sizlerle görüşmeye karar verdim.slm herkese