Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim diğer topice baktınmı senam uğramış yaa çok sevindim valla biraz toparlanmış galiba

[

aramıza hoşgeldin canım nasılsın kaç yaşındasın kendinden biraz bahsedermisin kaç senelik evlisin ne zamandır istiyon bebişş falan anlatırmısın kndini tanıtıtmısın canım

mrb.canım hoşbulduk.çok sağol.ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim.evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmadı.geçen sene eylülden şubat ayına kadar tedavi gördüm yani klomen kullandım.işe yaramadı.görevimizden dolayı doğuda olduğumuz için dr sıkıntımız oldu ve tedaviyi bıraktık.şimdi yine doğudayız ama daha beriye geldik tekrar tedaviye başlıcam aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.dr.lar hiçbir sorununuz yok diyor.aslında birazda zamana bıraktık gibi oldu ben stres yapmıştım.ilk görev yaptığımız yerden gidene kadar tedavi olmicam dedim.şimdi tekrar başlıyorum hayırlısıyla.senin varmı canım bebişin anlatırmısın[/QUOTE]

hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda bebişin gelir vereliniortak

derinim hoşbuldum canom neolsun aynı ya değişiklik yok
sen neler yaptın herşey yolundamı buarada senin adetin nezaman kuzum
bide okumuşsun saol canım ağzına sağlık allah gönlüne göre versin

nanelişeker hoşgeldin canım nasıl oldu moralin daha iyi inşallah

iyiy değilim canım ya.
bende bana ne olduğunu anlayamadım, içim sıkılıyo ama tuhaf bi sıkıntı yani sanki bi el boğazımı sıkıyor gibi oluyorum daralıyorum :sinifsinif:
misafirlerimiz vardı ramazan, bayram derken gelemediler. başsağlığı için gelmişler.
onlarda amcama üzülüyorum diye yorumladılar hallerimi ama ayıp oldu onlara da
durduk yere ağlıyorum. ellerim-ayaklarım titriyor böyle yatsam dursam kimse bana bişi demese, kimseyle konuşmasam
bir yandan da konuşacak birini arıyorum içimi boşaltsam da rahatlasam diyorum
hiç böyle olmazdım ben, ne olduğunu da anlayamadım :1no2: :çok üzgünüm:

mrb.canım hoşbulduk.çok sağol.ben 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim.evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmadı.geçen sene eylülden şubat ayına kadar tedavi gördüm yani klomen kullandım.işe yaramadı.görevimizden dolayı doğuda olduğumuz için dr sıkıntımız oldu ve tedaviyi bıraktık.şimdi yine doğudayız ama daha beriye geldik tekrar tedaviye başlıcam aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.dr.lar hiçbir sorununuz yok diyor.aslında birazda zamana bıraktık gibi oldu ben stres yapmıştım.ilk görev yaptığımız yerden gidene kadar tedavi olmicam dedim.şimdi tekrar başlıyorum hayırlısıyla.senin varmı canım bebişin anlatırmısın

hoşgeldin aramıza canım dilerim enkısa zamanda bebişin gelir vereliniortak[/QUOTE]

çok sağol canım

X