EBRAR için AYETEL KÜRSİ listesi
TUĞÇE......................30bitti
GÖKCE......................20bitti
BONCUK....................20
SAMYELİ....................20bitti
EZGİ...........................15bitti
DERDA.......................25
HALE..........................20
BERSU.......................20
DERİN........................20bitti
TURKUAZ....................20bitti
YELİZ..........................20bitti
AZRA..........................20bitti
SEVTUNN..................23bitti
MAVİŞ.......................20bitti
ALEYNA.....................20
listemiz tamamdır
perşembe akşamı duamız var
canım herkes bayram tatilinde daha dönsünler muhabbete devam tam gazAynen canım ya ramazan bitti muhabbetlerde bitti CADIARZU
iyiy değilim canım ya.
bende bana ne olduğunu anlayamadım, içim sıkılıyo ama tuhaf bi sıkıntı yani sanki bi el boğazımı sıkıyor gibi oluyorum daralıyorum :sinifsinif:
misafirlerimiz vardı ramazan, bayram derken gelemediler. başsağlığı için gelmişler.
onlarda amcama üzülüyorum diye yorumladılar hallerimi ama ayıp oldu onlara da
durduk yere ağlıyorum. ellerim-ayaklarım titriyor böyle yatsam dursam kimse bana bişi demese, kimseyle konuşmasam
bir yandan da konuşacak birini arıyorum içimi boşaltsam da rahatlasam diyorum
hiç böyle olmazdım ben, ne olduğunu da anlayamadım :1no2: :çok üzgünüm:
JALE aramıza hoşgeldin canım..bi HALE miz vardı bide JALE miz oldu şimdi:))
demek 2 yıldır olmuyo bebişin..inşallah rabbim daha fazla bekletmez..topicimiz sanada ugur getirsin inşallah canım.
eksik veya okuyamayan varsa bende okuyabilirim canım
çok sağol canım.evet 2 yıldır bize çok uzun geliyor ama on,onbeş yılı duyunca daha yolun başındaymışım gibi geliyor ama hayırlısı artık. umarım uğurlu gelir.sizlerle birlikte güzel haberleri paylaşırız inşalllllah
derinim saol canım biliyorum okuyacağını canım arkadaşım opuyorumnanaktan
ya galiba senin pcden benimkide biara öyleydi şimdi düzeldi
şimdide laptopda sorun var kkdan çıkış yapıyorum olmuyo ne oluyo anlamıyorum
buarada senama yazdın değilmi canım
jale bende 10 yıldır bekliyorum canım beklemek çok zor inşallah sizler bizim kadar beklemezsiniz
canım herşey üst üste gelmiş anlaşılan zor bir dönem geçiriyosun istersen yardım al bazen insanlar halledemiyolar bende 6 ay tedavi gördüm bunda bişey yok hastalık kadar doğal yani .birazda kendinden daha kötülerini düşün belki biraz rahatlarsınamcamı kaybetmek, bebek meselesi, işyerinde sıkıntılar, ailemle sıkıntılar, kayınvalide görümceler zaten beni kabullenemedi bununla ilgili polemikler say say bitmez ama ben bittim artık
gücüm kalmadı
bazen kendimi çok yalnız ve çok çaresiz hissediyorum
arada olayları unutmaya hiç bişeyi takmamaya uğraşıyorum o da olmuyor ki
evet canım bende şaşırdım aa yeni biri dedim baktım senam inşallah çabucak toparlarbencede benim pc de..bak sen yapmışsın toplu alıntı
yazdım canım..3 melekannesi olmuş..ama keşke başka bi nick alsaymış yaa.hep hatırlayacak şimdi ister istemez..
inşallah canım allah ne zaman nasip ederse artık beklemekten başka çaremiz yok.ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum ben şimdi gaziantep'teyim.daha yeni geldik onun için nerde yaptıralım bilmiyoruz.sen neler yaptın tüp bebek falan denedinizmi canım
Ebrar canom benimkinide biiti yaz duayı