- 1 Mayıs 2010
- 4.323
- 0
tamam cnm görüşürüzzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanöyle pelınım neyapalım :umursamaz:
kızlar ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın öptümopuyorumnanaktan
esselam bacılar
nasılsınız bakalım bende gittim sabah doktora kaç saat doktorumu bekledim doğuma girmiş nese geldi deidm ben bu ay rahim filmini çektirmek istiyorum tamam dedi istiyosan.o zaman bu ay ilaç vermiyorum dedi muayene etti işte önderdiği bi yer varmış ama bana baya uzak hemde ben çekilceğim yeri ayarlamış sayılırdım..21 22 23 bu günler içinde çekil dedi.nese gittim diğer yere randevuyu aldım asistanı çok güzel bir dille anlattı bana yapılacak olan herşeyi kasmanıza gerke yok korkmaya gerke yok dedi .dedim zaten ben korkmuyorum hiç alıştım artık acılara
haftaya çrşmba saat 1 de çekilicek kısmetse..bu çekiliceğim doktorda yani hastanede aşılamada oluyomuş fiyatını sordum ama filmden sonra onu doktorunuzla konuşursunuz dedi.bu da benim için bi avantaj oldu sevindim orda olmasına..bende böle işler kızlar
turkuazcım sne çekilmedin dmei filmi hani sende orda çektircektin yaa haber verme deidma am baktım burdamışsın zaten..
anlattığım gibi ben gidiyorum bakalım.senin adet gelmedimi ne zmaan gidiceksin bilmiyorumkismile
tamam cnm görüşürüzzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayşenimmm kuzumm ohh sevindim senin adına
mihrimaha mı gideceksinn:)
hadi bakalım hayırlısıyla herşey gönlünce olsun kuzuu
hadi bana biraz anlat telefonda mı randevu aldın sen hsg için falan:)
maşallah araştırmacı kuzuu
salçanın markası olca canım...gerçekten çok kaliteli...temiz aynı ev salçası gibi ayırt edemezsin valla..tüm marketlerde var...tavsiye ederim...kardelende çabucak gelir inşallah...onuda çok özledim...öpüyorum hepinizi canlarım...olumunekankayizsmileolcan ne markamı canım nerde satılıyoo bide ev salcasına alıştıkk biz gerci tatın kinide kullanıyom yetişmedigi yerde bazı yemeklerdede ev salcasız olmuyo
tamam canım bende öptüm çıkacam bende sayfa açık ara ara bakarım gene biraz temizlimi yapayım saat 3 olduu tembellik ettim bu gün
gel kuzum berebarr yerikk ebrarımda seviyomuşş biz bize bi bamya partisi verelim kuzum
mercimeyii çok severim bide bol limon sıkacann offfff canım çektii
aleyküm selam canım hoşgeldin kardelenimiz memlekette daha dönmedii sanırım 1 2 güne döner inşallah
canım ben robotta geçiriyomm sonra suyunu çekene kadarr kaynatıyom tuzla beraberr sonra tepsilere serip 2 3 gün güneşte kurutup topluyom kavanozlara bide sende canım
önceleri bidonlara dograyıp tuz serpipp bekletiyordum 3 4 günn sonrada kevgirden geçiriyordum kaynatıp kurutuyordum ama son senelerde ilk başta yazdıgım gibi yapıyorum daha kolay oluyoo lezzetide aynı
sağolasın canım
evet canım oraya gidicem yok ben gittim randevuyu aldım zaten bugün doktora gittiğim için
ama teldede randuvu alınıyomuş haberin ola yani kaydirigubbakcemile2
bakalım annemin teyze kızıda çektirdi orda geçen ay öle sancı felan olmadı abratıldığı gibi doktorlarda çok iyi dedi yani bakalım inşlhh temiz çıkarda sonra yola devam ederiz :Saruboceq:
sende gelicektin hani beraber gidicektik ohaoldumsmile
tatlım tahmini yumurtanın çatlamasına yakın yapıştırıyorsun iki gün kalıyor
mesela 15.gün mü 13.gün yapıştr 2gün kalsın hiç çıkarma
evet çok sevimli
inş Rabbim sana da böyle tatlı mı tatlı bi evlat nasip eder,sağlıklı hayırlı bi evlatt
:Saruboceq:
kuzu selamını almamışım bu arada ve aleyküm selam
ikimizde aynı anda yazmışız msn açıktı ama meşgülsün diye yazmadım
ben çektiremiyorum bu ay da kaldı malesef
refakatçi olarak gelirimdiğer türlü hesap uymuyor malesef,borçlara gitti bi dahaki aya inş
ordaki doktora mı gidiyorsun sen?bayan galiba hepsi
çıkarıyorsun banyodan sonra tekrar başka bi tane yapıştırıyorsun demişlerdi canımsagol canım o zaman senin dedıgın gun yapıstırcam peki banyo ederken cıkarıyozmu...
yazsaydın yaa canımm ben bi kalkıp bi oturduğum için dışarda kalıyorum hep :)))
neden kaldı ben kaçırdım oraları herhalde bilmiyorumkismile
anladım canım hayırlısı olsun
yok canım ben anadolu hastanesine gidiyodum ama işte bakalım aşılama olursa bu doktordan devam ederim diye düşünüyorum
evet canım türbanlı bayanlar hep hihoyyyt
birde ucuz ben bile hayret ettim medipolde 350 istiyolarmış ohaoldumsmileohaoldumsmile
bakalım hayırlısı olsun hakkımızda :Saruboceq:
sağol pelinim inşlhh canımmm inşlhhhh :Saruboceq:Aysencim ins temiz cıkar... hayırlı haberlerle donersin canım
amin cnm inş,eboşta arıyordu belki o da oraya gider:)
evet ucuz bende şaşırmıştım 206 mı istediler ben öyle duymuştum yanlış hatırlamıyorsam
çıkarıyorsun banyodan sonra tekrar başka bi tane yapıştırıyorsun demişlerdi canım
hem para yokhem de işten zin alamıyorum malesef aklinialirimsmile
sağol pelinim inşlhh canımmm inşlhhhh :Saruboceq:
rabbim hepimizin yüzünü gildürsün bu sınavdan gülerek çıkalım inşlhhh kucaklarımızda bebeklerimizle :Saruboceq:
amin canım ıns en kısa zamanda bizlerde mujdelı haberı verırız allahımın izniyle...bu rahim filminı cektirmek ıcın sure gerekıyomu yoksa ıstedıgımız zaman cektırebılırmıyız canım...