Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azram tamam kuzum bide öyle deneyim bakalım nolcak
buarada bamyaya bayılırım ohhh afiyet şeker olsun
hadi ben kaçtım
olcan ne markamı canım nerde satılıyoo bide ev salcasına alıştıkk biz gerci tatın kinide kullanıyom yetişmedigi yerde bazı yemeklerdede ev salcasız olmuyo
olcanın hazır salçaları var süper tadı tavsiye ederim...ne uğraşıyorsun salça yapcam diye valla ev salçasından bile nefis...bozulmuyorda...harika yani....cokacimcoook
tamam canım bende öptüm çıkacam bende sayfa açık ara ara bakarım gene biraz temizlimi yapayım saat 3 olduu tembellik ettim bu günben çıkıyorum kızlar..öptüm..
gel kuzum berebarr yerikk ebrarımda seviyomuşş biz bize bi bamya partisi verelim kuzumbamyaya bayılırım bende,,, bende yeşil mercimek var, yanınada erişte yaparım...
akşama bamya alayım bende pazardan...
aleyküm selam canım hoşgeldin kardelenimiz memlekette daha dönmedii sanırım 1 2 güne döner inşallahslm kızlar nasılsınız?kardelencim ne zamandan beri hiç girmemiş...nerelerde acaba...?bilgisi olan varsa yazsın lütfen...kardeleni merak ediyorum....:1rolleyes:
hiç salça yapmadım,, yapmayı bilmiyorum. nasıl yapıyorsunuz, olmaz bi 5 kilodan deneyeyim.
canım seni unutmadım gün içersinde bana yazanlara cevap verdim
öğlen seninle konuşmuştum zaten ondan yani
kusura bakma canım inanmıycaksın belki ama yatağa yattığımda aklıma geldi şimdi pelinim kırılır belki dedim .eğer seni düşünmesem aklıma gelmezdin ama tekrar özür dilerim çok öptüm bende
sağol bitanemm gülümmm,amin ablammm cümlemizdenAMAN İYİ BİTANEM GEÇSİN BİDAHADA HİÇ OLMASIN İNŞALLAH
EVET ÖLE OLDU ŞİMDİDE KUZENLER VAR ÇOK SIK GİREMİYCEM NEYSE KIŞIN BOL BOL SOHBET EDERİZ ALLAH NASİP EDERSE
SAOL BİTANEM ALLAH RAZI OLSUN opuyorumnanaktan
tünayyydınnnnnn topiginn gelecektekii güzelll anneleriiiii günaydınnnnnnn
günaydınnnn güzel yürekliii güzellll insanlarrr günaydınnnn
nasılsınızzz canlarrrrrr ben iyiyyimm kahvaltı yaptımm şimdikkk
işler beni bekliyorr hayvann gibi uyumuşumm afedersinizzz
kızz sevtunn hadi sen hamişsinn mercimen uyutuyo beni kimm uyutuyoo kızzz hahahaha
anacım bi uyandım eşimm arıyoo saat 1 ooo günaydınnn diyooo saatt kaçç
haberim yokk benim saatlerimm sabahın 7 sinde kalmışş dedimm
kk senin ondan ayrılmanı istemiyor biran bile ayrı kalmak istemiyor ondna yani:) bdaha giriş yapmakla uğraşma diye vakit kaybıkızlar ya bişey sorcam benim laptopdan çıkış yappamıyorum yani kkdan
sizdede öyle oluyomu neolur biri bana söylesin
çıkış yapıyorum tekrar girdiğimde giriş yapmadn direk açılıyo kafayımı yedi laptop yoksa kkdanmı kaynaklı anlamadım
ohh ne güzel darısı başıma,yarın bende kışlıkları çıkarıyım barigel kuzum yiyelimm hep beraberr benimde eşim çokk sever bamyayı
kolay gelsin sana kuzumm bende kalkayım evi süpüreyim sileyim biraz dün bütün dolapları döktüm aşagı karışmıştı içleri yorganlar faln al koy dün hep baza dolap boşalttım düzenledim yer deyişikligi yaptım bu günde kaldırayım süpürüp sileyim dün bi süpürdümdü ama silmeye vakit olmadı koltukları falan sildimdi şimdide kalkıp yerleri halledeyim kapılarımı sileyim halen dişciye gidecem kaldı bu günde dünya çamaşır var çarşaftı giyimdi birazını yıkayayımda yukarı ablama asayım hafta sonunada diyerlerini yıkarım napimm
öptüm kuzum seni hadi kolay gelsinn hallet işlerini
derınım lıstemı sende bulmussun cnm yenı gördüm sende sagol fıstıgımopuyorumnanaktan
azram burda domates ucuz yollummu ben 25 kılosunu 12 tl ye aldım fasulyede 1.5
ama patlıcan cok pahalı ya onuda memleketten ıstıcem
samyelım ınsallah yumoslar ıstedıgın gıbı olmustur ve güzelce döllenırler sende bızlere verırsın müjdelerı
benımde kasıklar sınyal verıyor bgn ınsallah bende kurtulurum su hsg den yakı yapıstırım dıyorum bgn yrn ovülasyon günüm ve doktor yumoslara bakmak ıcın cagırdı benıde testlerımın sonuclarıda cıkıcak bakalım hayırlısı
hımm yumurta catlatmak ıcınmıymıs ama acayıp yakıyo benım belım ıncıdıgınde takmıstım ıkı kez
neler denıyoruz hey allahım hıc aklıma gelmezdı keske hıc korunmasaydımda ılk gecemde hamıs kalsaydım sonrada kazarak oldu deseydımkaydirigubbakcemile3
Turkuazcım ne zaman yapıstırmak gerekiyo ben adetimin son gunlerındeyım canım valla denemekte yarar var vesile olur belki
ay su avatar resmıme bakınca ıcım gıdıklanıyor negüzel gülmüş allahım bızde hep böyle gülerız ınsallah
tamam canım bırazdan bakarım gercekten avatarındaki kız cok tatlı ins bizimde yuzumuz oyle guler...benim avatarımdaki gıbı ikiz bebısler nasıp eder allahım hepımize:)ay pelınım yalnıs yazmısım bende hamıleyım bölümündeymıs