Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Azram tamam kuzum bide öyle deneyim bakalım nolcak
buarada bamyaya bayılırım ohhh afiyet şeker olsun
hadi ben kaçtım

gel kuzum yiyelimm hep beraberr benimde eşim çokk sever bamyayı

kolay gelsin sana kuzumm bende kalkayım evi süpüreyim sileyim biraz dün bütün dolapları döktüm aşagı karışmıştı içleri yorganlar faln al koy dün hep baza dolap boşalttım düzenledim yer deyişikligi yaptım bu günde kaldırayım süpürüp sileyim dün bi süpürdümdü ama silmeye vakit olmadı koltukları falan sildimdi şimdide kalkıp yerleri halledeyim kapılarımı sileyim halen dişciye gidecem kaldı bu günde dünya çamaşır var çarşaftı giyimdi birazını yıkayayımda yukarı ablama asayım hafta sonunada diyerlerini yıkarım napimm

öptüm kuzum seni hadi kolay gelsinn hallet işlerini

olcanın hazır salçaları var süper tadı tavsiye ederim...ne uğraşıyorsun salça yapcam diye valla ev salçasından bile nefis...bozulmuyorda...harika yani....cokacimcoook
olcan ne markamı canım nerde satılıyoo bide ev salcasına alıştıkk biz gerci tatın kinide kullanıyom yetişmedigi yerde bazı yemeklerdede ev salcasız olmuyo
ben çıkıyorum kızlar..öptüm..
tamam canım bende öptüm çıkacam bende sayfa açık ara ara bakarım gene biraz temizlimi yapayım saat 3 olduu tembellik ettim bu gün
bamyaya bayılırım bende,,, bende yeşil mercimek var, yanınada erişte yaparım...
akşama bamya alayım bende pazardan...
gel kuzum berebarr yerikk ebrarımda seviyomuşş biz bize bi bamya partisi verelim kuzum

mercimeyii çok severim bide bol limon sıkacann offfff canım çektii
slm kızlar nasılsınız?kardelencim ne zamandan beri hiç girmemiş...nerelerde acaba...?bilgisi olan varsa yazsın lütfen...kardeleni merak ediyorum....:1rolleyes:
aleyküm selam canım hoşgeldin kardelenimiz memlekette daha dönmedii sanırım 1 2 güne döner inşallah
hiç salça yapmadım,, yapmayı bilmiyorum. nasıl yapıyorsunuz, olmaz bi 5 kilodan deneyeyim.

canım ben robotta geçiriyomm sonra suyunu çekene kadarr kaynatıyom tuzla beraberr sonra tepsilere serip 2 3 gün güneşte kurutup topluyom kavanozlara bide sende canım

önceleri bidonlara dograyıp tuz serpipp bekletiyordum 3 4 günn sonrada kevgirden geçiriyordum kaynatıp kurutuyordum ama son senelerde ilk başta yazdıgım gibi yapıyorum daha kolay oluyoo lezzetide aynı

derınım lıstemı sende bulmussun cnm yenı gördüm sende sagol fıstıgımopuyorumnanaktan
azram burda domates ucuz yollummu ben 25 kılosunu 12 tl ye aldım fasulyede 1.5
ama patlıcan cok pahalı ya onuda memleketten ıstıcem
samyelım ınsallah yumoslar ıstedıgın gıbı olmustur ve güzelce döllenırler sende bızlere verırsın müjdelerı
benımde kasıklar sınyal verıyor bgn ınsallah bende kurtulurum su hsg den yakı yapıstırım dıyorum bgn yrn ovülasyon günüm ve doktor yumoslara bakmak ıcın cagırdı benıde testlerımın sonuclarıda cıkıcak bakalım hayırlısı

canım seni unutmadım gün içersinde bana yazanlara cevap verdim
öğlen seninle konuşmuştum zaten ondan yani
kusura bakma canım inanmıycaksın belki ama yatağa yattığımda aklıma geldi şimdi pelinim kırılır belki dedim .eğer seni düşünmesem aklıma gelmezdin ama tekrar özür dilerim çok öptüm bende

ebrarım onemli degil bitanem ozur dilemene gerek yok sen unuttugum varmı deyince ben oyle dedım...biliyorum canım sende benim aklımdasın cok optum

AMAN İYİ BİTANEM GEÇSİN BİDAHADA HİÇ OLMASIN İNŞALLAH
EVET ÖLE OLDU ŞİMDİDE KUZENLER VAR ÇOK SIK GİREMİYCEM NEYSE KIŞIN BOL BOL SOHBET EDERİZ ALLAH NASİP EDERSE

SAOL BİTANEM ALLAH RAZI OLSUN opuyorumnanaktan
sağol bitanemm gülümmm,amin ablammm cümlemizden

tünayyydınnnnnn topiginn gelecektekii güzelll anneleriiiii günaydınnnnnnn

günaydınnnn güzel yürekliii güzellll insanlarrr günaydınnnn

nasılsınızzz canlarrrrrr ben iyiyyimm kahvaltı yaptımm şimdikkk

işler beni bekliyorr hayvann gibi uyumuşumm afedersinizzz

kızz sevtunn hadi sen hamişsinn mercimen uyutuyo beni kimm uyutuyoo kızzz hahahaha

anacım bi uyandım eşimm arıyoo saat 1 ooo günaydınnn diyooo saatt kaçç

haberim yokk benim saatlerimm sabahın 7 sinde kalmışş dedimm

kız o saatte kahvaltı mı yapılr Allah seni ne etsin gece kuşları siziii:KK1:

kızlar ya bişey sorcam benim laptopdan çıkış yappamıyorum yani kkdan
sizdede öyle oluyomu neolur biri bana söylesin
çıkış yapıyorum tekrar girdiğimde giriş yapmadn direk açılıyo kafayımı yedi laptop yoksa kkdanmı kaynaklı anlamadım
kk senin ondan ayrılmanı istemiyor biran bile ayrı kalmak istemiyor ondna yani:) bdaha giriş yapmakla uğraşma diye vakit kaybı:KK1:
gel kuzum yiyelimm hep beraberr benimde eşim çokk sever bamyayı

kolay gelsin sana kuzumm bende kalkayım evi süpüreyim sileyim biraz dün bütün dolapları döktüm aşagı karışmıştı içleri yorganlar faln al koy dün hep baza dolap boşalttım düzenledim yer deyişikligi yaptım bu günde kaldırayım süpürüp sileyim dün bi süpürdümdü ama silmeye vakit olmadı koltukları falan sildimdi şimdide kalkıp yerleri halledeyim kapılarımı sileyim halen dişciye gidecem kaldı bu günde dünya çamaşır var çarşaftı giyimdi birazını yıkayayımda yukarı ablama asayım hafta sonunada diyerlerini yıkarım napimm

öptüm kuzum seni hadi kolay gelsinn hallet işlerini
ohh ne güzel darısı başıma,yarın bende kışlıkları çıkarıyım bari
bidaha vakit bulamam,bamyayı nasıl yapıyorsun kuzu ben sevmezdim biri yapmıştı o zaman yedim sadece o bi gece buzlukta bekletmiş içine sirke mi limon suyu mu ne sıkmıştı galiba...
boncukum geldin mi kuzu iyi çok şükür sen nasılsın bakemm

derınım lıstemı sende bulmussun cnm yenı gördüm sende sagol fıstıgımopuyorumnanaktan
azram burda domates ucuz yollummu ben 25 kılosunu 12 tl ye aldım fasulyede 1.5
ama patlıcan cok pahalı ya onuda memleketten ıstıcem
samyelım ınsallah yumoslar ıstedıgın gıbı olmustur ve güzelce döllenırler sende bızlere verırsın müjdelerı
benımde kasıklar sınyal verıyor bgn ınsallah bende kurtulurum su hsg den yakı yapıstırım dıyorum bgn yrn ovülasyon günüm ve doktor yumoslara bakmak ıcın cagırdı benıde testlerımın sonuclarıda cıkıcak bakalım hayırlısı

kuzumm o yakı yumurtayı çatlatmak içinmiş sanırsam,pelinim sende dene benze yumoşun büyüyünce
sıcak iyi geliyor ya zararı yok nasılsa birazcık yakıyo sadeceyerimseniben

hımm yumurta catlatmak ıcınmıymıs ama acayıp yakıyo benım belım ıncıdıgınde takmıstım ıkı kez
neler denıyoruz hey allahım hıc aklıma gelmezdı keske hıc korunmasaydımda ılk gecemde hamıs kalsaydım sonrada kazarak oldu deseydımkaydirigubbakcemile3

Turkuazcım ne zaman yapıstırmak gerekiyo ben adetimin son gunlerındeyım canım valla denemekte yarar var vesile olur belki

hımm yumurta catlatmak ıcınmıymıs ama acayıp yakıyo benım belım ıncıdıgınde takmıstım ıkı kez
neler denıyoruz hey allahım hıc aklıma gelmezdı keske hıc korunmasaydımda ılk gecemde hamıs kalsaydım sonrada kazarak oldu deseydımkaydirigubbakcemile3

ahhh ahhh ne güzel olurduudelikafadulden

pelınım bak hamılelık belırtılerı dıye bı bölüm var üstte orda yakı ıle hamıs kalmak dıye bı topık var bı oku ıstersen ovülasyondan önce takılıyor dıye bılıyorum

Turkuazcım ne zaman yapıstırmak gerekiyo ben adetimin son gunlerındeyım canım valla denemekte yarar var vesile olur belki

tatlım tahmini yumurtanın çatlamasına yakın yapıştırıyorsun iki gün kalıyor
mesela 15.gün mü 13.gün yapıştr 2gün kalsın hiç çıkarma
ay su avatar resmıme bakınca ıcım gıdıklanıyor negüzel gülmüş allahım bızde hep böyle gülerız ınsallah

evet çok sevimli
inş Rabbim sana da böyle tatlı mı tatlı bi evlat nasip eder,sağlıklı hayırlı bi evlatt
:Saruboceq:

X