Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kuzum hoşgeldin nasılsın

kuzum bende laptptan giriyom ama çıkış yapılıyoo sık kullanılanlardan giriyosan yapıyoo arada bende yenilemeye bastıgımdab i bakıyom hopp atmış beni hemen siteye giriş yapmadan açılıyor msj yazdıgında yazabiliyonmu canımm şifre isterr istemedenmi açıyı bende net gidip gelince bazen direk şifre sormadan açıyo yazılıyo

CANIM SIK KULLANILANLARDAN GİRİYORUMDA
GOOGLEDAN GİRİNCEDE AYNI YAPTI NEOLUYO ANLAIYORUM
YA ARADA İNSAN GİRİŞ YAPMADANDA BAKMAK İSTİYO kaydirigubbakcemile3
OLMUYO DİREK YAKALANIYORUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BUARADA BEN İYİ KUZU SEN NASILSIN
ŞİMDİ ÇIKMAM GEREK ÇAMAŞIRLAR BURUŞMASIN ÖPTÜMM

ohhh mis gibi kokmuştur o çamaşırlar..
benim evde balkonum yok, ben çamaşırlarımı salonda kurutuyorum...yazın iyide kışın zor oluyor.

amin canım, hepimize inşallah. sen hiç aşılama yaptırdın mı?

kuzum ben hiç yaptırmadım sadece bi defa tüp denedim bide çok zaman önce yrt dışından bi ilaç getirtti doktorum gün aşırı ilaccı igne yanii kuyunun içine yaptı sonra bize günü geldigine ilişkiyi syledi şu günlerde olsun diye ama tabii maleseff işe yaramadı oda
benim komşum yaptı aşılama ilk seferinde tuttu o tüp bebek yaptırmak için gitmiş doktr demiş ilk bi aşılamayı yapalım hemen neden tüp istiyon ilk denemede tuttu 1 hafta oldu dogum yaptı işte

9 yaşında kızı var o da tüp le olmuş ondan bunuda ugraşmadan tüp yaptırmak istemiş kızından önce 7 sefer aşılama yapmış olmamış kızı sonra olmuş
ondan sebep ugraşmayayım diye direk tüp yapayım düşüncesiyle bu gittigi doktora gitmiş
tavsiye üzerine oda aşılama yapalım demiş ilk seferde nasip etti rabbimm şimdi oglu var 1 haftalık allah bagışlasın
benim gecenlerde gitigim doktorda bu komşumun dedigi doktor bendende hsg istedi tekrar sprm ve hormon tahlilleri bu ay kaldı yaptıramadım

iyiyim kuzum bende işlere başlıcam birazdan dün yaptım biraz birazı da bu güne kaldı
kolay gelsin canım sanada bitmiyo ev işleri canım ne çamaşır bitiyo ne bulaşık nede ütüü

canım eyer direk giriyosa beni anımsayı kaldır bi dene bakim olacakmı

azracım, benide bi korku sardı, geçen başka doktorum iğnelere başlattı ama yumurtam çatlamadı.. bu ay gene çatlamamasından korkuyorum.
bazende düşünmemeye çalışıyorum.
buakşam eşim halısaha gidecek, giderken benide anneme yada kayınvaldeme bıraksın, kafayı yicem yoksa evde..düşünmicem diyorum çünkü...

canım mümkün oldugunca düşünmeye çalış oyalancak bişiler bull inşallahh çatlayacakk kuzum

çatlamıcak diye olumsuz düşünme inşallah herşeyy güzell olacakk o yumurtalarr çatlıcakk

git deyişiklik olur muhabbet sohbett uzaklaşırsın biraz o düşünceden canım

rabbim yardımcın olsun gülümm baksın görsünn ugraşlarınıı emeklerini de rabbimm boşa çıkarmasın inşallahh

çamaşırları asıp geldim
azram dediğin gibide yaptım kuzum yok sorun neden anlamadım
samyelim kışın mecbur bizde evde kurutuyoruzda yazında iyi oluyo 2 saatte kuruyo çamaşırlar .sağlık olsun canım benim diğer evimdede balkonum vardı ama giriş kattı hiç kullanamıyodum .

işyerin karşısında pazar var, iş çıkışı uğrayıp domates salata alayım.. siz ne yemek yapacaksınız akşama?

Samyeli ben pazı yemeği yapmayı düşünüyorum
ay dün bende pazara gittim bayram dolayısıyla sebzeler toplanmamış ay bir pahalıydı anlatamam .domates 2.500 tlydi
güya kışlık yapıcamda bu fiyatlarla zor valla

işyerin karşısında pazar var, iş çıkışı uğrayıp domates salata alayım.. siz ne yemek yapacaksınız akşama?

ben bamya yaptım yanınada makarna yapacam

benim bahçe var çamaşır asmaya orayada inemiyom anca hafta sonları eşim evdeyken

kışında evde kurutuyom mecburr zor oluyor kuzum ozaman sık kullanılanlardan sill canım bide öyle dene

Azram tamam kuzum bide öyle deneyim bakalım nolcak
buarada bamyaya bayılırım ohhh afiyet şeker olsun
hadi ben kaçtım

anacım nolcek böylee ya bi domatess 2 lira nasıl salçayapacaz nasıl domates kaynatacaz 10 kilodan kaynattımdı ramazan girmeden onunda 1 kavonozunu kullandım bile gecen sene 75 kilodan yaptımdı balıkesirden gelmişti bu sene yokk para almadılar diye isteyemedik 150 kilo yollamıştılar 75 kayganaya 75 bana bu sene tık yokk dedim para almayınca insan isteyemiyoda bidaha ya ramazandan önce fasulye 750 tl ydi hemde süperr güzeldi almadık ta atalım dolaba şimdi 3 tl olmuşş fırsatcılarr anacımm biberr bile 3 tl olmuş pazar günü çıktımda pazara misafirler gelecek diye bi baktım biberde 3 tl etiket var kusura bakma almayacıgımm seni dedimm kendini agırdan satıyonn kal orda dedimm almadımm protesto ettim

bamyaya bayılırım bende,,, bende yeşil mercimek var, yanınada erişte yaparım...
akşama bamya alayım bende pazardan...

slm kızlar nasılsınız?kardelencim ne zamandan beri hiç girmemiş...nerelerde acaba...?bilgisi olan varsa yazsın lütfen...kardeleni merak ediyorum....:1rolleyes:

hiç salça yapmadım,, yapmayı bilmiyorum. nasıl yapıyorsunuz, olmaz bi 5 kilodan deneyeyim.

olcanın hazır salçaları var süper tadı tavsiye ederim...ne uğraşıyorsun salça yapcam diye valla ev salçasından bile nefis...bozulmuyorda...harika yani....cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…