benimde bazen oluyor,, bilgisayarı kapayıp tekrar açınca benimki düzelmişdi, bi dene istersen..
kızlar ya bişey sorcam benim laptopdan çıkış yappamıyorum yani kkdan
sizdede öyle oluyomu neolur biri bana söylesin
çıkış yapıyorum tekrar girdiğimde giriş yapmadn direk açılıyo kafayımı yedi laptop yoksa kkdanmı kaynaklı anlamadım
kuzum hoşgeldin nasılsın
kuzum bende laptptan giriyom ama çıkış yapılıyoo sık kullanılanlardan giriyosan yapıyoo arada bende yenilemeye bastıgımdab i bakıyom hopp atmış beni hemen siteye giriş yapmadan açılıyor msj yazdıgında yazabiliyonmu canımm şifre isterr istemedenmi açıyı bende net gidip gelince bazen direk şifre sormadan açıyo yazılıyo
amin canım, hepimize inşallah. sen hiç aşılama yaptırdın mı?
CANIM SIK KULLANILANLARDAN GİRİYORUMDA
GOOGLEDAN GİRİNCEDE AYNI YAPTI NEOLUYO ANLAIYORUM
YA ARADA İNSAN GİRİŞ YAPMADANDA BAKMAK İSTİYO kaydirigubbakcemile3
OLMUYO DİREK YAKALANIYORUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BUARADA BEN İYİ KUZU SEN NASILSIN
ŞİMDİ ÇIKMAM GEREK ÇAMAŞIRLAR BURUŞMASIN ÖPTÜMM
azracım, benide bi korku sardı, geçen başka doktorum iğnelere başlattı ama yumurtam çatlamadı.. bu ay gene çatlamamasından korkuyorum.
bazende düşünmemeye çalışıyorum.
buakşam eşim halısaha gidecek, giderken benide anneme yada kayınvaldeme bıraksın, kafayı yicem yoksa evde..düşünmicem diyorum çünkü...
işyerin karşısında pazar var, iş çıkışı uğrayıp domates salata alayım.. siz ne yemek yapacaksınız akşama?
çamaşırları asıp geldim
azram dediğin gibide yaptım kuzum yok sorun neden anlamadım
samyelim kışın mecbur bizde evde kurutuyoruzda yazında iyi oluyo 2 saatte kuruyo çamaşırlar .sağlık olsun canım benim diğer evimdede balkonum vardı ama giriş kattı hiç kullanamıyodum .
Samyeli ben pazı yemeği yapmayı düşünüyorum
ay dün bende pazara gittim bayram dolayısıyla sebzeler toplanmamış ay bir pahalıydı anlatamam .domates 2.500 tlydi
güya kışlık yapıcamda bu fiyatlarla zor valla
anacım nolcek böylee ya bi domatess 2 lira nasıl salçayapacaz nasıl domates kaynatacaz 10 kilodan kaynattımdı ramazan girmeden onunda 1 kavonozunu kullandım bile gecen sene 75 kilodan yaptımdı balıkesirden gelmişti bu sene yokk para almadılar diye isteyemedik 150 kilo yollamıştılar 75 kayganaya 75 bana bu sene tık yokk dedim para almayınca insan isteyemiyoda bidaha ya ramazandan önce fasulye 750 tl ydi hemde süperr güzeldi almadık ta atalım dolaba şimdi 3 tl olmuşş fırsatcılarr anacımm biberr bile 3 tl olmuş pazar günü çıktımda pazara misafirler gelecek diye bi baktım biberde 3 tl etiket var kusura bakma almayacıgımm seni dedimm kendini agırdan satıyonn kal orda dedimm almadımm protesto ettim
anacım nolcek böylee ya bi domatess 2 lira nasıl salçayapacaz nasıl domates kaynatacaz 10 kilodan kaynattımdı ramazan girmeden onunda 1 kavonozunu kullandım bile gecen sene 75 kilodan yaptımdı balıkesirden gelmişti bu sene yokk para almadılar diye isteyemedik 150 kilo yollamıştılar 75 kayganaya 75 bana bu sene tık yokk dedim para almayınca insan isteyemiyoda bidaha ya ramazandan önce fasulye 750 tl ydi hemde süperr güzeldi almadık ta atalım dolaba şimdi 3 tl olmuşş fırsatcılarr anacımm biberr bile 3 tl olmuş pazar günü çıktımda pazara misafirler gelecek diye bi baktım biberde 3 tl etiket var kusura bakma almayacıgımm seni dedimm kendini agırdan satıyonn kal orda dedimm almadımm protesto ettim