ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hadi baklaım hayırlı o uğurlı olsun inşallah hepimiz hamiş oluruzkızlar lıstede yalnıslık varsa söylersınız ok
slm kızlar su adetım gelsın bır oluyum hemen calısmalara baslıyacaz ama gelmıyecegı tuttu
mızmızım hoşgeldın cnm ya umarım en kısa zamanda gelır ılac alıyodun dımı cnm onun ıcın dedım gelsınde hemen baslarsın
ınsallah cnm ınsallah nedense mayıs ayından acayıp umutluyum dusundukce heycanlanıyorum:teytey:
selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin,tattırsın bu duyguyu:Saruboceq:
AMIN CNM:Saruboceq:TESEKKÜR EDERIZ HOŞGELDIN opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenim.33 yaşındayım 2 yıllık evliyim.a yıldır bebek istiyoruz.ama maalesef fsh değerim çok yüksek çıktı...gittiğim tek ve ilk doktor erken menopoz dedi..yolladı beni.şimdi hayıt içiyorum fsh için...1 2 ay sonra tekrar gidicem...öok umutsuzum....bgn yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.onun adına çok sevindim ama ben çok özendim ve üzüldüm kendi adıma....rabbim hayırlısıyla bizlerede tattırsın bu muhteşem duyguyu......
AMIN CNM HIC ÜMITSIZLIGE KAPILMA BAZI DOKTORLARA UYUZ OLUYORUM COK BILIYOLAR SEN BI DOKTORA KALMA BENCE KENDINE BASKA ALANINDA IYI BI DOKTOR BUL ÖYLE KOLAYMIYMIS MENEPOZA GIRMEKmerhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenim.33 yaşındayım 2 yıllık evliyim.a yıldır bebek istiyoruz.ama maalesef fsh değerim çok yüksek çıktı...gittiğim tek ve ilk doktor erken menopoz dedi..yolladı beni.şimdi hayıt içiyorum fsh için...1 2 ay sonra tekrar gidicem...öok umutsuzum....bgn yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.onun adına çok sevindim ama ben çok özendim ve üzüldüm kendi adıma....rabbim hayırlısıyla bizlerede tattırsın bu muhteşem duyguyu......