Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım menopoz için çok erken ama bnce tek doktorla kalma başka drtorada git tıp o kadar ilerlediki artıkk inşallah kalırız en kısa zamnda hepimiz:Saruboceq:
sağol canım inşallah....
AMIN CNM HIC ÜMITSIZLIGE KAPILMA BAZI DOKTORLARA UYUZ OLUYORUM COK BILIYOLAR SEN BI DOKTORA KALMA BENCE KENDINE BASKA ALANINDA IYI BI DOKTOR BUL ÖYLE KOLAYMIYMIS MENEPOZA GIRMEK:eek:klava:COK KIZIYORUM BAZI DOKTORLARA YAbilmiyorumkismile
BENIM COK TANIDIGIM VAR FSH YÜKSEK OLUPTA HAMIS KALAN IYI YAPMISSIN HAYIT OTUNA BASLAMAKLADA INSALLAH SIFA OLUR
BUARADA HOŞGELDINopuyorumnanaktan

haklısın canım bi de öle pat diye söyledi yüzüme..ee ilaç verin felan dedim vercek bişi yok dedii.hemde memorial gibi büyük bi kuruluşda....hoşbulduk canımmmm kaydirigubbakcemile5

geldim canım işe evim yakın biraz iş yaptım daha bitmedi ama dayanamadım geldim topiğe bu arada liste çok güzel olmuş inşAllah hayırlı haberleri alırız...

ıyı yapmıssın cnmvereliniortak
acemı işi lıste oldu bıraz ama olsun nıyet önemlı dımıkaydirigubbakcemile5
umarım hepımıze ugur getırır:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım inşallah....

haklısın canım bi de öle pat diye söyledi yüzüme..ee ilaç verin felan dedim vercek bişi yok dedii.hemde memorial gibi büyük bi kuruluşda....hoşbulduk canımmmm kaydirigubbakcemile5

cok bılmıs doktor:mymeka:
hakkına hayırlısı olsun cnm bız elımzden gelenı yapalım geırısı takdırı ılahı:Saruboceq:
ınsallah en kısa zamanda bıze müjdeyı verırsın sende:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenim.33 yaşındayım 2 yıllık evliyim.a yıldır bebek istiyoruz.ama maalesef fsh değerim çok yüksek çıktı...gittiğim tek ve ilk doktor erken menopoz dedi..yolladı beni.şimdi hayıt içiyorum fsh için...1 2 ay sonra tekrar gidicem...öok umutsuzum....bgn yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.onun adına çok sevindim ama ben çok özendim ve üzüldüm kendi adıma....rabbim hayırlısıyla bizlerede tattırsın bu muhteşem duyguyu......

hoşgeldin yelizcim rabbim derdini verdiği gibi dermanını verir inşAllah bu kapı umutsuzluk kapısı değil o istedikten sonra olmayacak hiç birşey yok sen gönlünü ferah tut...

HAYIRLI UGURLU OLSUN KIZLAR
Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

YUSNES: 1 MAYIS
İNCİMEŞE: 2 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:

GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN

KIZLAR UMARIM HEPIMIZE UGUR GETIRIR BU LISTE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

richicim çok güzel olmuş rabbimin ismi ile başladık inşallah hayırlı olacak bizlere.
acaba ilk kim hamile kalacak ???

slm kızlar su adetım gelsın bır oluyum hemen calısmalara baslıyacaz ama gelmıyecegı tuttu
canım hoşgeldin topiğimize .
inşallah enkısa zamanda hamiş haberini alırız mızmızım...

canım ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuş umarım hepimize uğurlu gelir birsürü hamiş çıkar topicimizden.opuyorumnanaktan
selam kızlar topiğiniz hayırlı olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin,tattırsın bu duyguyu:Saruboceq:
selam canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
amin hepimiz tadarız inşallah canım..
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenim.33 yaşındayım 2 yıllık evliyim.a yıldır bebek istiyoruz.ama maalesef fsh değerim çok yüksek çıktı...gittiğim tek ve ilk doktor erken menopoz dedi..yolladı beni.şimdi hayıt içiyorum fsh için...1 2 ay sonra tekrar gidicem...öok umutsuzum....bgn yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.onun adına çok sevindim ama ben çok özendim ve üzüldüm kendi adıma....rabbim hayırlısıyla bizlerede tattırsın bu muhteşem duyguyu......
canım hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
hiç kafana takma allahın izniyle olucak canım hayıta başlamakla çok iyi yapmışsın inşallah şifa olur tatlım..
TOPIK SAHIBI GELMIS AL KIZ TOPIGINIkaydirigubbakcemile3

oyy richim nedemek topic hepimizin
inşallah hayırlısıyla birbirimize destek olucaz ve güzel müjdeler vericez..opuyorumnanaktan

bersummmm tatlışım gelmiş hoşgelmiş naber canım?
nurum inşallah hepberaber hamiş kalırız allahım dualarımızı geri çevirmez inşallah..

YELİZİPUCU: 6 MAYIS

ya ben gerçekten çok mutlu oldum inanılmaz bir heyecan var içimde .
inşallah enkısa zamanda içimizden bi hamiş çıkarda çok daha mutlu oluruz..

X