Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hoşbulduk ende hoşgeldinselam kızlar
sayfalar baya ilerlemiş ya MAŞALLAH
yeni gelen arkadaşlara hoşgediniz diyorum
bende halada udyuyorum ve ibrahim saraçoğlunun sitesinde okuyorumdemek faydası olmadı hayret yaa okadar olumlu şeyler duyuyorumki bende deneyim dedim..
inşallah güzel çıkar tatlım opuyorumnanaktan
buarada hızlımıyız sende öylesin tatlım..kaydirigubbakcemile5
sağol canım aminn inşallah inşallahtsk ederım cnm hayırlısıyla yollasın allahım sızın meleklerınızı de en kısa zamanda
kızlar yemek yapmam gerek sizi bırakamıyorum son 10 dakika sonra kaçıcam izninizle..
kızlar şu annem reklamı varya hani süt reklamı o benim içimi acıtıyo yaaa mafoldumben
benmi anormalim yoksa?sizdede oluyomu?hele şimdi anneler günü geliyo offf
kumsalım inşallah canım yaa valla içmesi çok zor ama bebiş için herşeye katlanıyoruz işte neyapalım..
canım evet muhabbet güzel baya ilerledik ama şimdi kaçıyorum yemek yapmam gerek .topicimizi yanlız bırakmayın olurmu..ayy ebrar maşallah sayfalar ilerlemiş canım...
nette bugün bişey var deli etti beni..
ben ilk gördüğümde ağlamıştım canım normal yaniiii
evet anneler günü geliyorrr((
ve ben kimi görsem bebk yokmu diyor çok canım sıkılıyor çokk anlatamam
kızlar ben şimdilik kaçıyorum yemek işimi halledip gelirim görüşürüz inşallah hepinizi öpüyorum tatlışlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım evet muhabbet güzel baya ilerledik ama şimdi kaçıyorum yemek yapmam gerek .topicimizi yanlız bırakmayın olurmu..
ahh canım inşallah diğer anneler gününde kucağımız dolu olur bizimde .napalım kader işte..