bende kendimi, tek sanıyordum inşallah herşey yoluna girerde geir meleklerimiz canımkumsalcım aynı sorun bendede var tatlım yumurta çatlamıyo sonra kist derdiyle boğuşuyoruz.
ben ilk yumurta takibiyle hamile kaldım sonra kendim kaldım enson tüpbebek yaptık öyle kaldım ama malesef kaybettim hepsini.
sende demek aşılama yaptın inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir canım çok zor allah yardımcımız olsun..
buarada tiroit için ilaç kullanıyorum euytroks 50 canım sen ne kullanıyosun?
hımm anladım rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah eşindede bi sorun çıkmazkumsalcım richin şuanda problem yok gerçi eşi gitmedi sıra onda inşallah ondada çıkmazda oda biran önce kavuşur meleğine..
ahh ahh valla canım çocuk olayından öncede adet düzensizliği yüzünden tedavi görüyodum ben kalıcı bir çözüm yok d.kontol haplarıyla oluyodu bıraktımmı aynıbuarada düzenli adet olmak için ne kullanıyosun canım?bana hiç düzenleyici vermedilerokadar doktora gittim .anlamıyorum yaa bu doktorlarıda..
hoşgeldin kuzummselam şekerler ben geldim opuyorumnanaktan
öyle canım allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş bizde bununla sınanıyoruz belki kim bilir bekliyorumc anım sabırla duayla bekliyorummmhoşbuldumm kumsalcım geçmiş olsun Rabbim bu dertleri veriyosa kulunu asla dermansız bırakmaz inşallah sabır dicez beklicez zamanı vardır elbet
bende inanıyorummmmmmm aminnnnnnn inşallah inşallah:Saruboceq:çok uzun zamanlar bekleyip hatta doktorlar senin çocuğun olmaz dedikleri kişilerin bile doğal yoldan bebişleri oluyo inşallah bizlerede nasip olur ben tüm kalbimle inanıyorum
hoşgeldin canımben yıne geldımsempatiksalakcinni
hoşgeldin incemeşe inşallah hepimize uğurlu gelirde anne olduğumuzuda yazarız allahın izniyele:Saruboceq:selam kızlar benide alın anam aranıza bu arada topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah uğur getirirde hepimize anne oluruz
ohhhh afiyet olsun canımyedım tatlım bulasıklarıda hallettım geldımnaniknanik
canımm inşallah bu sefer adet olmazsın ve bebişin seninledir rabbim gönlüne göre hayırlısını versinbiraz kendimden bahsedeyim ben 4 yıllık evliyim 34 yaşındayımbaşımdan 3 aşılama geçti 3 cü aşılamada hamile kaldım ikiz tutmuştu fakat bebişleri kaybettim kalp atışını alamdık nerdeyse bu yaz 1 yıl olacak hala tırmalıyorum işte tekrar hamile kalabilmek için sorunum yok görünürde ama hamile kalamıyorum işte... şu an tedavim devam ediyo hala ama bugunlerde eğer hamile değilsem bir kaç gün içinde adet olmam lazım..... bu topikten sadece gökçeranayı tanıyorum diğerleriyel başak topikte bri kaç defa yazışmıştık neyse burdan kaldığımız yerden devam ederiz artık :)))
buarada ben lısteyı hazırlamaya baslıyorum kızlarkaydirigubbakcemile5
canım hoşgeldin aramıza inşallah enkısa zamanda gelir minişin .
sen nekadardır istiyosun?
öncelikle hoşbuldumm bendee 3 aydır istiyorum 1mayıs adet tarihimm sabırsızlıkla bekliyorumm bakalımm:hulya:
tamam canım iyi akşamlar görüşmek üzerekızlar ben kaçıyorum iş çıkış saatim geldi yarı görüşmek üzere kucak dolusu sevgiler hepinize
hoşgeldin canım rabbim en kısa zamnda nasip eder inşallah yusnescimslmm bende geldimm bende bebişş istiyorumm hayırlısıyla Rabbimdenn
aminnnnnnnnnnnnnevet Allah güç kuvvet versin hepsine
canım size yetişmeye çalışıyorum bir yandan iş maşallah çok hızlısınızkumsalcım konuşmuyosun?
tamam canım iyi akşamlar sana inşallah inşallahşeker anneler ben çıkayım kocişi karşılayım hepimiz Allaha emanet olun strese girmek yok Allah nasip edecek inşallah bizede opuyorumnanaktan
öncelikle hoşbuldumm bendee 3 aydır istiyorum 1mayıs adet tarihimm sabırsızlıkla bekliyorumm bakalımm:hulya:
gelinciğim güle güle canım .öpüyorum seni...
kumsalcım evet canım tek değilsin aynı durumlar bende de var malesef yıllardırda bi çözüm bulunmadı .zaten artık ilaç kullanmıyorum soğan yapıyorum şimdilik işe yarıyo bakalım bırakınca ne olucak..
ben düzenli içiyorum ilacımı önümüzdeki hafta bigidip bakıcam oynama varmı diye..
slm kızlar gokceranam hazıran ayı asılama topıgıne adresı yazınca bende ıcımı dokuyum dedım.2007 mart ayında evlendık esımle kasım ayında korunmayı bıraktık bebek gelır dıye bekledık fılmlerdekı gıbı hemen oluverecek sandık.aılemde daha once hıc bu sekılde sıkıntı ceken olmamıstı nerden bılebılırdım bu yolda savas verecegımı derken 2008 aralık ayında dr da bulduk kendımızı hıstereskopı amelıyatı oldum rahımde perde varmıs 4 5 ay daha bekledık kendılıgınden olur mu dıye fakat ıs sandıgımızdan daha da zordu.esımın sperm analızı hıc ıyı degıldı lokosıt sayısını bır turlu dusuremedık derken asılama yolunda bulduk kendımızı.benım esım sehır dısında calısıyo bırde ayda 2 gun ızne gelır bu yolda hep yalnız yurumek zorunda kaldım.kendı aıleme soyleyemedım esımın aılesıne asılama olacagım dedım oralı bıle olmadılar sorun ogullarında olmasına ragmen.asılamada negatıfı gordugun gun aglaya aglaya elımde test sonucumla odaya kapandım kayınvalıdem ıse gıyındı kusandı carsıya gezmeye gıttı.ıcımdekı evlat hasretı onların ınadına daha da alevlenmıstı dr uma tup bebek ıstıyorum dedım bu kez kayınvalıdemlerede haber vermedım asılamanın ertesı ayı ogluma gıden yolculugum baslamıs oldu sırınga gorunce korkudan elı ayagı uyusan ben kendı kendıme gobekten ıgne yapmaya basladım kalcalarımda ıgnelerden bezeler olustu ama hıc bırını hıssetmıyordum yumurta gelısımını dr um esımın ızın gunune denk gelecek sekılde ayarladı bu sekılde dıkkat cekmemıs olacaktık.kayınvaıldemlerde tatıle gıtmıslerdı derken ardından yumurta toplama transfer ve gecmek bılmeyen 12 gun.10.gunde adet belırtılerının hepsını yasadım umudum ıyıden ıyıye tukenmıstı ya olmamıssa hem maddı hem manevı olarak yıkım olacaktı benım ıcın.yasım kucuk oldugundan dolayı ssk hıc bır masrafı karsılamadı.12çgun test sonucunu almaya gıderken ayaklarım gerı gerı gıdıyordu.ama cok sukur pozıtıftı.ıkız bebeklerım olacagını ogrendım.fakat 6.haftada melegımın bırı bızı terkettı.pıhtılasma sorunumu ogrendım.zorlu gecen 5 aydan sonra 24.haftada sancılarım basladı erken dogum rıskıyle karsı karsıyaydım bu kez allahıma bınlerce sukur dr umun tecrubesı sayesınde sancılarım durduruldu ama yatacaktım sureklı hamılelıgımın en keyıflı son 3 ayını hastanelerde sancı durdurucu serumlar alarak gecırdım.cok sukur ki 37.haftayı bulduk zar zor sıkıntılı gunlerden sonra sımdı oglum yanımda rabbime hamdolsun bınlerce kez.bebegını o kadar sıkıntıdan sonra kucagına alabılen sanslı annelerden bırıyım.rabbim bu duyguyu meleklerını bekleyen tum annelere en kısa zamanda yasatsın sorunsuz saglıklı bır sekılde hep dua edıyorum evlat hasretı ceken arkadaslarıma aynı yollardan bende gectım bunun ne demek oldugunu cok ıyı bılırım.allahım kımseyı bu zorlu yolda kucagı bos bırakmasın darısı sızlerın basına :Saruboceq:
allah yardımcımız olsun canım
bende soğan dendim ama bie değişiklik olmadı bende
benimde haziranın ilk haftası kontrolüm var bakalım inşallah sonuçlar güzel çıkar
seninde canım
canım yaa hoşgeldin .rabbim evladını size bağışlasın inşallah hayırlı bir evlat olurda çektiğin bütün sıkıntıları unutturur sana .baya uğraşmışsın ama mükafatı güzel olmuş .darısı bizlere inşallah dualarında bizide unutma tatlım..
buarada gökcem demek link attı oraya canım kankam obenim hiç yanlız bırakmadı beni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
angelll canım çok tebrik ederim seni rabbim size ve oğluşuna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım
darısı bizlerin basşına inşallah kızlar