Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy bende 500 yasin okutmuştum allah büyük 3 ay olucak okutalı nerdeyse şimdilik bişi yok bakalım hayırlısı ama meryem suresini okumayı istiyorum bide allah nasip ederse

emoşum negüzel yaa allahım kabul etsin şifa ve vesile olsun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

mız mızcım uyandır kız kocanı beyy kalk kalk böyle kanepede uyanmaz tutuluverir her yerin de kuzumm de sonra sarılıp uyursunuz sıcacıkaklinialirimsmileizin verme ayrı yatmasına

ya ıste garıplık orda onu yapmcam hıc bırsey olmamıs gıbııııı gene aynı tavırlı olsam sabah hır bırsey demeden cıkar gıder ıse ben odada hungur hungur aglıyorum bır kere gelmedı ya dusun neden aglıyo bu kız dıye

EVET INCE FIKIRLIYIM AMA O DEGIL SORUNLARD ABURDAN CIKIO

INSAALLAH INSALLAH DAHA DUN BANA SENSIZ UYUMAK ZOR GELDI DIODU SIMDI KANEPEDE UYUYORfisfisfis

DUN ANNEMDE KALMISTIMDA

bak kocişin sevgisini nasıl dile getirmiş .sorun yok tatlım erkeklerden bizde çok şey bekliyoz bazen .ama inanki onlar bizim gibi değiller ..

nasıl parayla kandırmaya çalışıyor? Ne için kandırmaya çalışıyor yanicadıarzu

mesela dogum gunum var cumartesı

sana para verıryım yeter dıo sankı dogum gunu demek para demek

hıc totosunu kaldırıp bır suprız dusunmek guzel bırsye dusunmek yok

para verıyım sussun

off off bu erkekler niye bukadar tuhaf hiç anlamıyorum.
karşılarındakini ellerinin oyuncağı sanıyolar herşey onların ekseninde dönücek..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

EVET INCE FIKIRLIYIM AMA O DEGIL SORUNLARD ABURDAN CIKIO

INSAALLAH INSALLAH DAHA DUN BANA SENSIZ UYUMAK ZOR GELDI DIODU SIMDI KANEPEDE UYUYORfisfisfis

DUN ANNEMDE KALMISTIMDA

mızmızım kocan inat anladıgım kadarıyla cünkü benmkide aynı canım

onlar karılarını ne kadar cok sevsede ailelerine karşı ailesini daha cok seviyomuş gibi yaparlar sana bi tavsiye ailesiyle iyi gecinmeye bak canım heşeyi boşver kocanla iyi olmaya bak boşver başkalarını saygıda kusur etme gerisini boşver

sen neden ağlıyordun peki? git yanına utanmıyormusun ben ağlarken hiç birşey yokmuş gibi davranmaya de hiçmi içi yanmıyor be.ben bazen yüksek sesle ağlarım gelsin diye:)

melisa çok hoşmuş hayatım maşallah kısaca melis desek???
emoşum sorma yaa oyük benim omuzlarımı öyle yıprattıki artık silkeleyemiyorum .allah sonumuzu hayır etsin..

ısın garıbı aılesı esım bana duskun oldukca delırıyorlar resmen

tabıkı saygım koruyorum o kadar kufur yedım hıc bırsey olmamıs gıbı hala evımdeler cayları kahvelerı onunde

para verıyım sussun

cnm bişi sorcamda yanlış anlama sen eşine çok para mevzusu yapan birimisinki eşin seni parayla susturuyo benneyaptımki

aleynam çok doğru dedin canım boşvereceksin yoksa hayat çok çekilmez oluyo ..bende çooooook taktım baktım elime bişey geçmiyo oluruna bıraktım baktımki benimki değişiyo .zafer benim oldu yani..

para verıyım sussun

hmm..belki süpriz yapmayı seven erkeklerden değildir bundan önce yapıyormuydu süpriz peki?

melisa çok hoşmuş hayatım maşallah kısaca melis desek???
emoşum sorma yaa oyük benim omuzlarımı öyle yıprattıki artık silkeleyemiyorum .allah sonumuzu hayır etsin..

amin cnmmmm aminnn :Saruboceqlucak yaa buna inanıyorum allahımdan yeterki istemesinibilelimm allah büyük

cnm bişi sorcamda yanlış anlama sen eşine çok para mevzusu yapan birimisinki eşin seni parayla susturuyo benneyaptımki

yoooooo bana tutumlu yelız derler dusun yeterkı ona fazla yazmasın dıye kısdan aldıgımm dogal gaz 300luk aldık 250 de hala gerıısnı sız dusunun ben her seyımde onu dusunurum

asla para para demem kredı kartını tutusturuo avcuma

ben ılac alamaya geldım o kendıne yemek ısıtmıs onu yıodu o esnada

sonra uyumus

sen bence oturup eşinle konuş tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali içine atma neye üzülüyorsun neye kırılıyorsun nasıl davranmasını istiyorsun bağırmadan güzelce anlat sorununuz neyse onu çözün böyle herkes kendi halinde daha 1yıllık evliyken olmaz konuşmak herşeyi çözer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…