ayy bende 500 yasin okutmuştum allah büyük 3 ay olucak okutalı nerdeyse şimdilik bişi yok bakalım hayırlısı ama meryem suresini okumayı istiyorum bide allah nasip ederse
INSALLAH CNM INSALLAH
BIRDE BENI KUCUK COCUK GIBI GORUO ESIM YA BENI PARAYLA KANDIRMYA SUSTURMAYA CALISIYOR SINIR OLUYORUMakannehir
mız mızcım uyandır kız kocanı beyy kalk kalk böyle kanepede uyanmaz tutuluverir her yerin de kuzumm de sonra sarılıp uyursunuz sıcacıkaklinialirimsmileizin verme ayrı yatmasına
INSALLAH CNM INSALLAH
BIRDE BENI KUCUK COCUK GIBI GORUO ESIM YA BENI PARAYLA KANDIRMYA SUSTURMAYA CALISIYOR SINIR OLUYORUMakannehir
EVET INCE FIKIRLIYIM AMA O DEGIL SORUNLARD ABURDAN CIKIO
INSAALLAH INSALLAH DAHA DUN BANA SENSIZ UYUMAK ZOR GELDI DIODU SIMDI KANEPEDE UYUYORfisfisfis
DUN ANNEMDE KALMISTIMDA
nasıl parayla kandırmaya çalışıyor? Ne için kandırmaya çalışıyor yanicadıarzu
emoşum negüzel yaa allahım kabul etsin şifa ve vesile olsun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
EVET INCE FIKIRLIYIM AMA O DEGIL SORUNLARD ABURDAN CIKIO
INSAALLAH INSALLAH DAHA DUN BANA SENSIZ UYUMAK ZOR GELDI DIODU SIMDI KANEPEDE UYUYORfisfisfis
DUN ANNEMDE KALMISTIMDA
ya ıste garıplık orda onu yapmcam hıc bırsey olmamıs gıbııııı gene aynı tavırlı olsam sabah hır bırsey demeden cıkar gıder ıse ben odada hungur hungur aglıyorum bır kere gelmedı ya dusun neden aglıyo bu kız dıye
mızmızım kocan inat anladıgım kadarıyla cünkü benmkide aynı canım
onlar karılarını ne kadar cok sevsede ailelerine karşı ailesini daha cok seviyomuş gibi yaparlar sana bi tavsiye ailesiyle iyi gecinmeye bak canım heşeyi boşver kocanla iyi olmaya bak boşver başkalarını saygıda kusur etme gerisini boşver
mesela dogum gunum var cumartesı
sana para verıryım yeter dıo sankı dogum gunu demek para demek
hıc totosunu kaldırıp bır suprız dusunmek guzel bırsye dusunmek yok
para verıyım sussun
sen neden ağlıyordun peki? Git yanına utanmıyormusun ben ağlarken hiç birşey yokmuş gibi davranmaya de hiçmi içi yanmıyor be.ben bazen yüksek sesle ağlarım gelsin diye:)
mesela dogum gunum var cumartesı
sana para verıryım yeter dıo sankı dogum gunu demek para demek
hıc totosunu kaldırıp bır suprız dusunmek guzel bırsye dusunmek yok
para verıyım sussun
melisa çok hoşmuş hayatım maşallah kısaca melis desek???
emoşum sorma yaa oyük benim omuzlarımı öyle yıprattıki artık silkeleyemiyorum .allah sonumuzu hayır etsin..
cnm bişi sorcamda yanlış anlama sen eşine çok para mevzusu yapan birimisinki eşin seni parayla susturuyo benneyaptımki
ben ılac alamaya geldım o kendıne yemek ısıtmıs onu yıodu o esnada
sonra uyumus