Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hıc benı anlamıyor yaa

bır bucuk senelık evlıyız elımız bıle tutmuyor

eskıden boyle degıldı

mızmızım beni yanlış anlamazsan bişey diycem eşinle aranızda problemler var galiba bunları düzeltmeden çocuk yapmak çözümmü hayatım.çocuk olunca inanki problemler dahada çoğalıyormuş .bence sen evliliğini biraz oturtup öyle bebiş düşün.
lütfen yanlış anlama bi abla tavsiyesi olarak al bu dediklerimi.
gerçekten benim de ilk evlendiğimde sorunlarım vardı ve çocuk düşünemedim nezamanki yoluna girdi öyle düşündüm..

saldım çayıra Mevlam kayıra durumundayım hiç bişey yapmıyorumkaydirigubbakcemile3doktora gitmiyorum,soğan kürünü yapmak istedim 2 gün içebildim bıraktım mideme çok dokundu.Yusuf suresini okuyorum aklıma geldikçe 7gün okunması lazımmış hamile kalmak için öyle işte canım

aynen ebrara katılıyorum mızmız yanlış anlama kesinlikle sırf seni düşündüğüm için söylüyorum çocuk kötü giden bir evlilik varsa birleştirmiyor aksine bitiriyor haberin olsun çok dikkat et

hıc benı anlamıyor yaa

bır bucuk senelık evlıyız elımız bıle tutmuyor

eskıden boyle degıldı
canım belki işle ilgili sorunlar vadır
canım bazı erkekler sevgisini gösteremez bizde 2 bucuk yıllık evliyiz benim kocam birilerinin yanında başka tek olunca başka diyom niye öyle yapıyon diyo ben başkalarının yanında sevgimi gösteremem klava:
tanıdıklarım var kocaları agızlarının içine bakıyo imreniyom valla

AKıTRA paylaştığın için saol canım ilgilenen arkadaşlarım vardır umarım benim makyajla pek aram yok bende alerji yapıyo özelliklede gözlerim makyaj yaptığım anda kançanağğı oluyo.sizlere kolay gelsin...

imrenme hiç canım o imrendiklerinde evde başka sadece millete reklam yapıyorlar başka birşey değil.benim eşimde fazla göstermez nazardan korkar hemde yapmacık buluyor öyle yapanları bende yüz göz olanları fazla sevmiyorum doğrusu aleynacım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyosun bak takmadığın için enkısa zamanda göbüşüne meleğin konacak..
buarada meryem suresini yaptım ben tavsiye ederim hayatım .
bide 313 ayetelkürsi..

aleynam bende ilk başlarda öyleydim ama inanki yapmacık sevgi olmaktansa kalpten olması çok daha iyi .benim eşimde sevgisini gösteremez ama biliyorumki çok seviyo beni .7nbitirdin çok doğru dedi onlarınki gösteriş hayatım ...

sağolll ablam inşallah:Saruboceq::Saruboceq:hepimize versin meryem suresi kaç kez okunuyor41 diye biliyorumben ama?birde ayetelkürsi bir gündemi okunuyor 313kez?

kızlar bide size bişey sorucam yaa
ben mesela uzun zamandır görmediğim biriyle karşılaşıyorum direk karnıma bakıyo gıcık oluyorum sizede yapan varmı böyle yoksa hep benimi buluyoya.dün aynı böyle bişey yaşadım da bide nasılsın iyimisinden önce bebek varmı alsanaalsanasmile

kocamda öyle diyo onlar gösteriş yapıyolar diyo ama bende özeniyom kızlar

tabiki gönülden sevmesi daha önemli canlarm

ayyy sorma kilo alınca biraz ne o bebekmi var falan sinir oluyorum millet ne meraklı başkasının özel hayatına ben mesela kimseye sormam evlenmedende sormazdım.sen ne diyosun arkadaşım türkiyeye gelemiyorum ben o sorulardan bıkcam diyee:mymeka:

sağolll ablam inşallah:Saruboceq::Saruboceq:hepimize versin meryem suresi kaç kez okunuyor41 diye biliyorumben ama?birde ayetelkürsi bir gündemi okunuyor 313kez?

canım meryem suresi 41 gün suya okuyosun eşin ve sen içiyosun bitiminde..
ayetel kürsi birgündede okunabilir ama zaman kısıtlaması yok bildiğim kadarıyla .
bide meryem suresi hiç bölünmüycek yani 41 gün peş peşe onu adeti düzenli olanların yapması zor menepoza girenler varsa onlardan yardım iste..
ha bide bildiğim 500 yasin var onu ben yapamadım .yani 500 kişi bulmak gerek .herkes tek okuycak .biyakınım onu yaptıkdan sonra hamile kaldı hatta bende okumuştum onun için..

kocamda öyle diyo onlar gösteriş yapıyolar diyo ama bende özeniyom kızlar

tabiki gönülden sevmesi daha önemli canlarm

doğru diyor kocişin valla benim dediğimi diyor işte boşver sen yalnızken sevmesi ilgi göstermesi daha iyi elalem görmeyiversinkaydirigubbakcemile3 biz bazen tartışıyor gibi bile yaparız :roflol:

valla yaa bu sorular yüzünden topluma girmek istemiyorum .sanki neyse direk o soru benim çocuğum olsa sana ne faydası olcak hayret yaaa

HAKLISIN CNM HAKLISIN AMA SORUNUM SEVGISIZLIK FILAN DEGIL SORUN COK GARIP FARKLI YOKSA BIZ SENI SEVIYORUM CUMLESIN COK SIK SOYLEYEN BIR CIFTTIZ ESIM BIRAZ INAT

BUGUNKU SORUN SURDA CIKTI BAKIN ANLATIYIM

EV ARIYORUZ KAC HAFTADIR HABIRE GEZIOZ NEYSE

BUGUN ANNESIGIL BIZDE GELMIS DIOKI SIZ GIDIN BEGENIN BANA HABER VERIN BIZDE YELIZLE GELEK BAKALIM

YA BU EV BIZIM EVIMIZ NEDEN ONLAR ARIYOR

SINIRLER TEPEMDE

DUN EV BAKIYORUZ EMLAKCILAR GOTURUO
KAYNANAMLAR BENDEN HABERIZ BANA E BAKIYOR

ADAM DEDIKI SU EVE BAKALIM GELMIS DIYOKI BIZ O EVE BAKTIK ONLARDA BEGENMEZ BEN DAHA GORMEDIM ETMEDIM ESIMDE BUNA IZIN VERIO SANKI ONLAR OTURCAK

KAC GUNDUR DOLDUM BUGUNKU HASTANE ISINDEDE PATLADIM ARTIK

KAYINBABAM BELKI DUYMUSSUNUZDUR BANA KUFUR ETMIS NEYSE KUSTU ESIM BARISTI SU BU

BUGUN SABAHIN KORUNDA HASTANEYDIM BASIM CATLIO GULUP EGLENCEK HALIM YOK HELEKI BANA KUFUR EDEN BIRINI EVIME BILE ALMISIM TABIKI SURAT ETCEM KI HIC DUSUNMEDIM ONU BASIM AGRIISNDNA

BENDE KIZDIM NE DEMEK AY SIZ BAKIN BIZ ALCAZ DEDIM ORDAN BASLADI
ONLAR GITTI HEP BOYLESIN SU BU DIYOR BANA

IYICE DOLDUM AGLAMA KRIZLERI GELDI SORUN BU YANI SUANLIK mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…