hmm..belki süpriz yapmayı seven erkeklerden değildir bundan önce yapıyormuydu süpriz peki?
melisa çok hoşmuş hayatım maşallah kısaca melis desek???
emoşum sorma yaa oyük benim omuzlarımı öyle yıprattıki artık silkeleyemiyorum .allah sonumuzu hayır etsin..
sen bence oturup eşinle konuş tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali içine atma neye üzülüyorsun neye kırılıyorsun nasıl davranmasını istiyorsun bağırmadan güzelce anlat sorununuz neyse onu çözün böyle herkes kendi halinde daha 1yıllık evliyken olmaz konuşmak herşeyi çözer
evet yaa bencede mızmızım oturup konuşmayı denedinmi gerçekten işe yarıyo tatlım gerçi denemişsindir bazı erkekler onada ters tepki veriyolar..
cnm tamam anlamaz etmez ama bu harekt sence nasıl
bıre okumus kulturlu ıkı unı bıtren bırı
sana para verırıyım anlasalım olurmu dıo
eskıden nelerneler yapardı
cekırdek getırdı ıcıne suprız yumurta saklardı acayıp mutlu olurumdum
pencereme cıkolata koyardı
bebek alırdı
yoooooo bana tutumlu yelız derler dusun yeterkı ona fazla yazmasın dıye kısdan aldıgımm dogal gaz 300luk aldık 250 de hala gerıısnı sız dusunun ben her seyımde onu dusunurum
asla para para demem kredı kartını tutusturuo avcuma
amin cnmmmm aminnn :Saruboceqlucak yaa buna inanıyorum allahımdan yeterki istemesinibilelimm allah büyük
bız 6 sene cıktık evlendık
ne guzeldı cıkarken
sımdıde mutluyum cok sukur bır dedıgımı ıkı etmez ama bebek konsuunda benı anlamıyor
zevklerıme onem vermıyor
benimkide dogum günü süprizi falan bilmez artık alıştım beklemiyom yani baştan cok takardım şimdi hiç takmıyom onun dogum gününde ben alıyom onu utandırıyom
ama haksızlık etmiyim canı isterse alır dün güzel bi cep telefonu almiş getirmiş
benimkide dogum günü süprizi falan bilmez artık alıştım beklemiyom yani baştan cok takardım şimdi hiç takmıyom onun dogum gününde ben alıyom onu utandırıyom
ama haksızlık etmiyim canı isterse alır dün güzel bi cep telefonu almiş getirmiş
bebek konusunda derken? Sen istiyorsun o istemiyormu?
oda ıstıyor ama cabası yok ıste buna kızıyorum
bana desekı yok olmasın bende ugrasmam
ben mesela bugun gıtmekden vazgecmıstım hastaneye olmaz gıt gıt dedı ole dıyınce gıttım
ama kendısı alsa kılını kıpardatmıo
ayda 2 kes dusun bın kere deım bunu bılıyorum ama bebe ıcın ımkansızzzzzzzzzzzzzzzz bu
dıyorum tamam yelız tamam yelız