Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hmm..belki süpriz yapmayı seven erkeklerden değildir bundan önce yapıyormuydu süpriz peki?

cnm tamam anlamaz etmez ama bu harekt sence nasıl

bıre okumus kulturlu ıkı unı bıtren bırı

sana para verırıyım anlasalım olurmu dıo

eskıden nelerneler yapardı

cekırdek getırdı ıcıne suprız yumurta saklardı acayıp mutlu olurumdum

pencereme cıkolata koyardı

bebek alırdı

evet yaa bencede mızmızım oturup konuşmayı denedinmi gerçekten işe yarıyo tatlım gerçi denemişsindir bazı erkekler onada ters tepki veriyolar..

sen bence oturup eşinle konuş tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali içine atma neye üzülüyorsun neye kırılıyorsun nasıl davranmasını istiyorsun bağırmadan güzelce anlat sorununuz neyse onu çözün böyle herkes kendi halinde daha 1yıllık evliyken olmaz konuşmak herşeyi çözer

bız 6 sene cıktık evlendık

ne guzeldı cıkarken

sımdıde mutluyum cok sukur bır dedıgımı ıkı etmez ama bebek konsuunda benı anlamıyor

zevklerıme onem vermıyor

benimkide dogum günü süprizi falan bilmez artık alıştım beklemiyom yani baştan cok takardım şimdi hiç takmıyom

ama haksızlık etmiyim canı isterse alır dün güzel bi cep telefonu almiş getirmiş

canı isterse alır dogom günü vesaire şeylere takılmaz

Son düzenleme:
cnm tamam anlamaz etmez ama bu harekt sence nasıl

bıre okumus kulturlu ıkı unı bıtren bırı

sana para verırıyım anlasalım olurmu dıo

eskıden nelerneler yapardı

cekırdek getırdı ıcıne suprız yumurta saklardı acayıp mutlu olurumdum

pencereme cıkolata koyardı

bebek alırdı

güzelim bunun üni. bitirmeyle alakası yok insanlık karakter okulla olmaz sende de ki bana önceden bu şekilde davranıyordun süprizler yapıyordun şimdi ne değişti de? bunu söylemek sana yakışıyormu de? neden o şekilde davrandığını öğren.

yoooooo bana tutumlu yelız derler dusun yeterkı ona fazla yazmasın dıye kısdan aldıgımm dogal gaz 300luk aldık 250 de hala gerıısnı sız dusunun ben her seyımde onu dusunurum

asla para para demem kredı kartını tutusturuo avcuma

hımmm anladım cnm ama eşinin tutumu gerçekten deişik geldi bana

benimkide dogum günü süprizi falan bilmez artık alıştım beklemiyom yani baştan cok takardım şimdi hiç takmıyom onun dogum gününde ben alıyom onu utandırıyom

ama haksızlık etmiyim canı isterse alır dün güzel bi cep telefonu almiş getirmiş

ben hedıye beklemıyorum cnm asla

sadece kucuk bır pasta alsa bır mum yaksa bana yeter yemın ederım

bugun anneler gunu ıcın hedıye aldım hem annesıne hemn kendı anneme cok para harcayınca aradım sakın bana bırsey yapma acıldık bundna dolayı sen yanımda ol yeter dedım tamam bakarız hallederız dıo

benimkide dogum günü süprizi falan bilmez artık alıştım beklemiyom yani baştan cok takardım şimdi hiç takmıyom onun dogum gününde ben alıyom onu utandırıyom

canım benimkide beceremez ama gülü hiç unutmaz .her seferinde gül mutlaka alır ..
güle güle kullan canım bak negüzel düşünmüş kocişin..

canım benimkide almaz pasta falan takma kafana erkekler anlamıyo ince deyil baziları oda bizimkiler

bebek konusunda derken? Sen istiyorsun o istemiyormu?

oda ıstıyor ama cabası yok ıste buna kızıyorum

bana desekı yok olmasın bende ugrasmam

ben mesela bugun gıtmekden vazgecmıstım hastaneye olmaz gıt gıt dedı ole dıyınce gıttım

ama kendısı alsa kılını kıpardatmıo

ayda 2 kes dusun bın kere deım bunu bılıyorum ama bebe ıcın ımkansızzzzzzzzzzzzzzzz bu

dıyorum tamam yelız tamam yelız

yaa çok zor mızmızım allah yardımcın olsun biraz umursamaz davransan nasıl olurki?
herkonuda üstüne düşme mesela bebek konusunu açma bakalım nediyck..

hediye alan erkek seven erkekmidir sizce? ben buna katılmıyorum kuzenimin eşi kıyafetler alırdı ayakkabılar çantalar her yıldönümlerinde yemekler pıralantalar tatiller ev bile aldı süprizler çiçekler neler neler sonunda ayrıldılar çünkü aşk sevgi çok yokmuş demekki hediyeler süprizler göstermez sevgiyi daha çok yapılmış bir suçu bastırmaya yarar yada evlilikteki bir eksikliği kapatmaya

ebrarım sagol canım

kocam hiç anlamaz ciçeyi cok büyük kavgamızda getirir ancak ama benimki cok inat ben barışmassam asla barışmaz öylde kötü huyu vardır

Hedıye bos onemlı olan hatırlamak yaaaaaaa

mesela bır kere benı kırmıstı ıs yerındne geldı boyle takım ustune sey yazmıs kapıyı bır actım ben eseggımmmmmmmmmmmmm .:)

oda ıstıyor ama cabası yok ıste buna kızıyorum

bana desekı yok olmasın bende ugrasmam

ben mesela bugun gıtmekden vazgecmıstım hastaneye olmaz gıt gıt dedı ole dıyınce gıttım

ama kendısı alsa kılını kıpardatmıo

ayda 2 kes dusun bın kere deım bunu bılıyorum ama bebe ıcın ımkansızzzzzzzzzzzzzzzz bu

dıyorum tamam yelız tamam yelız

ben senin yerinde olsam korunurdum bebek düşünmüyorum artık derdim ayy yanlışlıkla kalsan işler dahada kötüye gider çok iyi düşün canım

X