Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

doğru diyor kocişin valla benim dediğimi diyor işte boşver sen yalnızken sevmesi ilgi göstermesi daha iyi elalem görmeyiversinkaydirigubbakcemile3 biz bazen tartışıyor gibi bile yaparız :roflol:

aynen yaa bizde inanki bazen eşimin arkasından atarım göz değmesin diye .off hayat çok zor be arkadaşlar..

canım meryem suresi 41 gün suya okuyosun eşin ve sen içiyosun bitiminde..
ayetel kürsi birgündede okunabilir ama zaman kısıtlaması yok bildiğim kadarıyla .
bide meryem suresi hiç bölünmüycek yani 41 gün peş peşe onu adeti düzenli olanların yapması zor menepoza girenler varsa onlardan yardım iste..
ha bide bildiğim 500 yasin var onu ben yapamadım .yani 500 kişi bulmak gerek .herkes tek okuycak .biyakınım onu yaptıkdan sonra hamile kaldı hatta bende okumuştum onun için..

teşekkür ederim.ben yurtdışındayım nasıl okutcam suya meryem suresinibilmiyorumkismile 500 yasini ben çok araştırdım öyle birşey yokmuş sadece 41 yasin hatmi yapılabilirmiş bu yeni moda çıkmış ama bilemem tabi Allah bilir...

ooo nolmuş topiğimiz yaa maşşallahh bu satte ne kalabalık böle 5 dakika ayrıldım kaçırdıklarımı yeni okudumm:lepi:

MIZMIZIM ailede çok etkiliyo galiba eşini hep aynı sorunlar hayatım tabiki birbirinizi çok seviyosunuzdur bundan eminim ama işte böyle sorunlarda ilişkiyi çok yıpratıyo .ah canım ben neler yaşadım anlatsam roman olur haa unutuldumu tabiki unutulmuyo insanın içinde hep yara olarak kalıyo .inşallah enkısa zamanda çözülür busorunlar .aslında demek istediğimiz kendini çok yıpratma diye .o umursamıyosa sende umursama tek başına çocuk doğuramazsınki tatlım.sen çok duygusalsın tanıdığım kadarıyla eşin inşallah senin duygularını anlar enkısa zamanda..

valla 7nbitirdin bilmemki biraz zor galiba izne gelmiyomusunuz mesela sen türkiyeye geleceğin zaman a yakın okurlar sen gelincede afiyetle içersin ..
aleynacım allah kabul etsin canım inşallah vesile olur..
ya yasin olayını nihat hatipoğlunada sordular oda yok dedi sayıyla olmaz dedi nebiliyim neduysak yapmaya çalışıyoruz..allah kabul etsin inş..

emoşum valla maşallah topicimiz gece kuşlarıyla dolu muhabbet süper yaa kopamıyorum...

ayy bende 500 yasin okutmuştum allah büyük 3 ay olucak okutalı nerdeyse şimdilik bişi yok bakalım hayırlısı ama meryem suresini okumayı istiyorum bide allah nasip ederse

MIZMIZIM ailede çok etkiliyo galiba eşini hep aynı sorunlar hayatım tabiki birbirinizi çok seviyosunuzdur bundan eminim ama işte böyle sorunlarda ilişkiyi çok yıpratıyo .ah canım ben neler yaşadım anlatsam roman olur haa unutuldumu tabiki unutulmuyo insanın içinde hep yara olarak kalıyo .inşallah enkısa zamanda çözülür busorunlar .aslında demek istediğimiz kendini çok yıpratma diye .o umursamıyosa sende umursama tek başına çocuk doğuramazsınki tatlım.sen çok duygusalsın tanıdığım kadarıyla eşin inşallah senin duygularını anlar enkısa zamanda..

EVET INCE FIKIRLIYIM AMA O DEGIL SORUNLARD ABURDAN CIKIO

INSAALLAH INSALLAH DAHA DUN BANA SENSIZ UYUMAK ZOR GELDI DIODU SIMDI KANEPEDE UYUYORfisfisfis

DUN ANNEMDE KALMISTIMDA :kızgın:

kızlar bana kabeden bi ot gelmişti onuda kaynatıp içiyosun yaptım ama malesef ..
denemediğim şey kalmadı rabbim bilir işini hayırlısı olsun..

ebrarcım türkiyeye hamiş gitcem ben ya deme öyle yoksa intihar ederim bebek yokmu sorularındankaydirigubbakcemile3

ah canım yaa inşallah dualarımda olucaksın bide özelden ismini atarsan bana isminle dua ederim tabi sakıncası yoksa..
rabbim tez zamanda yollasın minişini..

mız mızcım uyandır kız kocanı beyy kalk kalk böyle kanepede uyanmaz tutuluverir her yerin de kuzumm de sonra sarılıp uyursunuz sıcacıkaklinialirimsmileizin verme ayrı yatmasına

X