sagoll tatlumm benımm bende sizi özluyrm hep aklımdsınzz ama gıremıyrm işe başladım ya yeni cocuk cerrahı servısınde calısıyrm cokk yogunn oluyo oyuzden cok yoruluyrm erkenden uyuyrmm canımm yaa dogru duzgun ders de çalişamıyrum bu arada adet te oldumm olmadı baska sefere dıyrum artık ama zor oluyo sankı her gecen gun daha cok ıstyorum anne olmayı Allahım daha fazla bekletme benı dıyrm dualar edıyrmm bıde cocouk servisındeyımm hastalarım da cocuk tabı goruyrm boyle tatlı tatlılarr ıcımm gıdıyoo yaa ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN...
canım çok sıkkın offffffffff yaaaaaaaohaoldumsmile
ben geldim artık tekim önceden mercimegim diyodum allahım bu nasıl acı yarappim çok kötüyüm çoksenağlamasenağlama kızlar artık hiç bişeyden zevk almıyorum kendimi kandırıyım diyorum yapamıyorum senağlamasenağlama
xcanım allah kolaylık versin sen devlet hastanesindesin demi merkez de....
hayırdır sevtuncum... aynı mevzu mu başka bişey mi oldu yoksam???bilmiyorumkismile
slm kızlar nasılsınız sgl tugcalım iyi sayılırım sevtun sen nasıl oldun canım aslında sana sormak istediğim bişey var ama üzülürsün diye soramıyorum
aynı mevzu canım ya bugün pazara gittim mercimegim erigi çok severdi hadı iri oluyoya hınzır erigi diye biliyosan onu görünce çok kötü oldum canım ya kız ben nasıl atlatıcam bunu ya aglamıyım diyorum ama tutamıyorum kendimi çok canım yanıyo çok senağlamasenağlamasenağlama acım nasıl diner bilmiyorum ah bebegim beni bırakıp gittin canım yanıyo canım allahım sana isyan etmek istemiyorum ama çok zoruma gidiyo çok rabbim çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mercimeği gördünmü kız onu merak ettim hastaneden verdilermi size
YOK CANIM BABASI VE BABANNESİ GÖRDÜ MERCİMEGİ PATOLOJİYE VERDİK İSTEMEYE İSTEMEYE DOKTORLAR İKİ TANE DÜŞÜK YAPTIGIM İÇİN ARAŞTIRILIVCAKMIŞ ÇOK VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM AMA EGER BİR ŞEY VARSA 3 BEBEGİMDE ÜZÜLÜRÜM DİYE BAKICAKLAR BİŞEY VARMI DİYE KESİN BİŞEY ÇIKMICAK BİLİYORUM EŞİM DEDİKİ BAŞKA ACI KEKMEMEK İÇİN BALTIRALIM SENİN AGLAMANA DAYANAMIYORUM DEDİ BENDE VERMEK ZORUNDA KALDIM ALLAHIM BENİ AFFETSİN CANIM YA VERDİGİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM ÇOK VERDİGİM İÇİN 18 HAFTA 4 GÜNLÜKTÜ 270 GRAM 20 SANTİMDİ ELLERİ AYAKLARI BABASINA BAŞI YÜZÜ BANA BENZİYOMUŞ CESARET EDEMEDİM BAKMAYA KAYNANAM BAKMA DEDİ ÜZÜLÜRSÜN DEDİ GÖZÜNÜN ÖNÜNDEN GİTMEZ DEDİsenağlama