iyiyim halem se nasılsının canım valla bende özledim
hoşgeldin kardelenim nabersin görüşmeyeli
halem sen naptın kız görüşmeyeli valla ben işlerle boğuşuyorum
şekerler bugün dr gitim sonuçlarımı aldım romatizmayla ilgili kötü bi pıhtılaşma yokmuş genetik kan pıhtılaşması varmış oda aspirinle kontrol edilebilirmiş ama hamile kalırsam clexan gibi iğne ile korunabilirmişim kurtulamadık gene çıktı şu kan pıhtılaşması klomenden sonra yumurtalarım büyümüş pazartesi tekrar gidecem yumurtalarım iyice büyümüş ise çatlatma iğnesini yapacak Allah izin verirse çarşamba aşılamayı yapacak inşallah tutar topiğimizin hepsine bebişler versin Allahım
merhaba arkadaşlar topiğinizi gezerken sevtun arkadaşın durumunu öğrendim.Allah sabır versin.Ben de 4 düşük yaşadım bi tanesini 3.5 aylıkken ve de canlıyken doğurmak zorunda kaldım.Suyu gelmişti ve tahliye edilmesi gerektiği söylendi.Elti olayınıda okudum.Benim de bi eltim var benden sonra evlendi ve 2.bebeğine hamile şu an.Bide kızı var 1.5 yaşında.hamileliği boyunca 2 kere doktora giden, hiçbi şeyden kendini esirgemeyen taş gibi bi hanım!Bense tam aksine yumurtaların üstünde yürürmüşcesine özen gösteren ama yavrusunu bi türlü kucağına alamayan bir Allah'ın kulu...Benim eltimde benim yanımda gözümün içine baka baka çocuğunu öyle sever öyle sever.Ben ölürüm kızıma kurban olsun annesi hele bi öp bakıyım anneni bi sarıl annene vs vs..diye.Rabbim sen büyüksün ne diyelim elimizden bişey gelmiyo.Ağlayıp ağlayıp susuyorum.Eşim çok alıngansın hassaslaştın ondan diyo.Sizce ?..
halaecim hayırlısı inşalalh canım
selam kızlar herkese iyi akşamlar
KARDELEN 49 hoşgeldin topiğimize hepimizde aynı dert var galiba allah yardımcımız olsun
BİRSENİM demek aynı durumdayız pıhtılaşma konusunda hayırlısı olsun inşallah canım rabbim dermansız dert vermesin napalım kaderimiz buymuş
DERDAM saol kuzum ağzına sağlık ekliycem şimdi
SEYDAM hadi hayırlısı canım iğneler şifa olsun busefer sağlıkla kucağına al inşallah .dualarında bizi unutma bitanem
HALEM selam kuzum nasılsın?başın ağrımıyo değilmi ogün kötüydün canım
SEVTUNUM hani söz vermiştin ağlama artık canım inşallah tekrardan yüzün gülcek inanıyorum
TUĞÇEM kusura bakma çıkmak zorundaydım .sende çıkıyosun diye ama çıkmamışsın neyse gelirsinde görüşürüz inşallah
BONCUK karşılaşamadık öptüm senide
iyiyim ebrarım cok şükür..basım cok agrıdı o gece ama ilaç aldım gecti bi süre sonra sen iyisin inşallah
KIZ KEŞKE ÖLE BİŞEY YAPSANIZ HE HAMİLE KALDI KADIN HEP DEDİ ÖLÜRSE ÖLÜR KALIRSA KALIR DEDİ HER ZAMAN BEBEGİ SAGLIKLI 3 BUÇUK AYLIK OLDU BİR DOGURSUN OZAMAN BAŞLICAK GENE LAF SOKMALAR BEN ONA ÜZÜLÜYORUM KAYNANA ARADI 2 KERE AGLIYO KADIN NEDEN GİTTİN DİYE DEDİM ANNE BİLİYOSUN NEDEN GİTTİGİMİ DEDİM SENDE HAKLISIN DEDİ KADIN akannehir
Slm ben geldim nasılsınız kızlar
Selamünaleyküm kızlarr
şekerler bugün dr gitim sonuçlarımı aldım romatizmayla ilgili kötü bi pıhtılaşma yokmuş genetik kan pıhtılaşması varmış oda aspirinle kontrol edilebilirmiş ama hamile kalırsam clexan gibi iğne ile korunabilirmişim kurtulamadık gene çıktı şu kan pıhtılaşması klomenden sonra yumurtalarım büyümüş pazartesi tekrar gidecem yumurtalarım iyice büyümüş ise çatlatma iğnesini yapacak Allah izin verirse çarşamba aşılamayı yapacak inşallah tutar topiğimizin hepsine bebişler versin Allahım
merhaba arkadaşlar topiğinizi gezerken sevtun arkadaşın durumunu öğrendim.Allah sabır versin.Ben de 4 düşük yaşadım bi tanesini 3.5 aylıkken ve de canlıyken doğurmak zorunda kaldım.Suyu gelmişti ve tahliye edilmesi gerektiği söylendi.Elti olayınıda okudum.Benim de bi eltim var benden sonra evlendi ve 2.bebeğine hamile şu an.Bide kızı var 1.5 yaşında.hamileliği boyunca 2 kere doktora giden, hiçbi şeyden kendini esirgemeyen taş gibi bi hanım!Bense tam aksine yumurtaların üstünde yürürmüşcesine özen gösteren ama yavrusunu bi türlü kucağına alamayan bir Allah'ın kulu...Benim eltimde benim yanımda gözümün içine baka baka çocuğunu öyle sever öyle sever.Ben ölürüm kızıma kurban olsun annesi hele bi öp bakıyım anneni bi sarıl annene vs vs..diye.Rabbim sen büyüksün ne diyelim elimizden bişey gelmiyo.Ağlayıp ağlayıp susuyorum.Eşim çok alıngansın hassaslaştın ondan diyo.Sizce ?..
hoşbulduk teşekkürler.Ben kan pıhtılaşmasıyla ilgili topiğe bakıyorum daha çok.Problemim o olduğu için.