Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin kardelenim nabersin görüşmeyeli
halem sen naptın kız görüşmeyeli valla ben işlerle boğuşuyorum

şekerler bugün dr gitim sonuçlarımı aldım romatizmayla ilgili kötü bi pıhtılaşma yokmuş genetik kan pıhtılaşması varmış oda aspirinle kontrol edilebilirmiş ama hamile kalırsam clexan gibi iğne ile korunabilirmişim kurtulamadık gene çıktı şu kan pıhtılaşması klomenden sonra yumurtalarım büyümüş pazartesi tekrar gidecem yumurtalarım iyice büyümüş ise çatlatma iğnesini yapacak Allah izin verirse çarşamba aşılamayı yapacak inşallah tutar topiğimizin hepsine bebişler versin Allahım

merhaba arkadaşlar topiğinizi gezerken sevtun arkadaşın durumunu öğrendim.Allah sabır versin.Ben de 4 düşük yaşadım bi tanesini 3.5 aylıkken ve de canlıyken doğurmak zorunda kaldım.Suyu gelmişti ve tahliye edilmesi gerektiği söylendi.Elti olayınıda okudum.Benim de bi eltim var benden sonra evlendi ve 2.bebeğine hamile şu an.Bide kızı var 1.5 yaşında.hamileliği boyunca 2 kere doktora giden, hiçbi şeyden kendini esirgemeyen taş gibi bi hanım!Bense tam aksine yumurtaların üstünde yürürmüşcesine özen gösteren ama yavrusunu bi türlü kucağına alamayan bir Allah'ın kulu...Benim eltimde benim yanımda gözümün içine baka baka çocuğunu öyle sever öyle sever.Ben ölürüm kızıma kurban olsun annesi hele bi öp bakıyım anneni bi sarıl annene vs vs..diye.Rabbim sen büyüksün ne diyelim elimizden bişey gelmiyo.Ağlayıp ağlayıp susuyorum.Eşim çok alıngansın hassaslaştın ondan diyo.Sizce ?..

hoşgeldin kardelenim nabersin görüşmeyeli
halem sen naptın kız görüşmeyeli valla ben işlerle boğuşuyorum

Nabayım canım ya hep aynı işte..Pazartesi günü randevum var tüp bebek için görüşmeye gidicem bakalım ne dicek doktor..Sen hangi işlerle ugrasıyon??

Birsenim hayırlısı olsun canım..

Hoşgeldin kardelencim..Böyle insanları kafaya takmamak gerekiyo..Gereksiz insanlar diye düşünüyorum benn..Verende o alanda o onu kavrayabilseler bide..Bişey diyemiyorum bu tip insanlara sinirimi bozuyolar klava:

hoşbulduk teşekkürler.Ben kan pıhtılaşmasıyla ilgili topiğe bakıyorum daha çok.Problemim o olduğu için.

kızlar hepinize iygeceler bulutcum duana şimdiden amin diyorum herkesi öptüm bye

selam kızlar herkese iyi akşamlar
KARDELEN 49 hoşgeldin topiğimize hepimizde aynı dert var galiba allah yardımcımız olsun
BİRSENİM demek aynı durumdayız pıhtılaşma konusunda hayırlısı olsun inşallah canım rabbim dermansız dert vermesin napalım kaderimiz buymuş
DERDAM saol kuzum ağzına sağlık ekliycem şimdi
SEYDAM hadi hayırlısı canım iğneler şifa olsun busefer sağlıkla kucağına al inşallah .dualarında bizi unutma bitanem
HALEM selam kuzum nasılsın?başın ağrımıyo değilmi ogün kötüydün canım
SEVTUNUM hani söz vermiştin ağlama artık canım inşallah tekrardan yüzün gülcek inanıyorum
TUĞÇEM kusura bakma çıkmak zorundaydım .sende çıkıyosun diye ama çıkmamışsın neyse gelirsinde görüşürüz inşallah
BONCUK karşılaşamadık öptüm senide

kızlar kardeloş gelmedi tek onunki eksik ben duayı hazırlıyımda gelir heralde

İyiyim ebrarım cok şükür..Basım cok agrıdı o gece ama ilaç aldım gecti bi süre sonra sen iyisin inşallah

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............40bitti
DERİN.................20bitti
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20bitti
TURKUAZ............20bitti
HAYAL................20bitti
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20bitti
DERDA.................20BİTTİ
NANELİŞEKER.......20bitti
SAMYELİ................20bitti
AFED......................20bitti
BİRSEN..................13bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
CUMA AKŞAMI DUAMIZ VAR

iyiyim ebrarım cok şükür..basım cok agrıdı o gece ama ilaç aldım gecti bi süre sonra sen iyisin inşallah

saol bitanem bende iyiyim galiba tüp bebeğe başlıyosun hadi hayırlı olsun canım
inşallah tedaviye geçmeden hamile haberini alırız

canım yaaa aslında cık sanslısın bak kaynanan cok destek oluyo sana... ne kaynanalar var duyuyoruz düşük yapınca bile gelinine laf sokan... şükret Rabbime kaynanandan allah razı olsun ben tanımam etmem ama anlattığın kadarıyla gerçekten mübarek ve çok iyi bir kadın olduğu belli....

Slm ben geldim nasılsınız kızlar

Selamünaleyküm kızlarr

derdam halem merhaba kızlar....

aminnn canım clexan ben de kullanmıştım önceki hamileliğimde... pıhtılaşma olmadığı halde vermişti salak doktor....

hoşbulduk teşekkürler.Ben kan pıhtılaşmasıyla ilgili topiğe bakıyorum daha çok.Problemim o olduğu için.

kardelen49 hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun canım... benim de 1 dış gebelik 2 tane de düşüğüm var.... benimkilerin sebebi yok sebepsiz tekrarlayan düşük.... şimdi bir kez daha deniyorum... maalesef bazı insanlar başkalarının acısıyla alay etmeyi marifet sanıyorlar ama sevtuna da demiştim Allah malıyla,soyuyla kibirlenenleri sevmez... Allah'a havale et boşver hiç takma canım... bizim topiğimize de gelebilirsin.... her zaman bekleriz canım:....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…