sevtunu8m hoşbuldum balım ben iyyim sen nasılsın canım benim üzme kendini kim ne söylerse söylesin en büyük mevlam o ne veririse hayırlısını versin
amin canim cümlemize inshayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
insallah canim rabbim sizlerede nasip eylesin bugün brevaktit ignesinede basladim tekrar bakalim gerisi rabbimden insallah o verecekse hersey bahane hayirlisiyla ins hepimizin yüzünü güldürsün rabbimayy maşallah canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallah
RABBİM korusun minişini demek iğne kullanıcaksın canım inşallah busefer hiçbişeyolmuycak sağlıkla kavuşcaksın minişine .canım sen duayı düşünme saol herzaman okudun buara sen bol bol dinlen güzel haberler ver bize çok öptüm canım
YOK CANIM BABASI VE BABANNESİ GÖRDÜ MERCİMEGİ PATOLOJİYE VERDİK İSTEMEYE İSTEMEYE DOKTORLAR İKİ TANE DÜŞÜK YAPTIGIM İÇİN ARAŞTIRILIVCAKMIŞ ÇOK VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM AMA EGER BİR ŞEY VARSA 3 BEBEGİMDE ÜZÜLÜRÜM DİYE BAKICAKLAR BİŞEY VARMI DİYE KESİN BİŞEY ÇIKMICAK BİLİYORUM EŞİM DEDİKİ BAŞKA ACI KEKMEMEK İÇİN BALTIRALIM SENİN AGLAMANA DAYANAMIYORUM DEDİ BENDE VERMEK ZORUNDA KALDIM ALLAHIM BENİ AFFETSİN CANIM YA VERDİGİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM ÇOK VERDİGİM İÇİN 18 HAFTA 4 GÜNLÜKTÜ 270 GRAM 20 SANTİMDİ ELLERİ AYAKLARI BABASINA BAŞI YÜZÜ BANA BENZİYOMUŞ CESARET EDEMEDİM BAKMAYA KAYNANAM BAKMA DEDİ ÜZÜLÜRSÜN DEDİ GÖZÜNÜN ÖNÜNDEN GİTMEZ DEDİsenağlama
aynı mevzu canım ya bugün pazara gittim mercimegim erigi çok severdi hadı iri oluyoya hınzır erigi diye biliyosan onu görünce çok kötü oldum canım ya kız ben nasıl atlatıcam bunu ya aglamıyım diyorum ama tutamıyorum kendimi çok canım yanıyo çok senağlamasenağlamasenağlama acım nasıl diner bilmiyorum ah bebegim beni bırakıp gittin canım yanıyo canım allahım sana isyan etmek istemiyorum ama çok zoruma gidiyo çok rabbim çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoş bulduk canım pc başında gdegildim yeni gördüm kusura bakma canım ya moralim az düzeldi pcde bişey okudum bebekleri ölenlerin yeri diye çok mutlu oldum bebeklerim üzülmesinler aglamasınlar ben aglayınca onlarda üzülüyomuş kıyamam onlara birdaha aglamamaya çalışıcam ana yüregi zor biliyorum işşalah rabbim sabrınıda vericek biliyorum olumunekankayizsmile
mafoldumbencanim ahh mahvoldum inan icim aciyor cok cok üzüldüm seni cok iyi anliyorum o aci hic birseyin acisina benzemiyor rabbim acilarini dindirsin tekrardan versin saglikla yüzünü güldürsün insallah mafoldumbenyemin ederim aklima geldin ebrara bi sorayim dedim girdim okuduklarima inanamadim offf rabbim sabir versin canim benimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenherkeze teşekkür ederim canlarım allah hepinizden razı olsun artık üzülmemeye çalışıcam allahıma çok şükür eşim yanımda gene olur dediginiz gibi ama aklımdan birşey hiç çıkmıyo bebegim dogdugunda canlıydı hiseettim onu seyire seyire öldü normal dogumla aklıma geldikçe çıldırıyorum allahım keşke biri olsada aklımdaki tüm acıları silseler hipnozla artık dedim eşime bebegim melek oldu uçtu abisinin yanına allahım sabrınıda verir bana eminim ama daha çok taze oldugundanmıdır nedir canım acıyo işte kaynanam dedi dün ben aglıyorum kızım üzülme yaradan rabbim birdaha verir bak o bile o kadar mucizeyle oldu o kadar tedaviye gittin olmadı allah normal yolla verdi dedi hem çok aglıyosun bak allahın gücüne gider dedi bir karar aldın ben artık aglamak yok sanki hiç olmamış gibi denicem tabi yapabilirsen o doktoruda nasıl olsa görücem gidince sigortaya 2 çift lafım var adiye içimi rahatlatırım enazından söylersem yüzüne alaha havale ettin eltimide doktoruda allahlarından bulsunlar ne deyimmafoldumbenmafoldumben
merhaba canim evet hamileyim insallah bu sefer hayirla gelir rabbime emanet kuzucum ..seydam sen hamileydin dimi canım kusura bakma ben fazla giremiyorum bu sıra