Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtunu8m hoşbuldum balım ben iyyim sen nasılsın canım benim üzme kendini kim ne söylerse söylesin en büyük mevlam o ne veririse hayırlısını versin

sevtunu8m hoşbuldum balım ben iyyim sen nasılsın canım benim üzme kendini kim ne söylerse söylesin en büyük mevlam o ne veririse hayırlısını versin

artık üzülmücem
eşim için dayanmam lazım o üzülüyo ben daha çok üzülüyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

eşim geldi kızlar adamın karnı açtır sofrayı hazırlıyım gelicem gene olumunekankayizsmile

haklısın cenbım insan onlara hiç dayanamıyo
napalım gülüm herşey Allahtan
eltinide boşver herkez yaptığını çeker eğer laf söylerse mevlam görür ona havale et

görüşürüz canım doyur eşini karnını
bu arada diğer kızlr siz neden konuşmuyonuz bakem

seydam sen hamileydin dimi canım kusura bakma ben fazla giremiyorum bu sıra

ebrarcım unutmadan ben duamı okuudm balım eklersi,n olurmu canım

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah
amin canim cümlemize ins

insallah canim rabbim sizlerede nasip eylesin bugün brevaktit ignesinede basladim tekrar bakalim gerisi rabbimden insallah o verecekse hersey bahane hayirlisiyla ins hepimizin yüzünü güldürsün rabbim

mafoldumbencanim ahh mahvoldum inan icim aciyor cok cok üzüldüm seni cok iyi anliyorum o aci hic birseyin acisina benzemiyor rabbim acilarini dindirsin tekrardan versin saglikla yüzünü güldürsün insallah mafoldumbenyemin ederim aklima geldin ebrara bi sorayim dedim girdim okuduklarima inanamadim offf rabbim sabir versin canim benimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya sevtunum eltini yaptığını yeni okudum geçmişten ya valla hayatımda kimseye bu sözü söğlemedim ama mevlam bildiği gibi yapsın onu ya salakmı ne kime hava atıyosun onu veren mevlam onuda Alan mevlşam ne var yani seninkini almaya güzü yetmezmi töğbe töğbe kötü söğletme mevlam

hayırlı olsun canım mevlam sağlıkla almayı nasip etsin kucağına
ben iyiym saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…