Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Rabbim

bu gece benim için el açıp dua eden arkadaşlarımave duada bulunamayan arkadaşlarıma sağlık huzur ve gönüllerindeki hayırlı muradlarını tez vakitte ver..onlar bu gece benim için dua edip amin diyecekler bende onlar için senin kapına geldim el açıyorum kapından boş çevirme....arkadaşlarımın hayırlı dileklerini onlara nasip et...senin mucizelerin çoktur...sen bizleri mucizelerinle müjdelendir....rabbi,m meryem anamıza yoktan var eyledin bebeğini....bizlerede öğle mucizeler yaşatki bizlerde bebeklerimize kavuşalım....

Biliyoruzki rabbim sensin herşeyin sahibi...sen bilirsin iyiyi güzeli bizlerin dualarımızı kabul etttttttttttt

canımm duan da bulunmadım ama amin dıyrmm bende RAbbımm herkes tez zamanda hayırli evlat sahıbı olmyı nasıp etsın.. senınde bu guzel duan ıcın Allah razı olsunn aminnn inşallhh

slm kızlar ben geldim nasılsınız hepinizi çok özledim bol bol öpüyorum opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım nerelerdesin
herşey yolundadır inşallah
Rabbim

bu gece benim için el açıp dua eden arkadaşlarımave duada bulunamayan arkadaşlarıma sağlık huzur ve gönüllerindeki hayırlı muradlarını tez vakitte ver..onlar bu gece benim için dua edip amin diyecekler bende onlar için senin kapına geldim el açıyorum kapından boş çevirme....arkadaşlarımın hayırlı dileklerini onlara nasip et...senin mucizelerin çoktur...sen bizleri mucizelerinle müjdelendir....rabbi,m meryem anamıza yoktan var eyledin bebeğini....bizlerede öğle mucizeler yaşatki bizlerde bebeklerimize kavuşalım....

Biliyoruzki rabbim sensin herşeyin sahibi...sen bilirsin iyiyi güzeli bizlerin dualarımızı kabul etttttttttttt

aminnn canım negüzel dua etmişsin yüreğine sağlık
RABBİM gönlüne göre versin bekletmesin inşallah daha fazla

kızlar yemek vakti benim çıkmam gerek
evde değilim anneme yardım edeyim azcık

selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
nerelerdesin bakıyım özledim seni opuyorumnanaktan

sagoll tatlumm benımm bende sizi özluyrm hep aklımdsınzz ama gıremıyrm işe başladım ya yeni cocuk cerrahı servısınde calısıyrm cokk yogunn oluyo oyuzden cok yoruluyrm erkenden uyuyrmm canımm yaa dogru duzgun ders de çalişamıyrum bu arada adet te oldumm olmadı baska sefere dıyrum artık ama zor oluyo sankı her gecen gun daha cok ıstyorum anne olmayı Allahım daha fazla bekletme benı dıyrm dualar edıyrmm bıde cocouk servisındeyımm hastalarım da cocuk tabı goruyrm boyle tatlı tatlılarr ıcımm gıdıyoo yaa ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN...

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............40bitti
DERİN.................20bitti
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20bitti
TURKUAZ............20bitti
HAYAL................20bitti
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20bitti
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20bitti
SAMYELİ................20bitti
AFED......................20bitti
BİRSEN..................13bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
CUMA AKŞAMI DUAMIZ VAR

sagoll tatlumm benımm bende sizi özluyrm hep aklımdsınzz ama gıremıyrm işe başladım ya yeni cocuk cerrahı servısınde calısıyrm cokk yogunn oluyo oyuzden cok yoruluyrm erkenden uyuyrmm canımm yaa dogru duzgun ders de çalişamıyrum bu arada adet te oldumm olmadı baska sefere dıyrum artık ama zor oluyo sankı her gecen gun daha cok ıstyorum anne olmayı Allahım daha fazla bekletme benı dıyrm dualar edıyrmm bıde cocouk servisındeyımm hastalarım da cocuk tabı goruyrm boyle tatlı tatlılarr ıcımm gıdıyoo yaa ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN...

ay canım tekrardan hayırlı olsun demek çok yoğunsun allah kolaylık versin
aslında biraz olsun kafan dağılırdı ama sende tam çocuk bölümüne düşmüşsün yaa o iyi olmamış .aklına gelir tabi onları görünce .canım sıkma tatlı canını olucak allahın izniyle herşeyin zamanı var işte .dilerim mevlam enkısa zamanda katındanb yollasın bebişini

canım benim çıkmam gerekiyo yemek hazırlıycaz çok öpüyorum ezgim
arada böyle haber ver merakta bırakma bizi
buarada yeni tarihin ney listede değiştirelim canım

ii akşamlar kızlar,kociş gelene kadar bi bakim dedim kimsecikler yok.

ebrarcım sorma uzun hikaye konuşuruz şimdi vaktım yok ama sizleri çok özledim hamişler çoğalmış sevindimhihoyyyt

ii akşamlar kızlar,kociş gelene kadar bi bakim dedim kimsecikler yok.
evet canım kimsecikler yok aslında kkdalardıda buraya uğramak istemediler galiba
ebrarcım sorma uzun hikaye konuşuruz şimdi vaktım yok ama sizleri çok özledim hamişler çoğalmış sevindimhihoyyyt

canım hayırlısı
evet hamişlerimiz çoğaldı darısı bizlere inşallah
sonra konuşuruz canım öptümm

neyse ben şimdilik çıkıyorum kimse yok eve gittikten sonra duayı yapıcam gelmek isteyen olursa haber veriyim dedim

ebrarım çıkmam lazım kuzum kociş pc yi işter şimdi... gece gelirim kusura bakma senden cevap gelmeden kaçmış oldum..... bye bye canım öptüm seni.....

tamam tuğçem bende evde değilim şimdi çıkmam gerek
öpüyorum seni canım

istemedi kızzz play station oynıcam sen takıl dedi.....:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

X