slmmm ben geldımm guzel hatunlar nasılsınzzz
Rabbim
bu gece benim için el açıp dua eden arkadaşlarımave duada bulunamayan arkadaşlarıma sağlık huzur ve gönüllerindeki hayırlı muradlarını tez vakitte ver..onlar bu gece benim için dua edip amin diyecekler bende onlar için senin kapına geldim el açıyorum kapından boş çevirme....arkadaşlarımın hayırlı dileklerini onlara nasip et...senin mucizelerin çoktur...sen bizleri mucizelerinle müjdelendir....rabbi,m meryem anamıza yoktan var eyledin bebeğini....bizlerede öğle mucizeler yaşatki bizlerde bebeklerimize kavuşalım....
Biliyoruzki rabbim sensin herşeyin sahibi...sen bilirsin iyiyi güzeli bizlerin dualarımızı kabul etttttttttttt
hoşgeldin tatlım nerelerdesinslm kızlar ben geldim nasılsınız hepinizi çok özledim bol bol öpüyorum opuyorumnanaktan
Rabbim
bu gece benim için el açıp dua eden arkadaşlarımave duada bulunamayan arkadaşlarıma sağlık huzur ve gönüllerindeki hayırlı muradlarını tez vakitte ver..onlar bu gece benim için dua edip amin diyecekler bende onlar için senin kapına geldim el açıyorum kapından boş çevirme....arkadaşlarımın hayırlı dileklerini onlara nasip et...senin mucizelerin çoktur...sen bizleri mucizelerinle müjdelendir....rabbi,m meryem anamıza yoktan var eyledin bebeğini....bizlerede öğle mucizeler yaşatki bizlerde bebeklerimize kavuşalım....
Biliyoruzki rabbim sensin herşeyin sahibi...sen bilirsin iyiyi güzeli bizlerin dualarımızı kabul etttttttttttt
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
nerelerdesin bakıyım özledim seni opuyorumnanaktan
sagoll tatlumm benımm bende sizi özluyrm hep aklımdsınzz ama gıremıyrm işe başladım ya yeni cocuk cerrahı servısınde calısıyrm cokk yogunn oluyo oyuzden cok yoruluyrm erkenden uyuyrmm canımm yaa dogru duzgun ders de çalişamıyrum bu arada adet te oldumm olmadı baska sefere dıyrum artık ama zor oluyo sankı her gecen gun daha cok ıstyorum anne olmayı Allahım daha fazla bekletme benı dıyrm dualar edıyrmm bıde cocouk servisındeyımm hastalarım da cocuk tabı goruyrm boyle tatlı tatlılarr ıcımm gıdıyoo yaa ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN...
evet canım kimsecikler yok aslında kkdalardıda buraya uğramak istemediler galibaii akşamlar kızlar,kociş gelene kadar bi bakim dedim kimsecikler yok.
ebrarcım sorma uzun hikaye konuşuruz şimdi vaktım yok ama sizleri çok özledim hamişler çoğalmış sevindimhihoyyyt
merhaba kızlar nasılsınız bakalım???
neyse ben şimdilik çıkıyorum kimse yok eve gittikten sonra duayı yapıcam gelmek isteyen olursa haber veriyim dedim
selam bitanem ben iyiyim sen nasılsın