Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

işşallah arkadaşım zaman herşeyin ilacı biliyorum ama daha acım taze oldugundanmı nedir canım halen acıyo melegim benden ayrılalı tam 10 gün oldu bak nasıl geçmiş zaman demi allah benim gibilere sabır versin ne deyim allahtan geldi allaha gitti işşallah öteki tarafta şefaaççi olur babasıyla bana tek temennim bu yani öyle avutuyorum kendimi bende turkuazcım hoş geldin bebem

aminnn cnm
inş cnm bu doktor işi zaten insanı daha da strese sokuyorr

canlarım hepimize hayırlı cumalar rabbim dilediğimizi enkısa zamanda versin (AMİN)

en güzelini yapıyorsun ablam Allah mükafatını en yakın zamanda bebeişlerle versin inş
aynen kıskananlar gelsünnn beklerukkkolumunekankayizsmile

ayy yarın öğlene kadar yatıcam valla hee kaydirigubbakcemile3

bnm işim belli olmaz ama e5 te ki fatih sultana gidicem sanırım az önce bi topicte iyi diye yazıyordu doktorlar için bakalım nasip artık inş iznimde halledebilirim dua et ablamm :):)

sevtunum dikkat et kendine cnmŞeniz
ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz
AEO

sağol cmn bnm ama müsadenizle kaçıcam birazdan :)

canım ben annemin 3. çocuğuyum biri karnında 8 aylıkken ölmüş diğeride doğmuş 9 aylıkken ölmüş unutulmaz annem hala atkısını beresini saklar aklına geldikçe ağlar dediğim gibi unutulmaz ama zamanla hafifler yeter ki sen sağlıklı ol eşin sağlıklı olsun yeni bebişlerin de gelir inşallah:1hug:

kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.

RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış

ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.

bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.

bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.

yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.

--------------------------------------------------------------------------------

çok sağol canım yer gök dua ile dediğin gibi herşeyi Allah verir seninde hayırlısıyla dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:

evet cnm ya sanırım adet oldum ama üstüne görme var ya acaba üstüne mi görüyorum diyorum çok kötü ağrım var aynı zamanda midem de bulanıo ağrı kesici alsam mı acaba

boncuğum,bana hiçbişey demediler,zsaten tedaviye gittiğim ilk aydı,bişeyden haberim yoktu,dr umun da tek derdi film parasıydı,ama alamadı,ona çektirmedi.bize hiçbişey yasak değildi,sınırsız izinliydiksositososito
bende çok hafif bi kanama oldu,koyduğum wc kağıdına gelmişti,tabi bu sonradan,ama sedyeden kalkarken,orası hem kırmızı,hemde ıslaktı,heralde verilen ilacın rengiydi,kan öyle olmaz.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah o eltinin müstehakkını versin,sanki senden alan rabbim,ondan alamazmış gibi,bu ne kasıntılı konuşma,bu ne kıskandırma çabasıklava:
aslında boncuk genel anestezi alsam 1 hafta uyusam öyle rahatlarım ki kendimi çok yorgun hissediyorum
ah canım ya,o kadar mı yorgunsun?mirmirmirmir
canlarım hepimize hayırlı cumalar rabbim dilediğimizi enkısa zamanda versin (AMİN)
canım,duan çokkkk güzeldi,tekrar sayfa kaplamasın,herkez alıntı yapmıştır diye almadım ama bayıldımmmmm.

cnm çok sğol Allah sana en kısa zamanda meleğini göndersin:Saruboceq:

evet cnm ya sanırım adet oldum ama üstüne görme var ya acaba üstüne mi görüyorum diyorum çok kötü ağrım var aynı zamanda midem de bulanıo ağrı kesici alsam mı acaba
elifcim sen en iyisi kan testi yaptır cnm böyle perişan olursun acba var mı yok mu diye inş güzel hbrler verirsin bize

kardeloşum hiç sormaa yaa kendimi acayip hissediyorum ama çok şükür bi hafta kafama göre takılıcamm heyyooo bugun izne çıkıyorum yaa acayip mutluyumsositosositosositososito

peki kanaman normal adet gibimiydi

evet canım o zaman yeni evliydim test falan da bilmiyordum adet oluyorum hamile değilim diye düşünmüştüm yalnız 2.aydan sonra hastalanmam bitince 10 gün sonra tekrar kanama başladı o zaman şüphelendik doktora gittik 2 aylık hamileymişimakannehir

sabah test yaptığımda negatif çıktı ama hastalanmaya yakın eşimle bikaç kez birlikte olduğum için üstüne adet görebilirsn demişlerdi arkadaşlarım zaten gününde de olmadım yani eylülde adet görmedm bugün oldum normalde adetim ilk günü çok yoğn olur ama bugün normal şekilde. turkuazmn da ddediği gbi sanırım kan testi yaptrmak şimdi yaptrsam belli olur mu acaba? yani bu haldeyken bu arada bebişine bişi olmadı dimi gayet ikinizde sağlıklısınızcokacimcoook

ugurböcegi nasılsın ve diger arkadaşlar tabe nasıllar bakalım benim çok uykum var ya lohusalıktanmıdır ne uyumasam bari bişey olur diye çok korkuyorum evdede tekim kız yüzümümü yıkasan iyi gelir ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…