Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bugün herhlade öğlen yemeğini çok kaçırdım, rahatsız oldum...
buakşam annemde kalcam, eşim istanbula gidiyor...

hoş bulduk canım pc başında gdegildim yeni gördüm kusura bakma canım ya moralim az düzeldi pcde bişey okudum bebekleri ölenlerin yeri diye çok mutlu oldum bebeklerim üzülmesinler aglamasınlar ben aglayınca onlarda üzülüyomuş kıyamam onlara birdaha aglamamaya çalışıcam ana yüregi zor biliyorum işşalah rabbim sabrınıda vericek biliyorum olumunekankayizsmile

hoş bulduk canım pc başında gdegildim yeni gördüm kusura bakma canım ya moralim az düzeldi pcde bişey okudum bebekleri ölenlerin yeri diye çok mutlu oldum bebeklerim üzülmesinler aglamasınlar ben aglayınca onlarda üzülüyomuş kıyamam onlara birdaha aglamamaya çalışıcam ana yüregi zor biliyorum işşalah rabbim sabrınıda vericek biliyorum olumunekankayizsmile

canım yaa tabiki rabbim sabrını da verecek sevincini de sen yeterki kendini toparla.yüreğimizde allah inancı olduktan sora altından kalkamayacağımız hiçbir yük olamaz.

görmedım sevtunum yoksa neden cvp yazmım cnm benım
bak o yerı okudugun ıyı olmus ha şöyle güçlü ol aglama

sevtunummm canım hoşgeldin
nasılsın, toparlandın mı biraz.
Rabbim sabrını artırsın canımmmm

slm kızlar ben geldim nasılsınız hepinizi çok özledim bol bol öpüyorum opuyorumnanaktan

Rabbim

bu gece benim için el açıp dua eden arkadaşlarımave duada bulunamayan arkadaşlarıma sağlık huzur ve gönüllerindeki hayırlı muradlarını tez vakitte ver..onlar bu gece benim için dua edip amin diyecekler bende onlar için senin kapına geldim el açıyorum kapından boş çevirme....arkadaşlarımın hayırlı dileklerini onlara nasip et...senin mucizelerin çoktur...sen bizleri mucizelerinle müjdelendir....rabbi,m meryem anamıza yoktan var eyledin bebeğini....bizlerede öğle mucizeler yaşatki bizlerde bebeklerimize kavuşalım....

Biliyoruzki rabbim sensin herşeyin sahibi...sen bilirsin iyiyi güzeli bizlerin dualarımızı kabul etttttttttttt

Rabbim

bu gece benim için el açıp dua eden arkadaşlarımave duada bulunamayan arkadaşlarıma sağlık huzur ve gönüllerindeki hayırlı muradlarını tez vakitte ver..onlar bu gece benim için dua edip amin diyecekler bende onlar için senin kapına geldim el açıyorum kapından boş çevirme....arkadaşlarımın hayırlı dileklerini onlara nasip et...senin mucizelerin çoktur...sen bizleri mucizelerinle müjdelendir....rabbi,m meryem anamıza yoktan var eyledin bebeğini....bizlerede öğle mucizeler yaşatki bizlerde bebeklerimize kavuşalım....

Biliyoruzki rabbim sensin herşeyin sahibi...sen bilirsin iyiyi güzeli bizlerin dualarımızı kabul etttttttttttt

AMİİİNNN CANIM:Saruboceq:

işte böyle ol sevtuncum,inş onlar kardeşlerini yollayacaklar en kısa zamanda sağlıcakla da kucağına alacaksın Allah'ın izniylee
Rabbim

aminnn cnm Allah razı olsunnn

kuzularr ben bir hafta yokum belki arada annemden girerim nete,beni özleyin taammı?
sizi seviyorum iyi ki varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar,inş geldiğimde güzel hbrler alırım gerçi eboş bana hbr verirsin dimi kısss
ay hepiciğinizii öptümmm yaşassınnn tatile çıkıyorummmmmm:teytey::teytey: sositosositosositososito

işte böyle ol sevtuncum,inş onlar kardeşlerini yollayacaklar en kısa zamanda sağlıcakla da kucağına alacaksın Allah'ın izniylee

aminnn cnm Allah razı olsunnn

kuzularr ben bir hafta yokum belki arada annemden girerim nete,beni özleyin taammı?
sizi seviyorum iyi ki varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar,inş geldiğimde güzel hbrler alırım gerçi eboş bana hbr verirsin dimi kısss
ay hepiciğinizii öptümmm yaşassınnn tatile çıkıyorummmmmm:teytey::teytey: sositosositosositososito

canım benim iyi tatiller sana anneciğinle vakit geçir bol bol hasret gider... özlicez seni.....öptüm canım....a.s.

Rabbim

aminnn canım ALLAH RAZI OLSUN.....

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............40bitti
DERİN.................20bitti
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20bitti
TURKUAZ............20bitti
HAYAL................20bitti
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20bitti
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20bitti
SAMYELİ................20bitti
AFED......................20bitti
BİRSEN..................13bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
CUMA AKŞAMI DUAMIZ VAR

Son düzenleme:
selam kızlar hepinize iyi akşamlar
derdamla az önce konuştum duayı okuycak haber vericek pelindende ses çıkmayınca onuda ben okuycam .
kardelenim tek sen kaldın kuzum haber verirsin olurmu

X