- 1 Mayıs 2010
- 4.323
- 0
bellımı olur turkuazım doktor bana bısıy anlattı bırı varmıs baya zamandır bebek ıstıyolarmıs asılama yapmak için doktora gelmıs hersey hazır bı bakmıslarkı hamıle allahım ol desın yeter cnm
est cnm o nedemek öyle tabiki destek olucaz birbirimizeopuyorumnanaktan
rahim tersliği normal vajinal muayenede belli olduğu cnm ultrasonda,eğer doktor bişe demediyse yoktur,inş sonuçlarında güzel çıkacak ikiside açık inş
aman çekilirken kasma kendini belki okumuşsundur öyle kasınca kapalı gözüküyormuş..
bende inş çektiricem bu ay şuan tek duam ayın 7sinden önce regl görmek yoksa iznim bitiyor ve ben buayda bişe yapamam öyle olursaeğer olursam değmeyin keyfime:)
Bu arada seninde cuman mübarek olsun şekercimm...
günaydınnn canımm
kızlarr aklımdayken sorayım İstanbul'da hangi devlet hastanesinin infertilite bölümü var,beni ancak o paklar kadın doğumcuların pek bildiği bişe yok bana denk gelenlerin tabisii
kız tugcal hıc pas vermıyorsun hazemuszemus
allah razı olsun kardeşlerim benim siz olmasanız kafayı yerdim kesin iyiki varsınız 40 çıkıncamı başlasam acaba bir daha doktorum benim uyuz doktor dedi yaşın kaç 30 dedim dedi hem korunma hemde biraz daha kilo ver dedi başka doktorda 6 ay bekle dedi kafam karıştı kız ben ne yapayım serklajı araştırdım dolar üzerinden satıllıyomuş 120 dolar kadarmış keşkeler para etmez ama eşim söz verdi sen üzülme yeterki sen üzülünce benim canım acıyo diye eşim için dayanmam lazım benim adam çok üzülüyo söz verdi önce allahımın izniyle khamile kalırsın tez zamanada dedi eger olmassa aşılama oda olmadı tüp yaptırırım dedi bende çok üzülüyorum ama dedi sen onu içimde hissettin acısını çok hissedersin dedi allahım tez zamanda ver yarabbi acım biraz dinsin işşallahlah kızda olsa razıyım ama erkek olsa yavrularımın yerine severdim eger kzım olursa erkek olana kadar devam eli ayagı saglıklı sahatli versin rabbim bana serklajı alıp evde bekletiyim diyorum bu arada mutlu olabilirsem ne mutlu bana bana dua edin acım bir nevze dinse daha bişey istemiyorum eşim dediki sanki hiç hamile kalmadın öle davran dedi dayanma gücü versin bana rabbim ne deyim senağlama
canlarım ben sabah geldim eve evi temizligim evde yoktumya heryer toz olmuş gelen filan olur hem ilkindiye kalmıyım gene girerim AEO
aa öylemi cnm iyi bari b oraya bakım ben nasıl olsa hsg için de üsküdara giecektimturkuazım inşallah hamilesindir de regl olmassın canım yaa... zeynep kamik de infertilite var canım ben araştırmıtım hem güzel bir hastane hem de infertilite bölümüne iyi diyorlar burda başka bir forumda okumuşsun tüp bebek bölümünde... canım kadın doğumcular adı üstünde doğurabilenlerle ilgilenmekten bizim gibi doğuramayanlara pek vakit ayıramıyolar... haklısın tüp bebek merkezleri daha alakadar yaklaşıyor....
sevtuncumm aynen eşinin dediği gibi yapın,hiç olmamış farzet ve güvenebileceğin bi doktora git tedavi içinde,karşıda oturuyordun hatırladım şimdigidicektim doktorada kaynanam dedi doktora gidipte ne yapıcan zaten düşük riskin var altan muayene edicen bebege bişley olucak dedi beni dinlemediler adam eşimede kaynanamada kime götürürsen götür dedi benim dedigimi dicekler dedi anlıcagınız doktor hatası bebegim hayatına maloldusenağlama
ah tugcelım cnm ınsallah senınkıde tertemız cıkar rabbım kolaylık vesın hepımızede anestezıylemı olsak acabaolumunekankayizsmile
aslında boncuk genel anestezi alsam 1 hafta uyusam öyle rahatlarım ki kendimi çok yorgun hissediyorum
gidicektim doktorada kaynanam dedi doktora gidipte ne yapıcan zaten düşük riskin var altan muayene edicen bebege bişley olucak dedi beni dinlemediler adam eşimede kaynanamada kime götürürsen götür dedi benim dedigimi dicekler dedi anlıcagınız doktor hatası bebegim hayatına maloldusenağlama
demi ama ne güzel olurdu.... ama sonra ayılması zor oluyo heee söyliiim... :roflol: