Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

turkuazım inşallah hamilesindir de regl olmassın canım yaa... zeynep kamik de infertilite var canım ben araştırmıtım hem güzel bir hastane hem de infertilite bölümüne iyi diyorlar burda başka bir forumda okumuşsun tüp bebek bölümünde... canım kadın doğumcular adı üstünde doğurabilenlerle ilgilenmekten bizim gibi doğuramayanlara pek vakit ayıramıyolar... haklısın tüp bebek merkezleri daha alakadar yaklaşıyor....

allah razı olsun kardeşlerim benim siz olmasanız kafayı yerdim kesin iyiki varsınız 40 çıkıncamı başlasam acaba bir daha doktorum benim uyuz doktor dedi yaşın kaç 30 dedim dedi hem korunma hemde biraz daha kilo ver dedi başka doktorda 6 ay bekle dedi kafam karıştı kız ben ne yapayım serklajı araştırdım dolar üzerinden satıllıyomuş 120 dolar kadarmış keşkeler para etmez ama eşim söz verdi sen üzülme yeterki sen üzülünce benim canım acıyo diye eşim için dayanmam lazım benim adam çok üzülüyo söz verdi önce allahımın izniyle khamile kalırsın tez zamanada dedi eger olmassa aşılama oda olmadı tüp yaptırırım dedi bende çok üzülüyorum ama dedi sen onu içimde hissettin acısını çok hissedersin dedi allahım tez zamanda ver yarabbi acım biraz dinsin işşallahlah kızda olsa razıyım ama erkek olsa yavrularımın yerine severdim eger kzım olursa erkek olana kadar devam eli ayagı saglıklı sahatli versin rabbim bana serklajı alıp evde bekletiyim diyorum bu arada mutlu olabilirsem ne mutlu bana bana dua edin acım bir nevze dinse daha bişey istemiyorum eşim dediki sanki hiç hamile kalmadın öle davran dedi dayanma gücü versin bana rabbim ne deyim senağlama

kız tugcal hıc pas vermıyorsun hazemuszemus

kızz sevtuna yazıyodum şimdi sana yazcaktım bak turkuaz demiş ya kendini kasma diye katılıyorum kendini kasma sakın çünkü ben çok kasmıştım doktor belki o yüzden sana kapalı demişlerdir dedi hatta... fişmi bile çekemediler ya belki de kastığım için çekemediler.... sen kasma sakın tamam mı içinde tesbihat falan yap... biraz dişini sıkmak lazım...ben her speklumda kasıyorum kendimi.... ilk evlediğimde bile kasmıştım tamamen psikolojik yani....

gidicektim doktorada kaynanam dedi doktora gidipte ne yapıcan zaten düşük riskin var altan muayene edicen bebege bişley olucak dedi beni dinlemediler adam eşimede kaynanamada kime götürürsen götür dedi benim dedigimi dicekler dedi anlıcagınız doktor hatası bebegim hayatına maloldusenağlama

sevtunum senin en azından bir kaç ay dinlenmen lazım canım.... bence acele etme... serklajı da al bulunsun doğru diyon...

canlarım ben sabah geldim eve evi temizligim evde yoktumya heryer toz olmuş gelen filan olur hem ilkindiye kalmıyım gene girerim AEO

ah tugcelım cnm ınsallah senınkıde tertemız cıkar rabbım kolaylık vesın hepımızede anestezıylemı olsak acabaolumunekankayizsmile

aa öylemi cnm iyi bari b oraya bakım ben nasıl olsa hsg için de üsküdara giecektim
sağolasınn

sevtuncumm aynen eşinin dediği gibi yapın,hiç olmamış farzet ve güvenebileceğin bi doktora git tedavi içinde,karşıda oturuyordun hatırladım şimdi
iyice araştır iyi bi doktora git cnm

Son düzenleme:
görüşürüz sevtunum dıkkatet kendıne kızlar bende kacım ev ıslerı benı bekler öptüm sızlerı

ah tugcelım cnm ınsallah senınkıde tertemız cıkar rabbım kolaylık vesın hepımızede anestezıylemı olsak acabaolumunekankayizsmile

walla canım benim zaten bir daha olursa histereskopiyle birlikte olcak anesteziyle olcak doğal olarak.... sırf hsg için anesteziye gerek yok canım o kadar dayanılmıcak bir acı değil... yani demişsinya ayıldım bayıldım değil inan... evet acıyo ama ilk ilacı verdiklerinde sadece sonra geçiyo... yanında da ped bulunsun canın ayrıca o an birazcık kanamam olmuştu benim ama birkaç saate geçmişti...
evet allah kolaylık versin canım ne diyim ne kadar emek çekiyoruz Rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....

aslında boncuk genel anestezi alsam 1 hafta uyusam öyle rahatlarım ki kendimi çok yorgun hissediyorum

ben de çıkıyorum şimdilik kızlar ders çalışmam lazım... sevtunum hep dualarımdasın inan bu günler de geçecek inşallah.... öpüyorum hepinizi...

sevtunum çıkmışsın kolay gelsin cnm bnm
boncukummm güle güle kolay gelsin sanada

canım çok geçmiş olsun,yaşadıklarını arkadaşlardan duydum üzüldüm şimdide seni görünce dahada üzüldüm ama sen iyi olmadıkran sora nasıl bir daha bebek sahibi olacaksın canım kendini yıpratma.rabbim dert verip derman aratmasın tek,neticede gebe kalabiliyosun buna da şükretmek lazım.dr da eltinde allaha havale et 5 para etmez insanlar için hem kendini üzme hemde günaha girme.kimsenin yaptığı kimseye kalmaz rabbim bildiği gibi yapar onları.allahım en kısa zamanda bir müjdeyle acını dindirsin inş.dualarım seninle canım ama sen üzülme lütfen olacak bak göreceksin yavrunuda kucağına alacaksın sağlıklı ve mutlu bi şekilde

ben araştırma yapcem kızlarr malum bugun işte son günüm rahat rahat hastane bakıyım şuan ya zeynep kamil ya da fatih sultan mehmet hastanesi orası daha yakın bakıyım hangisi olacak
zeynep kamilden korkuyorum aslında doktorları iyi davranmıyor hastalara bende öyle bi intiba bırakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…