Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar cumanız mübarek olsun...rabbim bugün açılan elleri geri çevirmesin...inşallah dualarımızı kabul etsin....biraz sonra bebek kuranı var oraya gideceğim...bi bakayım dedim ....aslında hiç gitmek istemiyorum...çünkü insanların bakışları sorularıoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff beni bunaltacaklar....

bende yarın diş tedavisine başlıyorum hamileyken diş ağrısı çok fena oluyormuş tadavide riskli oluyor haliyle dişlerimde de sıkıntı var onu halledeyim baribenneyaptımkibu arada ay sonlarından nefret ediyorum ödemeler hep ay sonuna denk geliyor ne hikmetse sıkıntı stres diz boyu ooof ooofakannehirgerçi bu sıkıntıyla benden çocuk çıkmaz ya yine de bir umut peşinde kouyorum işte:sinifsinif:

bir de şu doktor işi çok kafamı karıştırıyor:bbo:zaten korkuyordum şimdi iyice fena oldumeyvahedigeldismileşimdi yeni bir doktor tavsiye ettiler haftaya ona bir gideyim bakayım umarım anlayışlı bir kadındır o doğum masası beni zaten geriyor bir de kadın germez umarım:uhm:

kızlar günaydın nasılsınız testi yaptım negatif çıktı bu sabahta çok az leke şeklinde pembe bişi geldi üstüne kalmış olabilir miyi ya kızlar korkmaya başladm ağrm falanda yok
canım yaa üzüldüm şimdi inşallah yerleşme filandır bellimi olur
sen eniyisi kan testi yaptır herşey dilediğince olsun
günaydın kızlar
hayalcıgım senın dedıgın gıbı 3 gün önce basla dedı bı sancı ıcın agrı kesıcı bıde antıbıyotık verdı ama antıbıyotıgı bol suyla ıc dedı nıyeyse artıksempatiksalakcinni ya rahım fılmı cektırenlerın topıgını okudum bayılan ayılan hıc acı cekmeyen vallah içim karardı alsanaalsanasmilekendımı sartlamak ıstemıyorum ama ben daha o spekulumla muayene olamadım heralde bende bayılırımmafoldumben
bırsencıgım senın dedıgın gıbı 5 dk sürüyorsa ve anlamıyorsan oh negüzel ama bak senın bı evladın var normal doğum yaptıysan rahım de azda olsa acıklık vardır belkıde ondan hıcbırsey anlamadın benım arkadas var oda doğum yaptı spekulumu taktıgını bıle anlamamıs ne güzelbayanssulusmile
kardelencıgım nasıl o ay klomene baslar ya cok tuhaf ben doktora dedım bende bılıyorsun fılm temız cıkarsa ınsallah cıkar klomene baslıcam dıger ay ama doktor buayı unut dedı hem antıbıyotık kullanıyosun hemde fılmden sonra 2gün hem banyo hem ılıskı yasak dedı zaten öncesındede yasak bılıyosun aklinialirimsmile
elifciğim umarım üstüne görmüşssündür cnm allah gönlüne göre versın
buarada bütün ıyı dıleklerınız ıcın cok sagolun kızlar
boncukum film günü yaklaşıyo heyecan vardır sende hiç korkma bitanem herşey çok güzel olucak .ben inanıyorumki temiz çıkıcak filmin
buarada nerelerdesin gecede uğramadın hiç özledim olumunekankayizsmile
canım gözün aydın allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah... benim de düşüklerim oldu bu ananas suyu ve kayısının riski azalttığnı bilmiyodum bak....

ahh kuzum sorma ben tırsağım heralde biraz gece yalnız da kalamam evde... banyo da yapamam.... benimki diyo çocuk musun kitle kapını pencereni gir diyo ama işte öyle de olsa korkuyom napayım....

ya kızlar dökemedim çok kurtlarımı niye diceksiniz kına dışarda bir düğün salonundaydı eee doğal olarak çalgıcılar neyin vardı ve hepsi erkekti... düğünde falan çekinmem oynarım eşim oluyo sonuçta yanımda ama kınada biraz çekindim ne biliimm adamlar böyle kadın görmemiş gibi bakıp durunca... gerçi diğer kadınların pek umrumda değildi walla Recep İvedik in o sahnesi gibi dansöz doluydu ortalık ama biz bi 5 dk çıktık iki el çırpıp oturduk arkadaşlarla milletin ne giydiğine nasıl oynadığına dair yorumlar yaptık......:KK1:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana ne ağrı kesici ne antibiyotik verdiler walla zaten becerememişler hoş da... kızlar ya bide benim kanamam biraz da olmuştu sizde oldumu öyle bişey....

dökemedim ki kızzz yazdım yukarda ama yarın eskişehire gidiyos düğüne orda dökcem walla tüm kurtlarımı heeee.....

ahhh kuzummmm yeterki gelsin bebiş ben razıyım 9 ay kalkmadan yatarım bile.....boshayallersmile

canım Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.... ne heyecan vardır sizde şimdi ne güzel... Allah bize de göstersin yaşatsın bu duyguları inşallah....
tuğçem boşver iyi etmişsin dışarda olan kınaları bende pek sevmiyorum
erkekler dediğin gibi möl möl bakıyolar alsanaalsanasmile
senin gibi güzel hatunada daha çok bakarlardı olsun sende düğünde dökersin kurtlarını
seydamm cnm maşallah bebişine,inş pıtpıtları da duyunca için ferahlayacak
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin tatlım

çok mantıklı aslında gulummm ama ben yapsam varya ev sahibi gelir misal kapıyı açmadığım için özellikle yapıyorum sanarr:)

beni kimse özlemiyorr senağlamasenağlama

cnm inş aşılama vesilen olur,kızlar yazmış zaten aşılama aşamalarını hayırlı olsun :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok tatlısınn kız sennn yirim seniŞeniz

zorcum nurunayn habire geziyor kuzum kaydirigubbakcemile3 net yokmuş artık arada telden faceye giriyor sadece...

oyyooyyyy oyyyoooyy kıyamam sanaaa

Allah'ın izniyle sizin için en hayırlı zamanda gelecek abla sen bu sabrınla herşeyin en iyisini hakediyorsunnŞeniz

ohhh kıskanınnnnnn (belki gaza gelirsinz,sizde gelirsiniz buluşmaya:KK1:)

kardeloşşş istanbul'a taşın kısss,nasıl olsa gayet iyi biliyorsun burayısositososito

Allah ağzınızın tadını bozmasın,daha nice senelere bebişlerinizle inşaallah cnm

cnm bildiğim kadarıyla smear testi yapılırken takılan şey spekulum eğer oysa sana söyliyim hiç cnm acımıyor bianlık refleks oluyor sadece:)
senin rahim ters mi? ben o yuzden biraz korkuyorum eğer öyle değilse hiç tedirgin olma canımcım,hayırlısıyla o günü atlat acısız inş
saol tutişim yaa artık böyle napıyım 10 yıldır kendimede eşimede hayatı zehir ettim saol güzel sözlerin için olumunekankayizsmile
hee valla kıskananlar buyursun gelsin demi kaydirigubbakcemile3
kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktan
selam tatlım nasılsın
merhaba arkadaşlar evime döndüm çok şükür ama iyi degilim tansiyonum çok çıkıyo moralim çok bozuk anlıcagınız inanmöazsınız belki eşimin saçları beyazladı üzüntüden onada moralim çok bozuldu :gitme: benim teşşisim kondu rahim agzı yetmezliginden kaybetmişim mercimegim gitti yavrum benim artık ben kime mercimek deyip dicem eşimin yanında üzülmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum dün dedimeşime tekmelerini çok özledim başladık aglamaya sen iyi ol ben bişey istemiyorum dedi eltim bana dirlik vermedi gelmek zorunda kaldım allah onu bildigi gibi yapsın zaten o tansiyonumu çıkarttı salak allaha havale ediyorum onu onunkide erkek benimki ölmüş ben acı içindeyin salak dogum günü yapıp beni çagırıyo geçen kaynanamgile geldi sanki benimki çok şeyindeya sanki köpek ölüsü umrunda degil bana demezmi bende oglana alışveriş yaptım şunu bunu aldım dedi yok midem bulamnıyo vs filan coştu tansiyonum ben doguruyum sen benimkine bakarsın sende sonra dogur dedi :gitme: en agırıma gidende mercimege hamileyken arkadaşlar h atırlarsınız mandelina çekmişti canım uyuz demezmi gülerek mandelina yiyebildinmi dei ay bir sinir oldum sormayım kız şunu elime bir verseler hiç acımam eşek sudan gelene kadar döverdim karnındakide erkekya havasından geçilmez gene lafları sokucak bana kız ben bunla ne yapıcam kafayı yicam he garip kaynanam agladı lohusasın bişey olur gitme dedi dedim anne böylesi daha iyi, yoksa ölücem burda dedem allahım ne olur bana eyüp sabrı ver yalvarırım dayanamıyorum artık canım çok acıyo kafayı yicam bebegimde gitti ben kimi sevivcem artık BERSUCUM kızma ama ne olur o bebek şeyini aşagıdan bir müddet kaldır çok kötü oluyorum gördügümde yavrum dursaydı 19 hafta 5 günlük olucaktı benim cigerimi yaktı doktor allahım sana havale ettim ben onu sen iyisini bilrirsin özel gittim bide sigortalarda ugraşmadım aldıgı paralar haram olsun onun daha bişey demiyorum allahından bulursun işşallah doktor mafoldumbenmafoldumben
sevtunum çok merak ettik seni
eltini bi verselerde bi yolsak ya bu insanlar nasıl düşüncesiz allahım sabır ver yrabbim
canım güçlü olmalısın eşin için ve kendin için canınız sağ olduktan sonra bebiş tekrardan gelir dualarımız seninle unutma yanlız değilsin herzaman yanında olan bizler varız .olumunekankayizsmile
aslında boncuk genel anestezi alsam 1 hafta uyusam öyle rahatlarım ki kendimi çok yorgun hissediyorum
kuzuuu tatile çıkınca dinlenirsin bol bol
ben araştırma yapcem kızlarr malum bugun işte son günüm rahat rahat hastane bakıyım şuan ya zeynep kamil ya da fatih sultan mehmet hastanesi orası daha yakın bakıyım hangisi olacak
zeynep kamilden korkuyorum aslında doktorları iyi davranmıyor hastalara bende öyle bi intiba bırakmış
evet ora bendede aynı izlenimi bıraktı hatta benim doktorum oranın doktoruydu
tahlilleri orda yaptırıyodum ayy deli oluyodum oraya gitmeye
kızlar cumanız mübarek olsun...rabbim bugün açılan elleri geri çevirmesin...inşallah dualarımızı kabul etsin....biraz sonra bebek kuranı var oraya gideceğim...bi bakayım dedim ....aslında hiç gitmek istemiyorum...çünkü insanların bakışları sorularıoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffff beni bunaltacaklar....
saol canım seninde cuman mübarek olsun
buakşam duan var gelebilirsen gel tatlım
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
sanada hayırlı cumalar canım nasılsın
bende yarın diş tedavisine başlıyorum hamileyken diş ağrısı çok fena oluyormuş tadavide riskli oluyor haliyle dişlerimde de sıkıntı var onu halledeyim baribenneyaptımkibu arada ay sonlarından nefret ediyorum ödemeler hep ay sonuna denk geliyor ne hikmetse sıkıntı stres diz boyu ooof ooofakannehirgerçi bu sıkıntıyla benden çocuk çıkmaz ya yine de bir umut peşinde kouyorum işte:sinifsinif:

çok geçmiş olsun iş lafı duyunca tüylerim diken diken oluyo
ama eniyisini yapıyosun
buarada sıkma canını allahım bol kazanç bereket versin yeterki sağlık olsun halledilir tatlım

cuma4rbei2mc0.jpg

cuma1by5.jpg

canlarım hepimize hayırlı cumalar rabbim dilediğimizi enkısa zamanda versin (AMİN)

Kimsecikler kalmamış
muhabbeti kaçırdım
neyse daha sonra görüşürüz benim dışarda işlerim var daha sonrada annemlere geçicem tekrar uğrarım

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20bitti
DERİN.................20bitti
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20bitti
TURKUAZ............20bitti
HAYAL................20bitti
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20bitti
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20bitti
SAMYELİ................20bitti
PELİN.....................20
AFED......................20bitti
BİRSEN..................13bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
CUMA AKŞAMI DUAMIZ VAR

PELİNİM ,DERDAM kızlar haber bekliyorum sizden dua için
bildirirseniz sevinirim

sağol ebrarcığım sen nasılsın evdeki leptopu oğlan haşat etti tamire gitti o yüzden akşam açamıyorum ama akşamları daha hareketli oluyor burası bilgisayar gelirse arada ben de uğrarımyerimseniben

sağol ebrarcığım sen nasılsın evdeki leptopu oğlan haşat etti tamire gitti o yüzden akşam açamıyorum ama akşamları daha hareketli oluyor burası bilgisayar gelirse arada ben de uğrarımyerimseniben

bende iyiyim çok şükür canım
çocukların işi ney herşeyi bozmak :KK1:
sağlık olsun canım yapılınca sende aramızda olursun evet akşam sohbetleri çok keyifli oluyo nedense .gündüz osohbeti yakalıyamadık topiği açtığımdan beri

canım ben çıkıyorum daha sonra görüşürüz çok öptüm seni
benimki cumaya gitti gelince çıkıcazda hazırlanıyım

herkeze teşekkür ederim canlarım allah hepinizden razı olsun artık üzülmemeye çalışıcam allahıma çok şükür eşim yanımda gene olur dediginiz gibi ama aklımdan birşey hiç çıkmıyo bebegim dogdugunda canlıydı hiseettim onu seyire seyire öldü normal dogumla aklıma geldikçe çıldırıyorum allahım keşke biri olsada aklımdaki tüm acıları silseler hipnozla artık dedim eşime bebegim melek oldu uçtu abisinin yanına allahım sabrınıda verir bana eminim ama daha çok taze oldugundanmıdır nedir canım acıyo işte kaynanam dedi dün ben aglıyorum kızım üzülme yaradan rabbim birdaha verir bak o bile o kadar mucizeyle oldu o kadar tedaviye gittin olmadı allah normal yolla verdi dedi hem çok aglıyosun bak allahın gücüne gider dedi bir karar aldın ben artık aglamak yok sanki hiç olmamış gibi denicem tabi yapabilirsen o doktoruda nasıl olsa görücem gidince sigortaya 2 çift lafım var adiye içimi rahatlatırım enazından söylersem yüzüne alaha havale ettin eltimide doktoruda allahlarından bulsunlar ne deyimmafoldumbenmafoldumben

herkeze teşekkür ederim canlarım allah hepinizden razı olsun artık üzülmemeye çalışıcam allahıma çok şükür eşim yanımda gene olur dediginiz gibi ama aklımdan birşey hiç çıkmıyo bebegim dogdugunda canlıydı hiseettim onu seyire seyire öldü normal dogumla aklıma geldikçe çıldırıyorum allahım keşke biri olsada aklımdaki tüm acıları silseler hipnozla artık dedim eşime bebegim melek oldu uçtu abisinin yanına allahım sabrınıda verir bana eminim ama daha çok taze oldugundanmıdır nedir canım acıyo işte kaynanam dedi dün ben aglıyorum kızım üzülme yaradan rabbim birdaha verir bak o bile o kadar mucizeyle oldu o kadar tedaviye gittin olmadı allah normal yolla verdi dedi hem çok aglıyosun bak allahın gücüne gider dedi bir karar aldın ben artık aglamak yok sanki hiç olmamış gibi denicem tabi yapabilirsen o doktoruda nasıl olsa görücem gidince sigortaya 2 çift lafım var adiye içimi rahatlatırım enazından söylersem yüzüne alaha havale ettin eltimide doktoruda allahlarından bulsunlar ne deyimmafoldumbenmafoldumben

zaman herşeyin ilacı canım sen şu anda çok hassas bir dönemdesin çok üzülmek iyi gelmez sana Rabbim yeniden verir bu acıları unutturur sana inşallah:Saruboceq:

X