Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet geç döllenme de olabilir aslında olmadı akşam gidebilirsem kan testi yaptrcam istemeyerek de ümitleniyosun yaw inş. hayırlısıyla bebişlerimizi alırz kucağımıza bu günün suyu yüzü hürmetine :Saruboceq: kızlar desteğiniz için çok saolun canlarımsnz Şeniz

siz ne zamandır bebek istiyodunuz canım... kusura bakma kesimn söylemişsindir ama karışabiliyor bazen.... sanal ortam olunca....bilmiyorumkismile

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize.nasılsınız?
kızlar günaydın nasılsınız testi yaptım negatif çıktı bu sabahta çok az leke şeklinde pembe bişi geldi üstüne kalmış olabilir miyi ya kızlar korkmaya başladm ağrm falanda yok

canım günaydın senin 9 gün gecikmişti yanlış hatırlamıyosam,bence için rahat etmesi içn kan testi yaptır.
derinim evlilik yıldönümünüz kuttlu olsun sağlıklı mutlu bide bebişli yıllar geçirmenizi dilerim.allah uzun ömürler versin inş.

evet 9 gündü aslında yeni istemeye başladık bu ay da diyebilirzi tabi ben normalde çok istiodm da eşim yeni yeni istemeye başladı:) hem evlilik yıldönümümüz de bizim bu ayın 24ü eşime sürprizde olmuş olur tabii adetim gecikince de ümitlenmiştim:teselli:

merhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsin

insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun ins

amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "

kizlar nasilsinz?? gec oldu sizlere haber hemen verecektim ama kusura bakmayin sabah bir ciktik evden esimle aksam ancak gelebildik .....
neyse teyzeleri benim minik kuzucum yerlesmis suan bir kese sadece gördüm
benim durumum biraz zor biliyorsunuz düsüklerim oldugu icin ne yapabiliriz onu konustuk uzun uzun sanirim kan sulandirici igneler kullanicam ayin 20 sinde tam belli olur ozaman tekrar gel dedi doktorum 20 sine kadar ananas suyu icip ,kaysi yiyebilirsin dedi düsük olasiligini azaltir dedi ....
bundan sonrasi rabbime kaldi herseyin hayirlisini versin korusun yavrumu insallah kendinize iyi bakin kizlar duacim olun olurmu??herzaman giremedgim icin dualarina alip okuyamazsam diye korkuyorum ne olur kusuruma bakmayin olurmu?? hepinizi öpüyorum
seydamm cnm maşallah bebişine,inş pıtpıtları da duyunca için ferahlayacak
Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin tatlım
kız kuzu bende dışarı çıkarken müzigin sesini açıyom takıyom dvd ye flaş bellegi içinde 300 şarkı var bn eve gelene kadar çalıyor evde kimsenin olmadıgı anlaşılmıyo bölelikle hahaha hiç korkma kuzu yap rahat rahat bonyonu ben hiç beklemem adamı girer yaparım
çok mantıklı aslında gulummm ama ben yapsam varya ev sahibi gelir misal kapıyı açmadığım için özellikle yapıyorum sanarr:)
kızzz aleynaaa kuzusuu kaçamıyonn gecelerii artıkınn kuzumm gel bi ceee de gitttt sabah gelmişinn gitmişinn kuzumm olmuyo böle bakk ebrarımmm kesecekk cezayııı ben bille kurtaramıcamm

derdada kayıplardaa oda gelipp gitmiyoooo özlüyozzzz kuzuuuuuuu yaaaaaaaaaaaa
beni kimse özlemiyorr senağlamasenağlama
ya kızlar ben aslında heyecanlıyım yarın dr gitcem aşılama için gün verecek iğneyi ne zaman olacağımı söyleyecek nasıl oluyor bu aşılama yaptıran varsa anlatabilirmi hadi bekliyorum
cnm inş aşılama vesilen olur,kızlar yazmış zaten aşılama aşamalarını hayırlı olsun :)

ben bilmem,çok duygusal moddayım,ne desen ben canım istediğim gibi anlarım,o derece yaneeee.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok tatlısınn kız sennn yirim seniŞeniz
ya ebrar nurunayndan habr varmı oda girmiyo artık dimi cnm naptı acaba?
zorcum nurunayn habire geziyor kuzum kaydirigubbakcemile3 net yokmuş artık arada telden faceye giriyor sadece...
benimde evlilik yıdönümüm olsaydıda,bende böyle güzel sözler duysaydım keşke şimdi.
acaba herifi uyandırıp bişeyler mi söylettirsem,gitsem,dürtüklesem,beni seviyo musun mu desem?bayanssulusmile
oyyooyyyy oyyyoooyy kıyamam sanaaa

NAPIYIM BE CANIM baktımki bebişin geleceği yok artık böyle
hayatımı zehir ettim yıllardır artık onsuz yaşamaya alışmalıyım
nasip belki birgün inadı bırakıp gelir boshayallersmile
Allah'ın izniyle sizin için en hayırlı zamanda gelecek abla sen bu sabrınla herşeyin en iyisini hakediyorsunnŞeniz

valla biz çok yakında buluşucaz turkuazım ,derdam
gelmek isteen buyursun çok istiyorum yaa
ohhh kıskanınnnnnn (belki gaza gelirsinz,sizde gelirsiniz buluşmaya:KK1:)
tubacım,arkadaş çokta,beni anlayan,bebiş derdimi anlayabilen arkadaşım yok,olanlarda uzakta.
kardeloşşş istanbul'a taşın kısss,nasıl olsa gayet iyi biliyorsun burayısositososito
ebroşum,tubacım,derincim,hepinizi öpüyorum canlar.
topicin diğer hatunları,görüşemediklerim,hepinize selam olsun kızlar.

canım kocişim ya...demin dedi ki..."5 yıl önce bugün saatler geçmek bilmiyodu hayatım"gözlerimin içine içine bakıp aglıyası geldi gene bitanemin yaaaa çok seviyom kıslar çokkkkkkkkmafoldumben:asigim:
Allah ağzınızın tadını bozmasın,daha nice senelere bebişlerinizle inşaallah cnm
günaydın kızlar
hayalcıgım senın dedıgın gıbı 3 gün önce basla dedı bı sancı ıcın agrı kesıcı bıde antıbıyotık verdı ama antıbıyotıgı bol suyla ıc dedı nıyeyse artıksempatiksalakcinni ya rahım fılmı cektırenlerın topıgını okudum bayılan ayılan hıc acı cekmeyen vallah içim karardı alsanaalsanasmilekendımı sartlamak ıstemıyorum ama ben daha o spekulumla muayene olamadım heralde bende bayılırımmafoldumben
bırsencıgım senın dedıgın gıbı 5 dk sürüyorsa ve anlamıyorsan oh negüzel ama bak senın bı evladın var normal doğum yaptıysan rahım de azda olsa acıklık vardır belkıde ondan hıcbırsey anlamadın benım arkadas var oda doğum yaptı spekulumu taktıgını bıle anlamamıs ne güzelbayanssulusmile
kardelencıgım nasıl o ay klomene baslar ya cok tuhaf ben doktora dedım bende bılıyorsun fılm temız cıkarsa ınsallah cıkar klomene baslıcam dıger ay ama doktor buayı unut dedı hem antıbıyotık kullanıyosun hemde fılmden sonra 2gün hem banyo hem ılıskı yasak dedı zaten öncesındede yasak bılıyosun aklinialirimsmile
elifciğim umarım üstüne görmüşssündür cnm allah gönlüne göre versın
buarada bütün ıyı dıleklerınız ıcın cok sagolun kızlar

cnm bildiğim kadarıyla smear testi yapılırken takılan şey spekulum eğer oysa sana söyliyim hiç cnm acımıyor bianlık refleks oluyor sadece:)
senin rahim ters mi? ben o yuzden biraz korkuyorum eğer öyle değilse hiç tedirgin olma canımcım,hayırlısıyla o günü atlat acısız inş

turkuazım rahım tersmı bılmıyorum cnm ya normal muayenede anlıyormu doktor öyleyse söylerdı
korkum acıdan cok sonuc cnm ınsallah temız cıkarda yoluma dvm ederım sızde sıkıldınız boncuk cektırdı cektırıcek derken hakkınızı helal edın
sende cektırıcen dımı turkuazım ınsallah cnm senınkıde temız cıkar hayırlsııyla önümüzdekı ayda ıkımızde hamıs kalırız bellımı olur olumunekankayizsmile:Saruboceq:

hyusufersoz_hayrlcumalar5gi.jpg

merhaba arkadaşlar evime döndüm çok şükür ama iyi degilim tansiyonum çok çıkıyo moralim çok bozuk anlıcagınız inanmöazsınız belki eşimin saçları beyazladı üzüntüden onada moralim çok bozuldu :gitme: benim teşşisim kondu rahim agzı yetmezliginden kaybetmişim mercimegim gitti yavrum benim artık ben kime mercimek deyip dicem eşimin yanında üzülmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum dün dedimeşime tekmelerini çok özledim başladık aglamaya sen iyi ol ben bişey istemiyorum dedi eltim bana dirlik vermedi gelmek zorunda kaldım allah onu bildigi gibi yapsın zaten o tansiyonumu çıkarttı salak allaha havale ediyorum onu onunkide erkek benimki ölmüş ben acı içindeyin salak dogum günü yapıp beni çagırıyo geçen kaynanamgile geldi sanki benimki çok şeyindeya sanki köpek ölüsü umrunda degil bana demezmi bende oglana alışveriş yaptım şunu bunu aldım dedi yok midem bulamnıyo vs filan coştu tansiyonum ben doguruyum sen benimkine bakarsın sende sonra dogur dedi :gitme: en agırıma gidende mercimege hamileyken arkadaşlar h atırlarsınız mandelina çekmişti canım uyuz demezmi gülerek mandelina yiyebildinmi dei ay bir sinir oldum sormayım kız şunu elime bir verseler hiç acımam eşek sudan gelene kadar döverdim karnındakide erkekya havasından geçilmez gene lafları sokucak bana kız ben bunla ne yapıcam kafayı yicam he garip kaynanam agladı lohusasın bişey olur gitme dedi dedim anne böylesi daha iyi, yoksa ölücem burda dedem allahım ne olur bana eyüp sabrı ver yalvarırım dayanamıyorum artık canım çok acıyo kafayı yicam bebegimde gitti ben kimi sevivcem artık BERSUCUM kızma ama ne olur o bebek şeyini aşagıdan bir müddet kaldır çok kötü oluyorum gördügümde yavrum dursaydı 19 hafta 5 günlük olucaktı benim cigerimi yaktı doktor allahım sana havale ettim ben onu sen iyisini bilrirsin özel gittim bide sigortalarda ugraşmadım aldıgı paralar haram olsun onun daha bişey demiyorum allahından bulursun işşallah doktor mafoldumbenmafoldumben

turkuazım rahım tersmı bılmıyorum cnm ya normal muayenede anlıyormu doktor öyleyse söylerdı
korkum acıdan cok sonuc cnm ınsallah temız cıkarda yoluma dvm ederım sızde sıkıldınız boncuk cektırdı cektırıcek derken hakkınızı helal edın
sende cektırıcen dımı turkuazım ınsallah cnm senınkıde temız cıkar hayırlsııyla önümüzdekı ayda ıkımızde hamıs kalırız bellımı olur olumunekankayizsmile:Saruboceq:
est cnm o nedemek öyle tabiki destek olucaz birbirimizeopuyorumnanaktan
rahim tersliği normal vajinal muayenede belli olduğu cnm ultrasonda,eğer doktor bişe demediyse yoktur,inş sonuçlarında güzel çıkacak ikiside açık inş
aman çekilirken kasma kendini belki okumuşsundur öyle kasınca kapalı gözüküyormuş..
bende inş çektiricem bu ay şuan tek duam ayın 7sinden önce regl görmek yoksa iznim bitiyor ve ben buayda bişe yapamam öyle olursa:KK43: eğer olursam değmeyin keyfime:)
Bu arada seninde cuman mübarek olsun şekercimm...
kocaman kocaman günaydınlaropuyorumnanaktan
günaydınnn canımm

kızlarr aklımdayken sorayım İstanbul'da hangi devlet hastanesinin infertilite bölümü var,beni ancak o paklar kadın doğumcuların pek bildiği bişe yok bana denk gelenlerin tabisii

ay sevtunum senın o eltını elıme versınlerde parcalım ya uyuz oldum o ne bıcım ınsan ya gercı böylelerıne ınsan da denmez:eek:klava:
sen canını sıkma gün olur görürler günlerını en yakın zamanda yı ne hamıs kalcan bak gör ve saglıklı bı sekılde kucagına alıcaksın üzme kendını yıpratma kımseyıde takma :teselli:

gözlerimin yaşı durmuyo kız ilk oglumda öldü agladım ama bu çok koydu bana canım çok acıyo bana akıl verin acımı nasıl dindireyim eşim okadar mutluyduki adamın hevesi kursagında kaldı adamı bir baba yapamadım sabır diliyorum rabbim senden sabır ama canım çok acıyo yaaaaaaaaasenağlama nasıl dayanılır bu acıya doktor açıklık yok dedi dikerem iltaap olur dedi kız ben çocugumu kendi ellerimle öldürdüm deyim aglıyorum kız katili benim oglumun çok yalvardım dikilsin diye eşime dedi doktora inandık dedi adam vicdan azabı çekiyo sabah kalktım saçlarında adamın beyaz yoktu şaşırdım kaldım aynaya baktı şok oldu derlerdiya inanmazdım insanın başına gelince anlıyomuş benim düştügüm hataya düşmeyin doktora dedim adam tereyagı gibi üstüne çıktı benim rahimim hastalıklıymış ondan bebegim ölmüş ben ne yapayım dedi allah onu bildigi gibi yapsın bu mubarek cuma günü ne deyim senağlamasenağlama

merhaba arkadaşlar evime döndüm çok şükür ama iyi degilim tansiyonum çok çıkıyo moralim çok bozuk anlıcagınız inanmöazsınız belki eşimin saçları beyazladı üzüntüden onada moralim çok bozuldu :gitme: benim teşşisim kondu rahim agzı yetmezliginden kaybetmişim mercimegim gitti yavrum benim artık ben kime mercimek deyip dicem eşimin yanında üzülmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum dün dedimeşime tekmelerini çok özledim başladık aglamaya sen iyi ol ben bişey istemiyorum dedi eltim bana dirlik vermedi gelmek zorunda kaldım allah onu bildigi gibi yapsın zaten o tansiyonumu çıkarttı salak allaha havale ediyorum onu onunkide erkek benimki ölmüş ben acı içindeyin salak dogum günü yapıp beni çagırıyo geçen kaynanamgile geldi sanki benimki çok şeyindeya sanki köpek ölüsü umrunda degil bana demezmi bende oglana alışveriş yaptım şunu bunu aldım dedi yok midem bulamnıyo vs filan coştu tansiyonum ben doguruyum sen benimkine bakarsın sende sonra dogur dedi :gitme: en agırıma gidende mercimege hamileyken arkadaşlar h atırlarsınız mandelina çekmişti canım uyuz demezmi gülerek mandelina yiyebildinmi dei ay bir sinir oldum sormayım kız şunu elime bir verseler hiç acımam eşek sudan gelene kadar döverdim karnındakide erkekya havasından geçilmez gene lafları sokucak bana kız ben bunla ne yapıcam kafayı yicam he garip kaynanam agladı lohusasın bişey olur gitme dedi dedim anne böylesi daha iyi, yoksa ölücem burda dedem allahım ne olur bana eyüp sabrı ver yalvarırım dayanamıyorum artık canım çok acıyo kafayı yicam bebegimde gitti ben kimi sevivcem artık BERSUCUM kızma ama ne olur o bebek şeyini aşagıdan bir müddet kaldır çok kötü oluyorum gördügümde yavrum dursaydı 19 hafta 5 günlük olucaktı benim cigerimi yaktı doktor allahım sana havale ettim ben onu sen iyisini bilrirsin özel gittim bide sigortalarda ugraşmadım aldıgı paralar haram olsun onun daha bişey demiyorum allahından bulursun işşallah doktor mafoldumbenmafoldumben
sevtunumm bitanemm bizde seni merak ediyorduk:sinifsinif:
Demek rahim ağzı yetmezliği hee,Allah ıslah etsin o doktoru çok şey söylerimde aslında neyse...Canım bnm Rabbim sana dayanma gücü versin,eltin o kadar şey yaparken hiç mi kimse bişe demiyor ya nasıl bi insan bu sana bunları ediyor ama inşallah bebeğine bişey olmaz yazık günah bebeğin suçu yok ki:KK43:Allah eltine hidayet etsin,sende yavaş yavaş toparlanmaya çalış cnm hayat devam ediyor meleklerin öbür tarafta şefaatcin olacak Allah'ın izniyle... bişeylerle kafanı dağıtmaya çalış yapabilirsen eğer tahmin edebiliyorum ne kdar zor olduğunu ama ne yapalım Rabbimden gelene amenna dicez...

ahh sevtunum ne diyeceğimi bilmiyorum.... Allah o eltini bildiği gibi yapsın hamile kadına beddua etmek istemiyorum Allahım bilir ne yapacağını... Allah affetmeyeceği en büyük günah kibir ve kul hakkı canım.... Allah'a havale hiç üzme onun için kendini... senin kendi canını ve kocanın canını düşünmen lazım... bak kocişin de ne kadar üzülmüş.. canım bak cuma selası okunuyor tüm kalbimle Allah'a yalvarıyorum senin için Rabbim eyüp sabrı varsin sana acıların hafiflesin tez zamanda yeniden hamile kal da sağlıklı sıhhatli bu sefer nohutun fasulyen olsun hatta hem nohut hem fasulyen olsun aynı anda al kucağına öp sarıl... inşallah canım benim.... ne olur topla bak kendini sonra hasta olursun....a.s.

doktor gıbı ona dıplomayı verenın:eek:klava:
sevtunum güçlü ol cnm acın cok büyük ama kendını toparlaman gerek esın ıcın kendıniçin rabbımın dedıgı olur bak ınsallah bundan sonra ıkızlere gebe kalırsında saglıcakla kucagına alırsın

gözlerimin yaşı durmuyo kız ilk oglumda öldü agladım ama bu çok koydu bana canım çok acıyo bana akıl verin acımı nasıl dindireyim eşim okadar mutluyduki adamın hevesi kursagında kaldı adamı bir baba yapamadım sabır diliyorum rabbim senden sabır ama canım çok acıyo yaaaaaaaaasenağlama nasıl dayanılır bu acıya doktor açıklık yok dedi dikerem iltaap olur dedi kız ben çocugumu kendi ellerimle öldürdüm deyim aglıyorum kız katili benim oglumun çok yalvardım dikilsin diye eşime dedi doktora inandık dedi adam vicdan azabı çekiyo sabah kalktım saçlarında adamın beyaz yoktu şaşırdım kaldım aynaya baktı şok oldu derlerdiya inanmazdım insanın başına gelince anlıyomuş benim düştügüm hataya düşmeyin doktora dedim adam tereyagı gibi üstüne çıktı benim rahimim hastalıklıymış ondan bebegim ölmüş ben ne yapayım dedi allah onu bildigi gibi yapsın bu mubarek cuma günü ne deyim senağlamasenağlama
sevtun bnm aklıma takılan bişe var sen kendi doktorundan başka bi doktora daha gitmemişmiydin ya bnm aklımda öyle kalmış

turkuazım ınsallah adet olmazsın bebiş vardır kurtulursun hsg den:Saruboceq:

keşke olsa cnm ama hiççç sanmıyorum bu ay bişe olmadı çünkü,sadece yumurtlama gününden önce kendi çapımızda aşılama yapmıştık... olacağını sanmıyorum tabi Rabbim bilir

inan yazdıklarını okuyunca benim de yaşadıklarım yapılanlar şöyle bir film şerdi gibi derler ya öyle geçti gözümün önünden hissettiklerini anlıyabiliyorum canım zor biliyorum ama üzülme olur mu?olumunekankayizsmilesana yada eşine üzüntüden birşey olur sonra Allah korusun hem üzüntü tansiyonu tetikler aman kendinize iyi bakın canım:1hug:Allah en kısa zamanda yeniden bebiş göndersin sana:Saruboceq:bu arada ben yeniyim tanışmış olalımvereliniortak

bellımı olur turkuazım doktor bana bısıy anlattı bırı varmıs baya zamandır bebek ıstıyolarmıs asılama yapmak için doktora gelmıs hersey hazır bı bakmıslarkı hamıle allahım ol desın yeter cnm :emir_bebek::emir_bebek:

kız sevtun deli deli konuşma sen neden bebenin katili olasın sen doktormusun da doktorun söylediğinin üstüne başka bişey yapın dicen.... Allah o doktorun belasını versin başka da bişey demiyorum yani.... ama senin ne suçun var güzelim güvenmişsiniz o ş...siz doktora... ne olur kendini yıpratma... Allah'tan gelene yapacak hiçbişey yok....

X