Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben kaçıyorum uyku bastı birden yaa..hepinizi çok öptüm..yarın iş off offff...hadi iyi bakın kendinize ..

Derincimmm canımmm geçmişe daldım anca cıktım kaynatmıs bizim gacılar..Bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun bebem bir yastıta kocayın inşallah..Tugbammm nerdesin sen kız gelmedin bugun cekcem kulaklarını klava:

kızlar günaydın nasılsınız testi yaptım negatif çıktı bu sabahta çok az leke şeklinde pembe bişi geldi üstüne kalmış olabilir miyi ya kızlar korkmaya başladm ağrm falanda yok

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

günaydın kızlar
hayalcıgım senın dedıgın gıbı 3 gün önce basla dedı bı sancı ıcın agrı kesıcı bıde antıbıyotık verdı ama antıbıyotıgı bol suyla ıc dedı nıyeyse artıksempatiksalakcinni ya rahım fılmı cektırenlerın topıgını okudum bayılan ayılan hıc acı cekmeyen vallah içim karardı alsanaalsanasmilekendımı sartlamak ıstemıyorum ama ben daha o spekulumla muayene olamadım heralde bende bayılırımmafoldumben
bırsencıgım senın dedıgın gıbı 5 dk sürüyorsa ve anlamıyorsan oh negüzel ama bak senın bı evladın var normal doğum yaptıysan rahım de azda olsa acıklık vardır belkıde ondan hıcbırsey anlamadın benım arkadas var oda doğum yaptı spekulumu taktıgını bıle anlamamıs ne güzelbayanssulusmile
kardelencıgım nasıl o ay klomene baslar ya cok tuhaf ben doktora dedım bende bılıyorsun fılm temız cıkarsa ınsallah cıkar klomene baslıcam dıger ay ama doktor buayı unut dedı hem antıbıyotık kullanıyosun hemde fılmden sonra 2gün hem banyo hem ılıskı yasak dedı zaten öncesındede yasak bılıyosun aklinialirimsmile
elifciğim umarım üstüne görmüşssündür cnm allah gönlüne göre versın
buarada bütün ıyı dıleklerınız ıcın cok sagolun kızlar

Son düzenleme:
canım saol senn içinde allah gönlüne göre versn sabahki testim negatif çıktı iş yerine geldm bu lekelrle karşılaştm sadece leke var başka bişi yok korkmaya başladım üstüne görmüş olsam da negatif çıkar mı daha doğrusu bu eczane testleri ne kadar doğru bir arkadaşım 1 aylık hamileyken anca çıkmıştı :kedi:

BUDA PASTAN DERINIM NICE YILLARA INSALLAH 6.YILINDA 3 KİŞİ KUTLUCAKSINIZ:)

Son düzenleme:
Elıfcıgım kesın sonuc kan testınde cıkıyor senınkı 9gün gecmıs gec döllenme olduysa ıdrarda cıkmayabılır ıcını rahatlatmak ıstıyorsan bırde kanda baktır ıstersen

canım gözün aydın allah sağlıkla kıcağına almayı nasip etsin inşallah... benim de düşüklerim oldu bu ananas suyu ve kayısının riski azalttığnı bilmiyodum bak....

ahh kuzum sorma ben tırsağım heralde biraz gece yalnız da kalamam evde... banyo da yapamam.... benimki diyo çocuk musun kitle kapını pencereni gir diyo ama işte öyle de olsa korkuyom napayım....

tugce hanım kınadaaa döküyoo kurtlarıı tabiii insann bizide davett ederdi gelip curusyla alırdıı ama nerdeeee
bi başına bizi davetledemeden kınalarda kurt döküyooo dök dökkkkk

ya kızlar dökemedim çok kurtlarımı niye diceksiniz kına dışarda bir düğün salonundaydı eee doğal olarak çalgıcılar neyin vardı ve hepsi erkekti... düğünde falan çekinmem oynarım eşim oluyo sonuçta yanımda ama kınada biraz çekindim ne biliimm adamlar böyle kadın görmemiş gibi bakıp durunca... gerçi diğer kadınların pek umrumda değildi walla Recep İvedik in o sahnesi gibi dansöz doluydu ortalık ama biz bi 5 dk çıktık iki el çırpıp oturduk arkadaşlarla milletin ne giydiğine nasıl oynadığına dair yorumlar yaptık......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banada hsg den önce sadece ağrı kesici verdiler,başkada bişey demediler,hatta o ay klomen bile kullandım ben.

bana ne ağrı kesici ne antibiyotik verdiler walla zaten becerememişler hoş da... kızlar ya bide benim kanamam biraz da olmuştu sizde oldumu öyle bişey....

tuğçem kınadamı dediniz sanki öyle bişey okudum
ohh döksün kurtlarını bakalım

dökemedim ki kızzz yazdım yukarda ama yarın eskişehire gidiyos düğüne orda dökcem walla tüm kurtlarımı heeee.....

kınadaa kuzumm kınadaa döksünn bakalımm bidaha dökemicekk nasılsaaa 9 ayy boyunca

ahhh kuzummmm yeterki gelsin bebiş ben razıyım 9 ay kalkmadan yatarım bile.....boshayallersmile

canım Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.... ne heyecan vardır sizde şimdi ne güzel... Allah bize de göstersin yaşatsın bu duyguları inşallah....

günaydınnn kızlarrr cumanız mübarek olsun
Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmamızı nasip etsin
aminnnnn

elifci'den hbr var mı test yapacaktı geçmişe bakmadım daha

Son düzenleme:
var cnm var ( yaptırdm ama negatif çıktı iş yerine geldm çok açık renkte pembe pembe lekeler geldi ama şimdilik bişi yok anlamadım gtti offfmafoldumben acaba üstüne mi görüyorum tam da det görmeye yakın olmuştu ya

elifcim cnm inş gelmez,eğer adetin gelmezse kan testi yaptır cnm gelirsede üzülme sağlık olsun elbet bigün alıcaz bizde güzel hbrleri,herşeyde hayır vardır diye düşün

man kızlar amma kaynatmışsınız oku oku bitiremedim inan....
derincim evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım... Allah bozmasın mutluluğunuzu....a.s.

sana da hayırlı cumalar canım....

canım sen bir kan testi yaptır istersen.. inşallah gelmez kırmızlar....

kızlarr ben geçmişe bakayım gelicem
kızzz tugcee döktün mü kurtları anacımm heee gece seni anmışlar yarısındayım da geçmişinkaydirigubbakcemile3

yok turkuazım dökemedim... kına düğün salonundaydı bir sürü çalgıcı vardı erkek.... böyle acayip acayip bakıyolardı... çekindik bize kalktık 5 dk ayıp olmadın diye onda da el çırpıp geri oturduk... yarın düğünde dökcem inşallah..... biriktirdim.....kaydirigubbakcemile3

evet geç döllenme de olabilir aslında olmadı akşam gidebilirsem kan testi yaptrcam istemeyerek de ümitleniyosun yaw inş. hayırlısıyla bebişlerimizi alırz kucağımıza bu günün suyu yüzü hürmetine :Saruboceq: kızlar desteğiniz için çok saolun canlarımsnz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…