Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kocişim ya...demin dedi ki..."5 yıl önce bugün saatler geçmek bilmiyodu hayatım"gözlerimin içine içine bakıp aglıyası geldi gene bitanemin yaaaa çok seviyom kıslar çokkkkkkkkmafoldumben:asigim:
canom hadi hayırlısı inşallah çift göreceksinolsun canım benim resim şart degil..aklıma bile gelmedi..öyle güzel sözler yazmışsın ki resime ne hacet bebeeemmŞeniz
testi yapmadım canım yarın inşallah tam gününde yani:))hevesim yok gerçi ama bakalım...boshayallersmile
opuyorumnanaktan
tamam cnm kaçırıdm seni ama napalım bunada şükürŞeniz
canım çıkıyosun heralde öpüyorum seni bende kaçıyorum iyi gecelersen gelince kaldım konuşalım diye,yoksa çoktaaaaaan çıktıydım.Şeniz
ay canım benim yat sen yaa..bende az takılır yatarım..yani siz yokken kk ya pek bakasım yok da,evlere falan bakarım satılıkkaydirigubbakcemile3baka baka bigün alcem görürsünüz:)))
cano bende öptüm çok hadi iyi geceler opuyorumnanaktanebroşum,tubacım,derincim,hepinizi öpüyorum canlar.
topicin diğer hatunları,görüşemediklerim,hepinize selam olsun kızlar.
sorma ya nluyo anlamadımvalla ebrarcım hemde baya snra çıkıyoo ya
canım kocişim ya...demin dedi ki..."5 yıl önce bugün saatler geçmek bilmiyodu hayatım"gözlerimin içine içine bakıp aglıyası geldi gene bitanemin yaaaa çok seviyom kıslar çokkkkkkkkmafoldumben:asigim:
sagol canım aminnnnopuyorumnanaktanrabbim mutluluğunuzu bozmasın canım.
canom hadi hayırlısı inşallah çift göreceksin
buarada gökcemin selamı var cano uğradıda bugün
canım çıkıyosun heralde öpüyorum seni bende kaçıyorum iyi geceler
saol balım anlayışın için bugün çok yoruldum başım çatlıyo
hadi bak bakalım allahım ogüzel gönlüne göre versin dilerim enkısa zamanda ev alırsınız
evet ebrarım 5 yılı geride bıraktık...amin duaların için bitanem.