Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canomm nedemek yaa nice mutlu senelere resim yada pasta ekliyemedim pc uyuz ediyo
valla bekledim 12yi geçsin diye
demek kocişinden sonra ben kutladım ne mutlu bana
canım nice güzel yıllara
buarada testi yaptınmı

kızlar ben gidiyorum,çok uykum var,bide öğlene kadar uyuyom ya geç yatınca,sonrada gün bitiyo hemen.

kardeloş malesef imtiyaz filan yok
öyle şeyler bana göre değil zaten dedimya hepimiz 9 aylık işte

canım benim ne güzel du bulmuşsun..aminnn diyorum canımŞeniz
fıstıgım hadi hayırlısı tatlım az kaldı yaaff..inşallah agrısız acısız atlatıcaksın kuşum..gerisi de bebiş olsun inşallahŞeniz

bende iyiyim çok şükür,saatlerdir kuaförde yoruldum amma yinede forumdan ayrılamadım sözde dinlenecektim azcık
neettin kıs kuaförde süslüüü:)))
canım çok sevindim senin adına..inşallah sorunsuz geçecek bu defa..ben inanıyorum öyle olacagına..darısı bize inşallah.:Saruboceq:
derinimmmmmmmmmmm nerelerdesinn kuzuuu sende girmemişinnn hiçç iyisin demii kuzumm inşallah güzel haberlerle gelirsinn kuzummm
iyiyim hayalim ya kayınvalidem bendeydi..11 gibi gittiler.işlerim vardı anca gelebildim ama seni kaçırdım(Şeniz
iyi geceler kızlarrrrrrr ne güzel kalabalık bir topik bizimki terkedildi resmen yalnız kaldımmmmafoldumben
aa zorx hoşgelmişsin canımŞenizburaya bekleriz o halde artık..başka topicleri dolaşırsan olacagı buydu bizi bırakırsannnnnnalsanaalsanasmileopuyorumnanaktan
kızlar kociş yat boruusunu çaldırdı yaaaaa
gitmem gerek
bu arada derin delüsü nerde gelmedi
canım delüm gelemedim misafir vardı öptüm kuşumŞeniz
hiç sanmıyorum bebişten olcanı,benim iş mucizelere kaldı,o da beni bulmaz işte.
zaten ufaktan karnım ağrımaya başladı,biliyorum geliyo benimkimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ah canım ya niye böyle konusuyosun ki...daha önce nasıl olduysa yine olacak Allahın izniyle:Saruboceq:

bitanemmmm çok sagol canım arkadasım seni seviyorummmmmmmmmmmmmmŞeniz Şeniz Şeniz
ayy ayyy ne diyim ben sana yaaaa canımsınnnnŞeniz
Derincim bende kutluyorum evlilik yıldönümünü rabbim tez zamanda anne etsin seni
sagol tatlım öpüyorumŞeniz
heee,bugün derinin evlilik yıldönümü,ondan yok,bak sen,inş.hediyelerin en güzelini vermiştir kocişine.
derincim rabbim,uzun bir ömür ve huzurlu bir beraberlik versin size.
yarın canım..ama olsun şimdiden kutlamış oldunuz çok sagol kardeloşum benimŞeniz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla biz çok yakında buluşucaz turkuazım ,derdam
gelmek isteen buyursun çok istiyorum yaa

derinim huuuu niye sesin çıkmıyo kuzum
başım ağrıyo inanki seni bekledim konuşalımda çıkayım yaa

tubacım,arkadaş çokta,beni anlayan,bebiş derdimi anlayabilen arkadaşım yok,olanlarda uzakta.

canomm nedemek yaa nice mutlu senelere resim yada pasta ekliyemedim pc uyuz ediyo
valla bekledim 12yi geçsin diye
demek kocişinden sonra ben kutladım ne mutlu bana
canım nice güzel yıllara
buarada testi yaptınmı
olsun canım benim resim şart degil..aklıma bile gelmedi..öyle güzel sözler yazmışsın ki resime ne hacet bebeeemmŞeniz
testi yapmadım canım yarın inşallah tam gününde yani:))hevesim yok gerçi ama bakalım...boshayallersmile
derincim ne demek sende saol cnm
opuyorumnanaktan
kızlar ben gidiyorum,çok uykum var,bide öğlene kadar uyuyom ya geç yatınca,sonrada gün bitiyo hemen.
tamam cnm kaçırıdm seni ama napalım bunada şükürŞeniz

sen gelince kaldım konuşalım diye,yoksa çoktaaaaaan çıktıydım.Şeniz

derinim huuuu niye sesin çıkmıyo kuzum
başım ağrıyo inanki seni bekledim konuşalımda çıkayım yaa

ay canım benim yat sen yaa..bende az takılır yatarım..yani siz yokken kk ya pek bakasım yok da,evlere falan bakarım satılıkkaydirigubbakcemile3baka baka bigün alcem görürsünüz:)))

ebroşum,tubacım,derincim,hepinizi öpüyorum canlar.
topicin diğer hatunları,görüşemediklerim,hepinize selam olsun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…