- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
he cano konuşuruz inşallah raslaşırsakhım anladım canım .. bende iyiyim canım çok şükür yaaa az kaldı hayırlıs ı ile biraz stres var işte nasıl olcak felan die inş tamamına ereriz saglıkla kucagımıza alırız inş saol canım
derinin misafiri var he kolay gelsin onada :)
iyi yapmışsın canım vitamin hapı iyi ya kullansın eşin inş menfaati olur size de benimki yatalım dedi ve gitti az daha dursam duvardan vurup çagırcakneyse size ii muhabbetler datlum bi ara msn de konuşalım cano özledim görüşmeyi :) kib öptm aeoolumunekankayizsmile
ii geceler canım kib hayırlı sonuçlar al inşşşşş
herkese ii geceler tatlı rüyalar rabbim rüyalarınızda bebişlerinizi göstersin inşallahh kib öptm byss Şeniz
boncugum senide çokk öpüyorum canım unuttum sanma seni
iyi ozaman öyle diyosan nediyim gelecek demekkivar ama başladı işte,devamında gelcem diyo bana.
kız allah ın açı gidip yisene yimekkk anaaa nasılda durayii öleee bak çalışma yapamassın haaa git hayde .. neyse halaa laf atıyom benimki gelip oda bana laf atcek hadi kaçtım kib öpm
canım belkide ovulasyon vesile olur rabbim büyük inş gelir minişin canım inş
haydi kaçtım ben byssshihoyyyt
cnm benim bekleyişim 2 sene olucak nerdeyse çikolata kistinden ameliyat oldum ondan beri bekliyorum cnm.. devlat yineden tam anlamıyla karşılamıo cnm bende uğraşmadan hemen yaptırayım dedim olmadı öle işte bakalım en kısa zamanda ama benim sonum sanırım tüp :sinifsinif:
topik konusunda haklısın cnm portakal gelmeyince normal olarak pek giren olmuyo topiği ayakta tutan oydu zaten
hayırlısı olur inş.devletin işinede pek aklım ermiyo ki,ben gelecek ay aşılamaya başvurcam,bana rapor çıktı aslında,genede ücret ödicem mi,tüpte 2, milyar kadar ödicekmişim duyduğum kadarıyla,ama aşılamada sadece ilaçları alırım diye düşünüyodum.
sabahları pozitifim,akşamları negatif,aynı benim gebelik gibi,önce var,sonra yok.:gitme:he cano konuşuruz inşallah raslaşırsak
aman duvara vurmasın sen git bence ay adam vura vura duvarı inceltti yaa kaydirigubbakcemile3
unutmadım ogünleri kanka olumunekankayizsmile
iyi ozaman öyle diyosan nediyim gelecek demekki
ya biraz pozitif olsanız nolur aceplmaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yiyim bu saatte 6 kilo vermişim almak istemiyorum kuzum
çalışma işini geç kanka utanıyorum
hadi çok öptüm seni allahıma emanetsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iki gündür konusmuyorumda sinirlerim cok bozuldu..kendimi temizlige verdim.ustelik kayinvalidem 9 aylik bir aradan sonra cumartesi geliyorr..offffff...ilgilendiginiz icin tesekkür ederim.bu forumu fazla bilmiyorum..daha öncede herhangi foruma üye olmadim. umarim guzel paylasimlar olurr..
ay canım sıkılma ya her zaman bekleriz burda güzel paylaşımlarımız var
kayınvaldeyle oturmak zor iyi bilirim helede rahatsızsa
allah yardımcın olsun
hayırlısı olur inş.devletin işinede pek aklım ermiyo ki,ben gelecek ay aşılamaya başvurcam,bana rapor çıktı aslında,genede ücret ödicem mi,tüpte 2, milyar kadar ödicekmişim duyduğum kadarıyla,ama aşılamada sadece ilaçları alırım diye düşünüyodum.