Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

fantagaro,bende arkadaşıma katılıyorum,çocuk sahibi olanların mutluluklarını ona gösterebilmen lazım,rabbim yardımcın olsun.

iki gündür konusmuyorumda sinirlerim cok bozuldu..kendimi temizlige verdim.ustelik kayinvalidem 9 aylik bir aradan sonra cumartesi geliyorr..offffff...ilgilendiginiz icin tesekkür ederim.bu forumu fazla bilmiyorum..daha öncede herhangi foruma üye olmadim. umarim guzel paylasimlar olurr..

he cano konuşuruz inşallah raslaşırsak
aman duvara vurmasın sen git bence ay adam vura vura duvarı inceltti yaa kaydirigubbakcemile3
unutmadım ogünleri kanka olumunekankayizsmile
var ama başladı işte,devamında gelcem diyo bana.
iyi ozaman öyle diyosan nediyim gelecek demekki
ya biraz pozitif olsanız nolur acep lmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yiyim bu saatte 6 kilo vermişim almak istemiyorum kuzum
çalışma işini geç kanka utanıyorum
hadi çok öptüm seni allahıma emanetsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlısı olur inş.devletin işinede pek aklım ermiyo ki,ben gelecek ay aşılamaya başvurcam,bana rapor çıktı aslında,genede ücret ödicem mi,tüpte 2, milyar kadar ödicekmişim duyduğum kadarıyla,ama aşılamada sadece ilaçları alırım diye düşünüyodum.

cok tesekkür ediyorumm..cocuklardan nefret eden bir adama diger mutlu ailelere özendirmek kolay degil..allah hepminizin yardimcisi olsunn..

ümidini kesme allah yardımcın olsun cannımmma.s

sabahları pozitifim,akşamları negatif,aynı benim gebelik gibi,önce var,sonra yok.:gitme:

ay canım sıkılma ya her zaman bekleriz burda güzel paylaşımlarımız var
kayınvaldeyle oturmak zor iyi bilirim helede rahatsızsa
allah yardımcın olsun

hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmm ordamısın yine kociş engelinemi takıldın yoksam

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20bitti
DERİN.................20bitti
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20bitti
TURKUAZ............20bitti
HAYAL................20bitti
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20bitti
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20
SAMYELİ................20bitti
PELİN.....................20
AFED......................20bitti
BİRSEN..................13bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
PERŞEMBE AKŞAMI DUAMIZ VAR

buarada DERİNİM canım arkadaşım
EVLİLİK YILDÖNÜMÜN KUTLU OLSUN
DİLERİM BUYIL ÇOK İSTEDİĞİN MELEĞİN
SENİNLE OLUR BUNU OKADAR YÜREKTEN DİYORUMKİ
RABBİM DUYAR İNŞALLAH DUALARIMIZI
NİCE MUTLU SENELERE

cnm valla bak ne güzel rapor çıkarmışşsın sen 3 klomen denemesi gerkiyo sanrım dimi rapor için? ya ilaçlar sanırım zaten devlet ödese bile pahalı dedi doktorum cnm inşallah senin içn hayırlısı olurr zemuszemus

Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. İşte bu mesaj da benim orada söyleyemediklerime aracılık ediyor. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Ömür boyu mutluluklar sizin olsun!

Derincim bende kutluyorum evlilik yıldönümünü rabbim tez zamanda anne etsin seni

heee,bugün derinin evlilik yıldönümü,ondan yok,bak sen,inş.hediyelerin en güzelini vermiştir kocişine.
derincim rabbim,uzun bir ömür ve huzurlu bir beraberlik versin size.

kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum sık sık uğrarım artık sizee öpt çok iyi gecelerrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…