Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben anladım zaten görmedi msjımı diye,pek soğuk konuştun benle.mafoldumben

bilmiyom ki ebroşum yapmasam içim rahat etmez kociş yapıcak çogu şeyi zati:) sonrad kafam rahat dogarım inşş . sen netttin bu ara çalışmalara devammı
iyi kuzu için nasıl rahat edicekse artık
sonrada çatır çatır doğurcan kaydirigubbakcemile3
ben çalışma devam işe yaramasada buarada vitamini aldım dur bakalım nolcak
doğru kuzum işin zor kolay gelsin
kızlar kociş yat boruusunu çaldırdı yaaaaa
gitmem gerek
bu arada derin delüsü nerde gelmedi
cano eski günler geldi aklıma yat borusu diyince negünlerdi beeee
derinin misafiri varmış geç gelir heralde
hadi çok öptüm seni görüşürüz canom
üzerimde bi yorgunluk var işte ebrarcım,biraz işlerim vardı ama öyle çok sıkıda yapmadım yani.

hayır olsun canım niyeküne inşalla bebiştendir yaa

hiç sanmıyorum bebişten olcanı,benim iş mucizelere kaldı,o da beni bulmaz işte.
zaten ufaktan karnım ağrımaya başladı,biliyorum geliyo benimkimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlr hepinizi öpüyorum herkee iyigeceler malum sabah erken gidecem hacettepeden sonuçlarımı alıp dr götürecem kendinize iyi bakın yarın anlatırım bye canlar

nasılsın zorum sende durumlar ne?
anlat bakalım
tamam ebrarcım sorarım halemde gelmedi

evet halede yok ortalarda gelir heralde birazdan

ben anladım zaten görmedi msjımı diye,pek soğuk konuştun benle.mafoldumben

bak buda şimdi geldi anlamıyorumki neden
ya niye soğuk konuşuyum başım ağrıyoya belkim ondan öyle gelmiştir
bide karnım acıktı bugün çok erken ydik yemeği şimdide açım aç kaydirigubbakcemile3

nolsunnn ebrarcım yaaa aşılama dedik maddi açıdan ayarlamyınca kaldı bende ovulasyon testi aldım buay onu deniyim bari dedim bişi olcağından değilde işte bi umutttboshayallersmile

ben bilmem,çok duygusal moddayım,ne desen ben canım istediğim gibi anlarım,o derece yaneeee.

ben 1 yillik evliyim.30 yasimdayim esim 40.ne yaptiysan esim bebek istemiyor..zor bir cocuklugu olmus.iyi bir aile ortami olmamis.birbirlerinden kopuklar.kimse birbirini sevmiyor.herkes kendi derdinde.akil sagligi bozuk bir kayinvalidem var.malesef yilin belli bir zamani beraber yasamak zorundayiz.esim ayri eve cikmak istemedi.cunku bu eve yillardir o bakmis ..her masrafini o karsilamis.annesini sevmiyor.hic konusmuyorlar.neyse esimin hikayesi cok uzar.
benim derdim ben esimi cok seviyorum.esim almanyada dogmus buyumus.bende almanyaya gelin geldim zaten.esimle sorunumuz yok.bir cok seyi hallettik ama bebek konusu olmadi.istemiyor sebebini soruaaorum ilmiyorum diyor.konusmak bile istemiyor.oysa ben anne olmak icin deliriyorum..ne yapacagim bilmiyorum..bana yardim edin,,

ya ebrar nurunayndan habr varmı oda girmiyo artık dimi cnm naptı acaba?

hiç sanmıyorum bebişten olcanı,benim iş mucizelere kaldı,o da beni bulmaz işte.
zaten ufaktan karnım ağrımaya başladı,biliyorum geliyo benimkimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yaa bunu demeyin yaa orasını biz bilemeyiz
mucizeleri yaşıyanlarda 9 aylık bizde
daha var senin gününe şimdiden ne ağrısı
kızlr hepinizi öpüyorum herkee iyigeceler malum sabah erken gidecem hacettepeden sonuçlarımı alıp dr götürecem kendinize iyi bakın yarın anlatırım bye canlar

ay kız hacettepe deyince eski günler geldi aklıma biliyonmu ben ankaralıyım
orda doğdum büyüdüm
neyse hadi güzel haberlerle gel inşallah çok öptüm canım

nolsunnn ebrarcım yaaa aşılama dedik maddi açıdan ayarlamyınca kaldı bende ovulasyon testi aldım buay onu deniyim bari dedim bişi olcağından değilde işte bi umutttboshayallersmile

zor cum,devlet karşılamıyo mu aşılamayı canım,sen ne zamöandır bebk bekliyosun,biraz anlatır mısın?
bu arada sizde portakal suyu gelmeyince,kimse gelmiyo sanırsam,neticede topici açan o.

hım anladım canım .. bende iyiyim canım çok şükür yaaa az kaldı hayırlıs ı ile biraz stres var işte nasıl olcak felan die inş tamamına ereriz saglıkla kucagımıza alırız inş saol canım
derinin misafiri var he kolay gelsin onada :)
iyi yapmışsın canım vitamin hapı iyi ya kullansın eşin inş menfaati olur size de benimki yatalım dedi ve gitti az daha dursam duvardan vurup çagırcak neyse size ii muhabbetler datlum bi ara msn de konuşalım cano özledim görüşmeyi :) kib öptm aeoolumunekankayizsmile
ii geceler canım kib hayırlı sonuçlar al inşşşşş
herkese ii geceler tatlı rüyalar rabbim rüyalarınızda bebişlerinizi göstersin inşallahh kib öptm byss Şeniz
boncugum senide çokk öpüyorum canım unuttum sanma seni

var ama başladı işte,devamında gelcem diyo bana.

kız allah ın açı gidip yisene yimekkk anaaa nasılda durayii öleee bak çalışma yapamassın haaa git hayde .. neyse halaa laf atıyom benimki gelip oda bana laf atcek hadi kaçtım kib öpm

canım belkide ovulasyon vesile olur rabbim büyük inş gelir minişin canım inş
haydi kaçtım ben byssshihoyyyt

canım ya belli olmaz belkide çok işe yarar aslında herşeyin zamanı var ozaman dolmadan olmuyo neyaparsan yap inşallah enkısa zamanda yüzün güler tatlım
ben bilmem,çok duygusal moddayım,ne desen ben canım istediğim gibi anlarım,o derece yaneeee.
işimiz zor yani bu akşam seni bu modda görücez yandık ki ne yandık sempatiksalakcinni
şimdi sen bunada alınırsın demi kaydirigubbakcemile3
canım işin zor allah kolaylık versin bence örnekler göster yani çocuk sevgisini artırcak bişeyler bulmalısın .yoksa ömür boyu çocuk düşünmez tabi bu senin için zor olur .
inşallah enkısa zamanda razı edersin
inşallah canım yerimseniben

kendini yanlız hissetmiyosun inşallah biz burdayız olumunekankayizsmile

zor cum,devlet karşılamıyo mu aşılamayı canım,sen ne zamöandır bebk bekliyosun,biraz anlatır mısın?
bu arada sizde portakal suyu gelmeyince,kimse gelmiyo sanırsam,neticede topici açan o.

cnm benim bekleyişim 2 sene olucak nerdeyse çikolata kistinden ameliyat oldum ondan beri bekliyorum cnm.. devlat yineden tam anlamıyla karşılamıo cnm bende uğraşmadan hemen yaptırayım dedim olmadı öle işte bakalım en kısa zamanda ama benim sonum sanırım tüp :sinifsinif:

topik konusunda haklısın cnm portakal gelmeyince normal olarak pek giren olmuyo topiği ayakta tutan oydu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…