kızlar niye sesiniz çıkmıyo yaa
hoşbulduk gülhayacım iyiim datlum saol sen nasılsın .. gökcede iyi çok şükür iyice şişirip duruyo heryerim çatlak içinde gecede 5 defa....( bugün saydım özellikle kaç defa kalkıyom wc ye die:))....kaldırıyo wc ye.. uykusuzluk var... ama yinede güzel ... rabbim sizlerede yaşatsın inş bu duyguyu .. sen nasılsın?
iyi geceler kızlarrrrrrr ne güzel kalabalık bir topik bizimki terkedildi resmen yalnız kaldımmmmafoldumben
valla tam olarak ben yapmıyıcam desemde kocişe başkahyalık yapıcam için başında durucam mecbur yapıcam perdeler yıkancak pencereler kapılar silinicek halılar temiz onlar serilicek beyeazları yıkamıştım danteller serilecek ..mutfagı yaptık geçen hafta son u öyle işte .. ertelemem gerekti yoksa gittigimde hadi doguma alcam dese evi b...k götürür:) gelene kadar :)
demek kardeşin geldi ne güzell
saol canım amin inşşşş rabbim herkese nasip etsin inş doguma giderkende dua ederim sizlere canım inşşşşhayırlısı olsun canımm allahım sglıkla sıhhatle kurtulmanı bebişini kucagına almayı nasip etsinn bzede dua et canımm doguma girerken
evet evini temizle git canım bakarsın şimdi alalım doguma der benim arkadaş gitti gecen hafta kontrole almış doktoru doguma oglu oldu iyiller ikiside çok şükür
canım pazartesi günü gidicem inş o zaman belli olucakdogum şekli canım.. kendisi erken gelmezse tabi:) bu ara bebekler erken geliyolar :)iyim canım, az kaldı seninde. rabbim kolay doğum versi,n. senin normal mi olcak sezeryan mı?
canım igneye adetin 3. günü başlıyosun ve yumurtaların olgunlaşıncaya kadar yani 18 mm kadar oluncaya kadar igne kullanıyon muhtemelen adetişn 12 . gününe kadar sonra çatlatma ignesi veriyo ve iki gün sonra aşılama için eşin ve seni çagırıyo . eşin sperm vercek yıkıyıcaklar bika ç saat sonrada yıkanmış spermi sana vericekler yarım sat yatıcaksın hastanede sonrada bebişleerini alıp eve gitcennnn 14 gün sonrada kan testi yapabilirsin :)ya kızlar ben aslında heyecanlıyım yarın dr gitcem aşılama için gün verecek iğneyi ne zaman olacağımı söyleyecek nasıl oluyor bu aşılama yaptıran varsa anlatabilirmi hadi bekliyorum
oyyy çokmuuu şişe kaldırıyooo seniii gökçe hanımmm sende alırsınn gökçededen intkamını dogunca ısırırsın o poposunu herşye deyiyorr canımm olsun çatlasınn bişeyy olmazz onlarr içinn herşeye deyiyorr valla günller yaklaştıkça uyumazzsınn canımmm allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinn inşallahhh rabbimm bizlerede nasip etsinn aminnnnnnnnnn
canım hadi hayırlısı olsun aşılama yaptırmadım ben galiba samyeliden başkası yaptırmadı topicde anca o anlatabilir canımya kızlar ben aslında heyecanlıyım yarın dr gitcem aşılama için gün verecek iğneyi ne zaman olacağımı söyleyecek nasıl oluyor bu aşılama yaptıran varsa anlatabilirmi hadi bekliyorum
niye hayırdır?ben yorgunumakannehir
iyi geceler kızlarrrrrrr ne güzel kalabalık bir topik bizimki terkedildi resmen yalnız kaldımmmmafoldumben
hayırlı olsun canım inşallah sıkısıkı tutunurr beişin samyelimiz yaptırdı canımm o bilgi verir detaylı olarakya kızlar ben aslında heyecanlıyım yarın dr gitcem aşılama için gün verecek iğneyi ne zaman olacağımı söyleyecek nasıl oluyor bu aşılama yaptıran varsa anlatabilirmi hadi bekliyorum
hoşgeldin canımm biz hep böyleyizzz gel sende katıllliyi geceler kızlarrrrrrr ne güzel kalabalık bir topik bizimki terkedildi resmen yalnız kaldımmmmafoldumben
kızlar niye sesiniz çıkmıyo yaa
ebrarcım derindede pko vardı demi tedavisi için ilaçmı kullandı canım.....