Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya kızlar ben aslında heyecanlıyım yarın dr gitcem aşılama için gün verecek iğneyi ne zaman olacağımı söyleyecek nasıl oluyor bu aşılama yaptıran varsa anlatabilirmi hadi bekliyorum

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, afed, birsen29+, GokceRana23+, gulhayaldaghan, kardelen5233+, samyeli26

:hulya::hulya::hulya:

iyi geceler kızlarrrrrrr ne güzel kalabalık bir topik bizimki terkedildi resmen yalnız kaldımmmmafoldumben

oyyy çokmuuu şişe kaldırıyooo seniii gökçe hanımmm sende alırsınn gökçededen intkamını dogunca ısırırsın o poposunu herşye deyiyorr canımm olsun çatlasınn bişeyy olmazz onlarr içinn herşeye deyiyorr valla günller yaklaştıkça uyumazzsınn canımmm allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinn inşallahhh rabbimm bizlerede nasip etsinn aminnnnnnnnnn

ebrarcım derindede pko vardı demi tedavisi için ilaçmı kullandı canım.....

doğru canım haklısın yaa yinede yorulucaksın valla dikkat et tamammı
aman sanki ne olcak temizdir evin illa yapıcanmı yaa

saol canım amin inşşşş rabbim herkese nasip etsin inş doguma giderkende dua ederim sizlere canım inşşşş
iyim canım, az kaldı seninde. rabbim kolay doğum versi,n. senin normal mi olcak sezeryan mı?
canım pazartesi günü gidicem inş o zaman belli olucakdogum şekli canım.. kendisi erken gelmezse tabi:) bu ara bebekler erken geliyolar :)
ya kızlar ben aslında heyecanlıyım yarın dr gitcem aşılama için gün verecek iğneyi ne zaman olacağımı söyleyecek nasıl oluyor bu aşılama yaptıran varsa anlatabilirmi hadi bekliyorum
canım igneye adetin 3. günü başlıyosun ve yumurtaların olgunlaşıncaya kadar yani 18 mm kadar oluncaya kadar igne kullanıyon muhtemelen adetişn 12 . gününe kadar sonra çatlatma ignesi veriyo ve iki gün sonra aşılama için eşin ve seni çagırıyo . eşin sperm vercek yıkıyıcaklar bika ç saat sonrada yıkanmış spermi sana vericekler yarım sat yatıcaksın hastanede sonrada bebişleerini alıp eve gitcennnn 14 gün sonrada kan testi yapabilirsin :)

he teyzesi şişiriyo ama dogunca ısırcam bende onu inşşş rabbim sizede nasip etsin çatlayın patlayın benim gibi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım hadi hayırlısı olsun aşılama yaptırmadım ben galiba samyeliden başkası yaptırmadı topicde anca o anlatabilir canım
ben yorgunumakannehir
niye hayırdır?
iyi geceler kızlarrrrrrr ne güzel kalabalık bir topik bizimki terkedildi resmen yalnız kaldımmmmafoldumben

zorum aşkolsun biz burdayız herzaman gel muhabbete bekleriz
sizin topicde herkes hamile yada doğum yapmış galiba ondan pek uğramıyolar

bilmiyom ki ebroşum yapmasam içim rahat etmez kociş yapıcak çogu şeyi zati:) sonrad kafam rahat dogarım inşş . sen netttin bu ara çalışmalara devammı

hayırlı olsun canım inşallah sıkısıkı tutunurr beişin samyelimiz yaptırdı canımm o bilgi verir detaylı olarak
hoşgeldin canımm biz hep böyleyizzz gel sende katılll
kızlar niye sesiniz çıkmıyo yaa

kuzu biliyon benim büyük bebişşş nazlıı biraz zor bıraktı girmeye istekleri bitmiyo kuzum 2 yazıyom 5 gidipp geliyomm hahahaha

kızlar kociş yat boruusunu çaldırdı yaaaaa
gitmem gerek
bu arada derin delüsü nerde gelmedi

üzerimde bi yorgunluk var işte ebrarcım,biraz işlerim vardı ama öyle çok sıkıda yapmadım yani.

saolun kızlarrrr hoşbuldukkkkkkkk opuyorumnanaktan

gökçecim bebek fikrini atamadık diye topik varya oraya cnm ama herkezler dağıldı birden sen nasılsın cnm az kaldı hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhh

ya kızlar bende mesajlar çok sonra görüntüleniyo anlamıyorum ya hep geriden geliyo sizdede böylemi
mesela kardeloşun mesajını yeni gördüm
kardeloşum iyiyim biraz başımağrıyo bugün çok gezdim yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…