amin cano yaa rabbim kimseyi huzursuz etmesin gerçektende zoray duygulandım bak,hele bol çocuklu bölümüne bayıldım,inş.hepimiz bol çocuklu,kafamızı kaşıyamayacağımız kadar dolu zamanı olan anneler oluruz,hepimizin yuvasından huzur eksik olmasın,huzursuzluk çok kötü bişey ve istisnalar olsa bile evlilikte zaman geçtikçe huzur çoğalıyo,rabbim hiçbirimizin ağız tadını bozmasın.
İYİ GECELER CANIM K.İ.B İYİ HABERLRLE GEL İNŞALLAH
ZOR Bİ DURUM CANIM İNŞALLAH ATLATIRSINIZ BU SORUNUDA OLURR BEBİŞİNİZ
AHH AHH SORMA KUZUMM YAAAA YETİŞEMİYOMMM geçmişş olsunn kuzumm başın agrıyomuşşşş kıyamammm
napıyım canım züğürt tesellisi işteebrarcım öyle deme cnm
ben form yedimbende acıktım galiba?
minoseti sır psikolojik olarak alıyoz,hiç bi işe yaramıyo,dozu çok düşük zaten.
Ebroşum,dışardaki işlerini halledebildin mi canım?anca aklıma geldi.
kızlarrrrrrrr ben kaçarrrr yaww bi rahatt bırakmayooooo kusura bakmayınn bi yogun bakımm uygulayayımm şunaaa sonra kaçabülüsem uyumazsamm hahahah gelirimmm öptümm hepinizii bide sayfaagırmı ne offfff hadi öpiüldünüz kuzularım beni özleyinnnn anacımm
kızlarrrrrrrr ben kaçarrrr yaww bi rahatt bırakmayooooo kusura bakmayınn bi yogun bakımm uygulayayımm şunaaa sonra kaçabülüsem uyumazsamm hahahah gelirimmm öptümm hepinizii bide sayfaagırmı ne offfff hadi öpiüldünüz kuzularım beni özleyinnnn anacımm
ben giderim sen gelene kadar cano,ALLAH rahatlık versin,çok geçmiş olsun,fazla yoğun bakımdan adamı götürme.
tamam canım çok öptüm git hallet bebişini
buseferki ağır olmasın ama kaydirigubbakcemile3
güle güle her daim özlüyoruz ohaoldumsmile
yinemi yaaa aynı yazma kardeşim benimle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ebrarcım senin ne sorunun var tatlım....
şimdi hatırlayamıyom ama bişey dicektim geçen sana,onuda aynı yapıyoz diye,ama neydi unuttum,sivil hayatla ilgili ama,topic hayatıyla ilgili değildi,o kadarını hatırlıyom.aklinialirimsmile
hımm neymiş acaba merak ettim şimdi
aklına gelince söyle