Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin cano yaa rabbim kimseyi huzursuz etmesin gerçektende zor
duygulanma inşallah ogünlerde gelicek

canım ya benimde kociş hastayken öyleydim olsun sen ilgilen bebeğinle
saol canım ya bugün yoruldum ondan galiba bide ağrı kesici aldım ama minoset işe yaramıyo

minoseti sır psikolojik olarak alıyoz,hiç bi işe yaramıyo,dozu çok düşük zaten.
ebroşum,dışardaki işlerini halledebildin mi canım?anca aklıma geldi.

derinim geldiiiiiii
kuzummmmmmmmm mutlu yıllar eşinle
ALLAH BİR ÖMÜR AYIRMASIN
HATTA İKİ CİHANDA

kızlarrrrrrrr ben kaçarrrr yaww bi rahatt bırakmayooooo kusura bakmayınn bi yogun bakımm uygulayayımm şunaaa sonra kaçabülüsem uyumazsamm hahahah gelirimmm öptümm hepinizii bide sayfaagırmı ne offfff hadi öpiüldünüz kuzularım beni özleyinnnn anacımm

ebrarcım öyle deme cnm
napıyım canım züğürt tesellisi işte
bende acıktım galiba?
ben form yedim
biraz bastırdı
minoseti sır psikolojik olarak alıyoz,hiç bi işe yaramıyo,dozu çok düşük zaten.
Ebroşum,dışardaki işlerini halledebildin mi canım?anca aklıma geldi.

aynen öyle ya hiç işe yaramıyo
malesef halledemedim yani istediğim gibi bulamadım
galiba yaptırcam ya başka türlü olmuycak

ben giderim sen gelene kadar cano,ALLAH rahatlık versin,çok geçmiş olsun,fazla yoğun bakımdan adamı götürme.

tamam canım çok öptüm git hallet bebişini
buseferki ağır olmasın ama kaydirigubbakcemile3
güle güle her daim özlüyoruz ohaoldumsmile

ben giderim sen gelene kadar cano,ALLAH rahatlık versin,çok geçmiş olsun,fazla yoğun bakımdan adamı götürme.

tamam canım çok öptüm git hallet bebişini
buseferki ağır olmasın ama kaydirigubbakcemile3
güle güle her daim özlüyoruz ohaoldumsmile

yinemi yaaa aynı yazma kardeşim benimle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yinemi yaaa aynı yazma kardeşim benimle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şimdi hatırlayamıyom ama bişey dicektim geçen sana,onuda aynı yapıyoz diye,ama neydi unuttum,sivil hayatla ilgili ama,topic hayatıyla ilgili değildi,o kadarını hatırlıyom.aklinialirimsmile

ebrarcım senin ne sorunun var tatlım....

canım bende pıhtılaşma sorunu var ayrıca tiroit sorunu ve yumurtam çatlamıyo
var yani baya bugünümüze hamdolsun
benim 3 düşüğüm var canım hamile kalıyorum zar zor düşüyolar

derinimm geçmişte galiba biraz zor çıkıcak anlaşılan
aslında bende kaçıcam kuzumla görüşüyümde

bu arada benim kolum hala ağrıyo,işin garip tarafı,üzerine tülbent bile koysam ekstradan,onun sıcaklığıyla kesiliyo,ama onu alır almaz başlıyo,psikolojik demeyin,değil,baya ağrıyo.

şimdi hatırlayamıyom ama bişey dicektim geçen sana,onuda aynı yapıyoz diye,ama neydi unuttum,sivil hayatla ilgili ama,topic hayatıyla ilgili değildi,o kadarını hatırlıyom.aklinialirimsmile

hımm neymiş acaba merak ettim şimdi
aklına gelince söyle

anladım cnm ebrarcım takma kafana bendede kızken bişey yoktu evlndim 1 ay adet olmadım hamileyim sandım test yaptım oda beni yanılttı var gösterdi 1 kaç gün snra tekrarlarım dedim hasta oldm baya üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…