cnm valla bak ne güzel rapor çıkarmışşsın sen 3 klomen denemesi gerkiyo sanrım dimi rapor için? ya ilaçlar sanırım zaten devlet ödese bile pahalı dedi doktorum cnm inşallah senin içn hayırlısı olurr zemuszemus
ayy evet yaa inşallahheee,bugün derinin evlilik yıldönümü,ondan yok,bak sen,inş.hediyelerin en güzelini vermiştir kocişine.
Derincim rabbim,uzun bir ömür ve huzurlu bir beraberlik versin size.
ebrarcım ne güzel sözler söylüyosunnnnn...
Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar.
kızlarrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum sık sık uğrarım artık sizee öpt çok iyi gecelerrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kardelencim senin neyin var tatlım...
:roflol::roflol::roflol:benimde evlilik yıdönümüm olsaydıda,bende böyle güzel sözler duysaydım keşke şimdi.
acaba herifi uyandırıp bişeyler mi söylettirsem,gitsem,dürtüklesem,beni seviyo musun mu desem?bayanssulusmile
ebrarcım sen ne kadarlık evlisin..
kardelencim bursada olsaydınız grçkten yardımcı olurdum canım benim kullandığım karışımda kaliteli yumurta üretiyo sıkma canını
ebrarcım öyle deme tatlım hemde çok pozitifsiin kutlarım seni
KARDELOŞA
Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yasamanız dileğimle. Yuvanızdan sevgi eksik olmasın. Gözleriniz hep birbirini arasın. Mutluluklar
İYİ GECELER CANIM K.İ.B İYİ HABERLRLE GEL İNŞALLAHkızlr hepinizi öpüyorum herkee iyigeceler malum sabah erken gidecem hacettepeden sonuçlarımı alıp dr götürecem kendinize iyi bakın yarın anlatırım bye canlar
ZOR Bİ DURUM CANIM İNŞALLAH ATLATIRSINIZ BU SORUNUDA OLURR BEBİŞİNİZben 1 yillik evliyim.30 yasimdayim esim 40.ne yaptiysan esim bebek istemiyor..zor bir cocuklugu olmus.iyi bir aile ortami olmamis.birbirlerinden kopuklar.kimse birbirini sevmiyor.herkes kendi derdinde.akil sagligi bozuk bir kayinvalidem var.malesef yilin belli bir zamani beraber yasamak zorundayiz.esim ayri eve cikmak istemedi.cunku bu eve yillardir o bakmis ..her masrafini o karsilamis.annesini sevmiyor.hic konusmuyorlar.neyse esimin hikayesi cok uzar.
benim derdim ben esimi cok seviyorum.esim almanyada dogmus buyumus.bende almanyaya gelin geldim zaten.esimle sorunumuz yok.bir cok seyi hallettik ama bebek konusu olmadi.istemiyor sebebini soruaaorum ilmiyorum diyor.konusmak bile istemiyor.oysa ben anne olmak icin deliriyorum..ne yapacagim bilmiyorum..bana yardim edin,,
hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmm ordamısın yine kociş engelinemi takıldın yoksam