Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar.

ühüüü,zorcum,bende herşey denendi,beş klomen,üç iğne,içlerinden birinde hamile kaldım,oda kimyasalmış malesef.

heee,bugün derinin evlilik yıldönümü,ondan yok,bak sen,inş.hediyelerin en güzelini vermiştir kocişine.
Derincim rabbim,uzun bir ömür ve huzurlu bir beraberlik versin size.
ayy evet yaa inşallah
allahım güldürsün canomun yüzünü

ebrarcım ne güzel sözler söylüyosunnnnn...

canım saol azcık kopya çektim netten

benimde evlilik yıdönümüm olsaydıda,bende böyle güzel sözler duysaydım keşke şimdi.
acaba herifi uyandırıp bişeyler mi söylettirsem,gitsem,dürtüklesem,beni seviyo musun mu desem?bayanssulusmile

benimde evlilik yıdönümüm olsaydıda,bende böyle güzel sözler duysaydım keşke şimdi.
acaba herifi uyandırıp bişeyler mi söylettirsem,gitsem,dürtüklesem,beni seviyo musun mu desem?bayanssulusmile
:roflol::roflol::roflol:
ay istediğin söz olsun dur sanada hemen yolluycam kuzum
ebrarcım sen ne kadarlık evlisin..

canım ben eskidim 10 yıl oldu benim
yani durum vahim ama yine pozitifim :roflol:

kardelencim bursada olsaydınız grçkten yardımcı olurdum canım benim kullandığım karışımda kaliteli yumurta üretiyo sıkma canını

kardelencim bursada olsaydınız grçkten yardımcı olurdum canım benim kullandığım karışımda kaliteli yumurta üretiyo sıkma canını

sen bana içindekileri ve miktarını,yada hazırsa hangi marka olduğunu yazabilir misin müsait bi vaktinde canım.

KARDELOŞA
Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yasamanız dileğimle. Yuvanızdan sevgi eksik olmasın. Gözleriniz hep birbirini arasın. Mutluluklar

ebrarcım öyle deme tatlım hemde çok pozitifsiin kutlarım seni

NAPIYIM BE CANIM baktımki bebişin geleceği yok artık böyle
hayatımı zehir ettim yıllardır artık onsuz yaşamaya alışmalıyım
nasip belki birgün inadı bırakıp gelir boshayallersmile

ay duygulandım bak,hele bol çocuklu bölümüne bayıldım,inş.hepimiz bol çocuklu,kafamızı kaşıyamayacağımız kadar dolu zamanı olan anneler oluruz,hepimizin yuvasından huzur eksik olmasın,huzursuzluk çok kötü bişey ve istisnalar olsa bile evlilikte zaman geçtikçe huzur çoğalıyo,rabbim hiçbirimizin ağız tadını bozmasın.

kızlr hepinizi öpüyorum herkee iyigeceler malum sabah erken gidecem hacettepeden sonuçlarımı alıp dr götürecem kendinize iyi bakın yarın anlatırım bye canlar
İYİ GECELER CANIM K.İ.B İYİ HABERLRLE GEL İNŞALLAH
ZOR Bİ DURUM CANIM İNŞALLAH ATLATIRSINIZ BU SORUNUDA OLURR BEBİŞİNİZ
hayalimmmmmmmmmmmmmmmmmm ordamısın yine kociş engelinemi takıldın yoksam

AHH AHH SORMA KUZUMM YAAAA YETİŞEMİYOMMM geçmişş olsunn kuzumm başın agrıyomuşşşş kıyamammm

kızlar bu bitkisel ürünleri doğru yapan az kişi var eşimin olduğu yerde bursada 1 numara inanırmısın kahraman maraştan gldiler bebek için dktorlar kadına olmaz demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…