Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............20bitti
DERİN.................20bitti
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20bitti
TURKUAZ............20bitti
HAYAL................20bitti
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20bitti
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20
SAMYELİ................20bitti
PELİN.....................20
AFED......................20bitti
BİRSEN..................13bitti

LİSTEMİZ TAMAMDIR
PERŞEMBE AKŞAMI DUAMIZ VAR

Son düzenleme:
iyiyim kızlar sagolun
gökcede iyi teyzeleri gelmesini bekliyoruz hayırlısı ile pazartesi konrtol var bakalım dogum şekli belli olucak inşş
sizler nasılsınız
ebroşum misafirn varmış kız bu aralar ne kadar yogunsun sen :)
yarın gitmiyom ebroşum pazartesiye erteledim hafta sonu evi temizleyem ki egr dogum hafta içi olucak felan derse ev temiz olsun

yok ebroşum burdayım yaa face girdimde oraya dalmışım kusura bakma:)
hoşgeldin samyelim naber canım

hoşbulduk gülhayacım iyiim datlum saol sen nasılsın .. gökcede iyi çok şükür iyice şişirip duruyo heryerim çatlak içinde gecede 5 defa ....( bugün saydım özellikle kaç defa kalkıyom wc ye die:))....kaldırıyo wc ye.. uykusuzluk var... ama yinede güzel ... rabbim sizlerede yaşatsın inş bu duyguyu .. sen nasılsın?

kınadaa kuzumm kınadaa döksünn bakalımm bidaha dökemicekk nasılsaaa 9 ayy boyunca
ayy inşallah kuzum yaa nekadar mükemmel olurdu bee
9 ay göbüşünü tuta tuta gezer artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teyzesi yesin onu demek erteledin kontrolü hayırlısı cano
ya aslında misafir değil kardeşim vardı eşiyle öyle işte
temizliği sen yapmıycan heralde yoksa hemen gidip doğurursun haa

valla tam olarak ben yapmıyıcam desemde kocişe başkahyalık yapıcam için başında durucam mecbur yapıcam perdeler yıkancak pencereler kapılar silinicek halılar temiz onlar serilicek beyeazları yıkamıştım danteller serilecek ..mutfagı yaptık geçen hafta son u öyle işte .. ertelemem gerekti yoksa gittigimde hadi doguma alcam dese evi b...k götürür:) gelene kadar :)
demek kardeşin geldi ne güzell

hayırlısı olsun canımm allahım sglıkla sıhhatle kurtulmanı bebişini kucagına almayı nasip etsinn bzede dua et canımm doguma girerken

evet evini temizle git canım bakarsın şimdi alalım doguma der benim arkadaş gitti gecen hafta kontrole almış doktoru doguma oglu oldu iyiller ikiside çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…