- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
ooooo kardlencimmmmm hoşgelmişsinizzz sefalarr getirmişsinizzz kuzummmmm
nasılsınnnnnn ben sabah beri anca atabildim kendimi buraya oda zorla kuzum benimm büyük bebişş evde biliyon hasta diye ondan giremedim 5 dk fırsat vermedikii
şimdi dedim girecem birazz tutanıı alırımm yogun bakımıma dedimm hadi tamam gir biraz dedi
korktuu zaaarrr hahahahaha çok fenadır benim yogunn bakımım hahahahah
slm kızlar naber nasılsınız bende okudum duamı size bişey soracam bana hsg filmi için antibiyotik falan vermedi sadece 1 saat önce ağrı kesici iç dediler oldu bitti 5 dk da anlamadım bile desem belki doğru olur
ayy maşallah canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallahmerhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsin
insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun ins
amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "
kizlar nasilsinz?? gec oldu sizlere haber hemen verecektim ama kusura bakmayin sabah bir ciktik evden esimle aksam ancak gelebildik .....
neyse teyzeleri benim minik kuzucum yerlesmis suan bir kese sadece gördüm
benim durumum biraz zor biliyorsunuz düsüklerim oldugu icin ne yapabiliriz onu konustuk uzun uzun sanirim kan sulandirici igneler kullanicam ayin 20 sinde tam belli olur ozaman tekrar gel dedi doktorum 20 sine kadar ananas suyu icip ,kaysi yiyebilirsin dedi düsük olasiligini azaltir dedi ....
bundan sonrasi rabbime kaldi herseyin hayirlisini versin korusun yavrumu insallah kendinize iyi bakin kizlar duacim olun olurmu??herzaman giremedgim icin dualarina alip okuyamazsam diye korkuyorum ne olur kusuruma bakmayin olurmu?? hepinizi öpüyorum
selam kuzum nasılsınselammm güzelllllllll hatunlarrr nasılsınızzzzzzzzzzz
ebrarım kuzum duan çok güzel canım teşekkürler paylaşımın içinn kuzucummmm
tamam canım ağzına sağlık mevlam kabul buyursunokudumm kuzum ben bitti kolay gelsin sana canım gece görüşürz inşaallh
slm kızlar naber nasılsınız bende okudum duamı size bişey soracam bana hsg filmi için antibiyotik falan vermedi sadece 1 saat önce ağrı kesici iç dediler oldu bitti 5 dk da anlamadım bile desem belki doğru olur
as canım hoşgeldin iyidir sen nasılsınselam arkadaşlar nasılsınız....
as güzelll hoşgeldinn nasılsınnnnslm güzelllerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
kuzumm bu kızlarrrr bizden habersizz tugcele kınayamıı kaçtılarr dersinn kimsee yokk gündüzde girenolmamış pekk kuzumm bak bu kızlarr ekti bizi gittilerrr kınaya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ALLAH seni iyi etsin emi,ne diyo diyorum,ama anladım sonunda.:roflol::roflol::roflol:
selam hayalim,selam kızlar,hayırdır bugün topice kimse girmemiş sayılır,iki sayfacık ilerlemişiz,nerde bu hatunlar.
geçmişi okudum,kimseden alıntı yapmadım ama anatolya diye bi arkadaş yazmış,ona tavsiyem,en güvendiği dr hangisiyse onun dediğini yapsın,yada daha büyük merkezlere gidip tedavi olsun,nacizane görüşüm budur.
hayalim sgl canım kahve alayım ya kız kardelen niye slm vermiyon bakem..
samyeliii hoşgeldinnn canımmm nasılsınn nasl gidiyo kuzum