Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ooooo kardlencimmmmm hoşgelmişsinizzz sefalarr getirmişsinizzz kuzummmmm

nasılsınnnnnn ben sabah beri anca atabildim kendimi buraya oda zorla kuzum benimm büyük bebişş evde biliyon hasta diye ondan giremedim 5 dk fırsat vermedikii
şimdi dedim girecem birazz tutanıı alırımm yogun bakımıma dedimm hadi tamam gir biraz dedi
korktuu zaaarrr hahahahaha çok fenadır benim yogunn bakımım hahahahah

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ALLAH seni iyi etsin emi,ne diyo diyorum,ama anladım sonunda.:roflol::roflol::roflol:
selam hayalim,selam kızlar,hayırdır bugün topice kimse girmemiş sayılır,iki sayfacık ilerlemişiz,nerde bu hatunlar.
geçmişi okudum,kimseden alıntı yapmadım ama anatolya diye bi arkadaş yazmış,ona tavsiyem,en güvendiği dr hangisiyse onun dediğini yapsın,yada daha büyük merkezlere gidip tedavi olsun,nacizane görüşüm budur.

birsencim selam,anca geldim daha,dur,bismillah.
bu arada arkadaşımızı yeni ismiyle çağırıyoz,edıtla düzeltirmisin zaman geçmeden,malum edıtımız da zamanlı artık.

slm kızlar naber nasılsınız bende okudum duamı size bişey soracam bana hsg filmi için antibiyotik falan vermedi sadece 1 saat önce ağrı kesici iç dediler oldu bitti 5 dk da anlamadım bile desem belki doğru olur

as canım hoşgeldin neden öyle oldu bittiye getirdilerki

vermesi lazımdı antibiyotik agrı kesicide veriyorlar sancı oluyo diye sana neden vermediler antibiyoti anlamadım bana doktorum kullanılan aletler ne kadar hijyenik olsada sonuçta yabancı bi cisimle giriliyo enfeksiyon kapma olasılıgı yüksek dedi onun için ben bütün hastalarıma 2 3 gün öncesinden antibiyotik başlatıyorum demişti ben her iki hsg dede kullandım antibiyotigi benim çekimim 30 dk falan sürmüştü

selam tuba,hoş geldin,kocanın aktar olması güzel bişey olsa gerek,her şeyi bitkilerle halledersiniz,ne güzel.

banada hsg den önce sadece ağrı kesici verdiler,başkada bişey demediler,hatta o ay klomen bile kullandım ben.

merhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsin

insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun ins

amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "

kizlar nasilsinz?? gec oldu sizlere haber hemen verecektim ama kusura bakmayin sabah bir ciktik evden esimle aksam ancak gelebildik .....
neyse teyzeleri benim minik kuzucum yerlesmis suan bir kese sadece gördüm
benim durumum biraz zor biliyorsunuz düsüklerim oldugu icin ne yapabiliriz onu konustuk uzun uzun sanirim kan sulandirici igneler kullanicam ayin 20 sinde tam belli olur ozaman tekrar gel dedi doktorum 20 sine kadar ananas suyu icip ,kaysi yiyebilirsin dedi düsük olasiligini azaltir dedi ....
bundan sonrasi rabbime kaldi herseyin hayirlisini versin korusun yavrumu insallah kendinize iyi bakin kizlar duacim olun olurmu??herzaman giremedgim icin dualarina alip okuyamazsam diye korkuyorum ne olur kusuruma bakmayin olurmu?? hepinizi öpüyorum
ayy maşallah canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallah
RABBİM korusun minişini demek iğne kullanıcaksın canım inşallah busefer hiçbişeyolmuycak sağlıkla kavuşcaksın minişine .canım sen duayı düşünme saol herzaman okudun buara sen bol bol dinlen güzel haberler ver bize çok öptüm canım
selammm güzelllllllll hatunlarrr nasılsınızzzzzzzzzzz

ebrarım kuzum duan çok güzel canım teşekkürler paylaşımın içinn kuzucummmm
selam kuzum nasılsın
evet ya benimde çok hoşuma gitti duamıza eklemeyi düşünüyorum
okudumm kuzum ben bitti kolay gelsin sana canım gece görüşürz inşaallh
tamam canım ağzına sağlık mevlam kabul buyursun
slm kızlar naber nasılsınız bende okudum duamı size bişey soracam bana hsg filmi için antibiyotik falan vermedi sadece 1 saat önce ağrı kesici iç dediler oldu bitti 5 dk da anlamadım bile desem belki doğru olur

saol birsenim ağzına sağlık
buarada dün yazmışsın neyazdığım konusunda önemli bişey değildi sadece dua okuttuğunuz için teşekkür ederim dedinya bende dedim nemutlu bize inşallah duaların karşılığında bebişlerimiz gelir .buydu yani merak etme canım

selam güzeller hepinize iyi geceler
gökcem,kardeloşum,birsenim,hayalim,afedcim hepinizi öpüyorum nasılsınız bakalım

selam arkadaşlar nasılsınız....
as canım hoşgeldin iyidir sen nasılsın
slm güzelllerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
as güzelll hoşgeldinn nasılsınnnn
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ALLAH seni iyi etsin emi,ne diyo diyorum,ama anladım sonunda.:roflol::roflol::roflol:
selam hayalim,selam kızlar,hayırdır bugün topice kimse girmemiş sayılır,iki sayfacık ilerlemişiz,nerde bu hatunlar.
geçmişi okudum,kimseden alıntı yapmadım ama anatolya diye bi arkadaş yazmış,ona tavsiyem,en güvendiği dr hangisiyse onun dediğini yapsın,yada daha büyük merkezlere gidip tedavi olsun,nacizane görüşüm budur.
kuzumm bu kızlarrrr bizden habersizz tugcele kınayamıı kaçtılarr dersinn kimsee yokk gündüzde girenolmamış pekk kuzumm bak bu kızlarr ekti bizi gittilerrr kınaya
hayalim sgl canım kahve alayım ya kız kardelen niye slm vermiyon bakem..

buyurr kahvenii canım afiyet olsun bana kısaca hayall de canımm olurmuu

tuğçem kınadamı dediniz sanki öyle bişey okudum
ohh döksün kurtlarını bakalım

afedcim gördüm canım saol ağzına sağlık
malesef duayı buakşam yapamıycaz
eksikler var çünkü
pelin,derda,nanelişeker hiç haber yok kızlardan

X