turkuazcım ballı bi karışım kullanıyorum haleyi biliyosundur onada yaptırdık o kuullanmadı içi almamış
kızlar pko tedavisinde hangi ilaçlar kullanılıyo biliyomusunuz.....
cnm ilaç bilmiyorum ama soğan kürü çok faydalıymış işe yarıyormuş
ewet turkuazcım baya bi var saolsun mesleği çok faydalarını grdüm bitkilerin kimi zararlı olduğunu düşünüyo tam tersi eşim doktora pek göndermiyo hormonların bozulcak diye yinede doktorlarımızıda allah eksik etmesin...
merhaba arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ameliyatla o sorunu çözüldü. Allah doktorların eline düşürmesin ama doktorları da eksik etmesin. 1 yıldır doktor doktor geiyoruz. kimi bekleyin diyor kimi klomen dene diyor kimi aşılama diyor. ürologlar sakın aşılama yaptırmayın diyor öff çok zor bu işler çokkk
turkuazcım ballı bi karışım kullanıyorum haleyi biliyosundur onada yaptırdık o kuullanmadı içi almamış
merhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsinkızlar pko tedavisinde hangi ilaçlar kullanılıyo biliyomusunuz.....
insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun inskızlaaaaaaaaaaar slmlar nasılsınız bakim bugün tam tamına adetim geçeli 9 gün oldu ama ben korkudan ya negatif çıkarsa die test yaptıramıyorum. offf bana yardm edin yawkafamçokkarıştı
amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
kızlar bu ddua çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
duayada eklemek istiyorum
inşallahh hamilesindir canımm inşallahhhh sonucu bizlerede bildir canımmm merak ettimm rabbim inşallah bebişini koumuştuur göbişine canımkızlaaaaaaaaaaar slmlar nasılsınız bakim bugün tam tamına adetim geçeli 9 gün oldu ama ben korkudan ya negatif çıkarsa die test yaptıramıyorum. offf bana yardm edin yawkafamçokkarıştı
tamam canım saoll bi bakarımmcanm bu konu hakkında bi topic var
kızlar gece muhabbetin dibine vurmussunuz yine... şimdi ders başına oturmam lazım ara verdiğimde okucam... öptüm canlarım...opuyorumnanaktan
merhaba canim bende pkoluyum hamilelik öncesi tedavisi olarak bende metformin adinda bir ilac kullandirttilar benim adetlerimde cok sükür düzenliydi hamile kalma asamasinda zaten ignelere geciliyor ve ozaman hapi biraktiriyolar zaten sonra ignelerle deniyorsun hamileligi insallah sende hemencecik kalirsin
insallah canim hamilesindir hakkinda hayirlisi olsun ins
amin canim biz aciz kullari rabbimin önünde istemekten cekinirken o öyle cömertki hic beklemedigin anda veriyor elhamdulillah "hepimizin dilegini muradini ver rabbim "
kizlar nasilsinz?? gec oldu sizlere haber hemen verecektim ama kusura bakmayin sabah bir ciktik evden esimle aksam ancak gelebildik .....
neyse teyzeleri benim minik kuzucum yerlesmis suan bir kese sadece gördüm
benim durumum biraz zor biliyorsunuz düsüklerim oldugu icin ne yapabiliriz onu konustuk uzun uzun sanirim kan sulandirici igneler kullanicam ayin 20 sinde tam belli olur ozaman tekrar gel dedi doktorum 20 sine kadar ananas suyu icip ,kaysi yiyebilirsin dedi düsük olasiligini azaltir dedi ....
bundan sonrasi rabbime kaldi herseyin hayirlisini versin korusun yavrumu insallah kendinize iyi bakin kizlar duacim olun olurmu??herzaman giremedgim icin dualarina alip okuyamazsam diye korkuyorum ne olur kusuruma bakmayin olurmu?? hepinizi öpüyorum
selam kızlar ben geldim ama kalamıycam misafirim gelicek gece burda olurum galiba dua tamam değil yine yarına kalıcak anlaşılan