Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ooohhh dök bakalım kurtlarınıkaydirigubbakcemile3
niye cnm,korkuyor musun

evet canım korktuğumdan giremiyorum....çok zorda kalmadığım müddetçe eşimi bekliyorum... arada bir aciliyet oluyor ama o zaman da radyo falan koyuyorum banyoya ses olsun diye.... psikolojik tamammen çünkü evde her zaman kitlerim kapımı altından üstünden....

evet canım korktuğumdan giremiyorum....çok zorda kalmadığım müddetçe eşimi bekliyorum... arada bir aciliyet oluyor ama o zaman da radyo falan koyuyorum banyoya ses olsun diye.... psikolojik tamammen çünkü evde her zaman kitlerim kapımı altından üstünden....

anladım cnmolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
anladım saol cnm ben bitkisel ilaç kullanıyorum eşim soğan kürünün kullandığım ilaçtan çok hafif olduğunu söylüyo saol tatlım yani doktora gtmedim daha bayada ilerleme var

anladım saol cnm ben bitkisel ilaç kullanıyorum eşim soğan kürünün kullandığım ilaçtan çok hafif olduğunu söylüyo saol tatlım yani doktora gtmedim daha bayada ilerleme var
aa doğru hatırladım eşinin bilgisi vardı bu bitkilerle ilgili dimi kuzum bence o zaman sen ilaç falan araştırma bitkilerle halledersin Allah'ın izniyle

iyi akşamlar kıslar napıyonuz nasılsınızz

iyi akşamlar selina sağolasın iyi çok şükür sen nasılsın?

ewet turkuazcım baya bi var saolsun mesleği çok faydalarını grdüm bitkilerin kimi zararlı olduğunu düşünüyo tam tersi eşim doktora pek göndermiyo hormonların bozulcak diye yinede doktorlarımızıda allah eksik etmesin...

ewet turkuazcım baya bi var saolsun mesleği çok faydalarını grdüm bitkilerin kimi zararlı olduğunu düşünüyo tam tersi eşim doktora pek göndermiyo hormonların bozulcak diye yinede doktorlarımızıda allah eksik etmesin...

amin cnm aminnn

turkuazcım ben 1 ay oldu başlayalı 1 ay adet olmamıştım oay basit kistler oluşmuş eşimin patronu çok bilinen biri bu işlerde hergüün çok uzaklardan gelenler var bebek için....

turkuazcım ballı bi karışım kullanıyorum haleyi biliyosundur onada yaptırdık o kuullanmadı içi almamış

turkuazcım ben 1 ay oldu başlayalı 1 ay adet olmamıştım oay basit kistler oluşmuş eşimin patronu çok bilinen biri bu işlerde hergüün çok uzaklardan gelenler var bebek için....
anladım cnm
selam canlarım
nasılsınız bakem

mavişim hoşgeldin cnm ben birazdan çıkıcam kuzu
Allah'A emanet olun bebişle

merhaba arkadaşlar ben de 3 yıllık evliyim eşimde varikosel vardı ameliyatla o sorunu çözüldü. Allah doktorların eline düşürmesin ama doktorları da eksik etmesin. 1 yıldır doktor doktor geiyoruz. kimi bekleyin diyor kimi klomen dene diyor kimi aşılama diyor. ürologlar sakın aşılama yaptırmayın diyor öff çok zor bu işler çokkk

X