şşşşş kms eyok mu kızlar
kızlaaaaaaaaaaar slmlar nasılsınız bakim bugün tam tamına adetim geçeli 9 gün oldu ama ben korkudan ya negatif çıkarsa die test yaptıramıyorum. offf bana yardm edin yawkafamçokkarıştı
bide nasıl dayandm gel bana sor kaydirigubbakcemile3 şuanda göğüslerim çok şiş ve halsizlik de var akıntı da aynı şekilde başka da bişi yok inş. hamileyimdir çok istiyorum allah hepimize de versn eşime söledm akşam test alcak o da heycanlandı hatta sabah namaz kıldıktan sonra yapcam testi off benm dualarım sizinle sizler de bana o temiz kalplerinizle dua edin çok ihtiyacım var Şeniz
bide nasıl dayandm gel bana sor kaydirigubbakcemile3 şuanda göğüslerim çok şiş ve halsizlik de var akıntı da aynı şekilde başka da bişi yok inş. hamileyimdir çok istiyorum allah hepimize de versn eşime söledm akşam test alcak o da heycanlandı hatta sabah namaz kıldıktan sonra yapcam testi off benm dualarım sizinle sizler de bana o temiz kalplerinizle dua edin çok ihtiyacım var Şeniz
tugba'ydı dimi cnm,pek sohbet edemedik ama siz geceleri kaynatıyorsunuz tabisanada selam turkuazzcımmmmm...
kızlar bugün bana dua edin nolursunuz :Saruboceq:
saolun balım inş. yarın size müjdeli haberi verebilirim. şimdilik çıkıyorum öptüm sizi çıkmadan önce sabah mı yapmam şart testi
kızlaaaaaaaaaaar slmlar nasılsınız bakim bugün tam tamına adetim geçeli 9 gün oldu ama ben korkudan ya negatif çıkarsa die test yaptıramıyorum. offf bana yardm edin yawkafamçokkarıştı
tugba'ydı dimi cnm,pek sohbet edemedik ama siz geceleri kaynatıyorsunuz tabi
gündüz pek gelen olmuyor
duamzdasın cnm merak etme,inş gönlüne göre verir Rabbim
saolun balım inş. yarın size müjdeli haberi verebilirim. şimdilik çıkıyorum öptüm sizi çıkmadan önce sabah mı yapmam şart testi
yok cnm ben işteyken girebiliyorum sadece,evde net yokturkuazcım ewet cnm gündüz fazla kimse yok gece oluyo sen grmiyomusun gece.....
iyiyim tugcem sen nasılsın,çalıştın mı dersini :)olsun kuzum ne güzel eşin senle yatmak istiyor iştekaydirigubbakcemile3Allah nazarlardan saklasıncanım ya nasıl dayanıyorsun... ben birgün gecikse başlıyorum test yapmaya.... bir de başka belirtilerin de var inşallah hamilesindir....
turkuazım nasılsın canım??? kızlar gece sohbete dalıyolar gündüz de gelmiyolar sonra.... benimki atmıyo ben olmadan o yüzden geç saate kalamıyorum bende....
canım sen şimdi bile yapsam büyük ihtimal çıkar.....ilk gecikme günlerinde sabah yapın diyorlar... sen hamileysen hcg den baya yükselmiştir zaten....
yok cnm ben işteyken girebiliyorum sadece,evde net yok
iyiyim tugcem sen nasılsın,çalıştın mı dersini :)olsun kuzum ne güzel eşin senle yatmak istiyor iştekaydirigubbakcemile3Allah nazarlardan saklasın
iyiyim bende nolsun evet canım bugünlük bitti dersim.. akşama da kına gecesine gidicem.... ohhhh yandan yandan erkeler de yok rahatça oynarız artık ohhhhh.....şimdi banyo girip hazırlacam da kocişi bekliyorum evde tek başıma banyoya giremiyorum çünkü....