Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol cnm bende araştırıp getirtmek istiyorum inşallah bulabiliriz cnm

inşallah buluruz canım sen nerden duydun getirip kullanan varmıymışşş bilgn varmıı

ben bizim kzlardan hiç duymadım bilseler onlarda paylaşırdılarr şüphesiz

bi araştıralımm biz bunu canımm yeni bişiler ögrenirsen dedigin otla igili paylaş gene bizle canım

kızlarrrrrrr gelinnn artıkınnnnnnnnnnnnnn haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitammm zamanııııııııııııı tammm zamanııııııııııııııı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kardelenimmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmmmm hoşgelinnnnnnnnnnnnnnn

geçmişeee girdinnn kesinnnnnnnnnnn

geçmişe giren çıkamıyo kuzum bende bi girimm dedimm zorr çıktımmmmm

kardelenimmmmmmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmmmm hoşgelinnnnnnnnnnnnnnn

geçmişeee girdinnn kesinnnnnnnnnnn

geçmişe giren çıkamıyo kuzum bende bi girimm dedimm zorr çıktımmmmm

ben bi sabah namazı vakti göz attıydım,ondan sonrasının yarısını demin okudum,yarısınıda şimdi,o yüzden kolay oldu okumam canım.
bugün yoğundum,bende hastanede yatan akrabamın büyük çocuğuna baktım,eve getirdim,bi zilli,bi zilli,anlatamamine akıl var zamane çocuklarında,gözündende bişeycik kaçmıyo,beni tehdit ediyo 3 yaşındaki çocuk,bidaha gelmem size diye.kaydirigubbakcemile3
ama yatma saati kesin durmadı,beni kandırdı,annemi ara görüşcem diye ve annesine hadi gel,seni bekliyorum dedi,tabi anne yüreği,dayanamadı geldi aldı.
güzel şey evde bi çocuğun olması,rabbim bizede nasib eder inş.
ayrıca bebişin sarılık yüksek,kan düşükmüş,öyle sarı şeylerle geçcek gibi değil,kan veriyolar sürekli.
geçmiş olsun diyen herkeze teşekkürler.

evet kardeloium dün baya içimi boşalttım bir daha moralimi bozmamak için söz verdim kendime... hem sizin hem kocişin desteğiyle... Allah razı olsun hepinizden....

inşallah tez vakit iyileşir bebecik canım ben bebeler hasta olunca dayanamıyom... Allah'a emanet hepsi....

kıza hayal ben geldim nere gittin kız bir selam vermeden heeee.... ebroşum da gelmemiş işleri vardı onun bugün....

selam topic milletinin güzel hatunları hepinizi selamlıyorum ve öpüyorum kaydirigubbakcemile3

ben listemi alıp hemen geliyorum
tuğçem korkma ben geldim yanlız değilsin
buarada PELİNİMİ çok merak ettim uğramadı kaçgündür inşallah iyidir yaa

ebrarım hoşgeldin canım bu gacılar yok... ben kaldım yalnız korkuyom iyi ki geldin canım....

BULUT için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR...............40
DERİN.................20
KARDELEN..........20
HALE..................20bitti
LEYLA................20
TURKUAZ............20
HAYAL................20
SELİNA................20bitti
FLAN...................20bitti
MAVİŞ..................20
DERDA.................20
NANELİŞEKER.......20
SAMYELİ................20bitti
PELİN.....................20
BİRSEN..................13

LİSTEMİZ TAMAMDIR
PERŞEMBE AKŞAMI DUAMIZ VAR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…