Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrar duayı okudum bitti yaz canım
bak hepsi tek tek damlıyo kuzum merak etme
hem ben seni yanlız bırakmam korkma olumunekankayizsmile
ben geldim tugcemmm :dance:
ooooooo kuzumm gelmişşş hoşgelmişşş leyyy leyyy lümlümmm leyyy sefaa gelmişşş oşgelmişşş lümlümm tugcemm gel bizeeee hahah nasılsınn kuzummmmmmmhuuu huuu kızalr ben geldim nasılsınız bakalım???
şimdikiler çok bilmiş kuzummm akıllara zararr vallla tekrar geçmişş olsunn kuzum al şifa versin inşallahben bi sabah namazı vakti göz attıydım,ondan sonrasının yarısını demin okudum,yarısınıda şimdi,o yüzden kolay oldu okumam canım.
bugün yoğundum,bende hastanede yatan akrabamın büyük çocuğuna baktım,eve getirdim,bi zilli,bi zilli,anlatamamine akıl var zamane çocuklarında,gözündende bişeycik kaçmıyo,beni tehdit ediyo 3 yaşındaki çocuk,bidaha gelmem size diye.kaydirigubbakcemile3
ama yatma saati kesin durmadı,beni kandırdı,annemi ara görüşcem diye ve annesine hadi gel,seni bekliyorum dedi,tabi anne yüreği,dayanamadı geldi aldı.
güzel şey evde bi çocuğun olması,rabbim bizede nasib eder inş.
ayrıca bebişin sarılık yüksek,kan düşükmüş,öyle sarı şeylerle geçcek gibi değil,kan veriyolar sürekli.
geçmiş olsun diyen herkeze teşekkürler.
aleyküm selam canım sende selam söyle abimizebenim büyük bebek de karşımda oturuyo kızlar ne yazmış bana da anlat diye tutturdu... bişey yok muhabbet ediyoz diyom selam söle diyor o da....
canımmm ha boyna düşüpp duruyommm anca gördümm hemencikkte aldımm elime kalemi yazmaya başlaımmm dedimmm kuzumm gelmişş hemen yazayımkıza hayal ben geldim nere gittin kız bir selam vermeden heeee.... ebroşum da gelmemiş işleri vardı onun bugün....
selam topic milletinin güzel hatunları hepinizi selamlıyorum ve öpüyorum kaydirigubbakcemile3
kılzar damlıyo ebrarım da ben cıkıcam birazdan... benimki artık erken yat diyor biliyonuz... yarım saat daha izin aldım.... :smiley-cool:
ooooooo kuzumm gelmişşş hoşgelmişşş leyyy leyyy lümlümmm leyyy sefaa gelmişşş oşgelmişşş lümlümm tugcemm gel bizeeee hahah nasılsınn kuzummmmmmm
şimdikiler çok bilmiş kuzummm akıllara zararr vallla tekrar geçmişş olsunn kuzum al şifa versin inşallah
aleyküm selam canım sende selam söyle abimize
canımmm ha boyna düşüpp duruyommm anca gördümm hemencikkte aldımm elime kalemi yazmaya başlaımmm dedimmm kuzumm gelmişş hemen yazayım
aleykümmm selammm kuzularınnnnn kuzusuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnn gell bi öpecemmm seniiiiiiiii kuzummmmmmmmmmmmmmm
ebrar duayı okudum bitti yaz canım
yaaaa kocişine selam olsun şunu 1 saate çıkarsak :lepi:
ooooooo kuzumm gelmişşş hoşgelmişşş leyyy leyyy lümlümmm leyyy sefaa gelmişşş oşgelmişşş lümlümm tugcemm gel bizeeee hahah nasılsınn kuzummmmmmm
şimdikiler çok bilmiş kuzummm akıllara zararr vallla tekrar geçmişş olsunn kuzum al şifa versin inşallah
aleyküm selam canım sende selam söyle abimize
canımmm ha boyna düşüpp duruyommm anca gördümm hemencikkte aldımm elime kalemi yazmaya başlaımmm dedimmm kuzumm gelmişş hemen yazayım
aleykümmm selammm kuzularınnnnn kuzusuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnn gell bi öpecemmm seniiiiiiiii kuzummmmmmmmmmmmmmm
ayy bugün enerji doluyum sığmıyo içime naapsak yaaa ohaoldumsmile[/QUOTE
eee o zaman sen ne arıyon burda anladın sen onu.......:smiley-cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:oooooooooooo haleeee hanımlarrdaaa gelmişşşşş
buyursunnlarrr efendimmmmm sizidee şöylee cam kenarındakii masamızaa alalımm efendimmm çoktandırrr görüşmedikkk nasılsınızzzz
yattı şimdi uyudu aslında ama bakalım uyanmassa takılırm acık kızzz özledim gece muhabbetlerini.....:1hug:
cnm geçmişe bakıyordum aırdım senidee
bende kaçıyorum işlerim var birazzopuyorumnanaktan
oooooooooooo haleeee hanımlarrdaaa gelmişşşşş
buyursunnlarrr efendimmmmm sizidee şöylee cam kenarındakii masamızaa alalımm efendimmm çoktandırrr görüşmedikkk nasılsınızzzz
ayy bugün enerji doluyum sığmıyo içime naapsak yaaa ohaoldumsmile[/QUOTE
eee o zaman sen ne arıyon burda anladın sen onu.......:smiley-cool:
yok be balım ona değil enerjim canım manyak gülmek istiyo
bekliyorum hayal bizi güldürsün eski günlerdeki gibi yerimseniben