yaaa canım histereskopide rahmi inceliyolar kamerayla yani herhangi bir yapısıklık yara bişey var mı diye... eğer öyle bişey varsa hemen müdahale edip temizliyolar.... aneztezi altında oluor zaten... sonrasında da 2 aylık bir dinlenme süresi gerekiyor... hsg için öyle bişey yok da histereskopi için hemen hamile kalma diyolar....
canım hsteroskopi riski biraz önce çektirsen hsg baktın güzel çıktı hiç yaptırmssın histeroskopi inşallah gelecek bebişin yakında canım inşallah
kızlar bugün hiç iyi değilim moraim çok bozuk biraz uzanayım belki uyurum... akşama da anneme gidicez yemeğe... gece geç geliriz buraya gelirmiyim bilmiyorum canlarım gelemessem yarın görüşürüz emi.... öpüyorum sizi çok....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kuzummm moral bozmk yokk kendimizi bırakmak yokkk pes etmekk yokkkk mücadeleye devam edecegiz yıkılmadık ayaktayızz canımm hep bunu söylücez kndimize
aleynam hogeldin canım... şiimdi gördüm yazdığını... bizim burdaki tıp fakültesi hsg çekmiyo canım sadece özel bir hastane çekiyo bende orda çektirmiştim onu bile becerememişler.... doğumevi var burda benim şimdi gittiğim dr oranın doktoru bizim izmirde anlaşmalı görüntüleme merkezimiz var dedi oraya yönlendiriyoruz dedi... ama ben film çekilceği zaman bilmiyodum tabi....
canım hsg de korunun demiyolar da benim asıl histereskopi de çektirmem lazım... histereskopide hemen hamile kalamıyosun...bildiğin operasyon çünkü o... istanbuldaki doktorumuz bir daha düşük olursa veya gebelik oluşmassa tüp bebek tedavisinden önce hem hsg yi yenileriz hem de histereskopi yaparız demişti.... ikisini de anestezi altında yaparız canın da acımaz bir daha demişti.... zaten bir kez daha düşük olursa tüp bebeğe geçicez artık... bende 3 ay bekleyip bebek olmassa hem hsg hem histereskopi yaptırayım diyorum işte... korunma süresi beklememek için... zaten tüpüm tıkalıysa olmucak hamileleik....o zaman da tüp bebeğe yönelicez... o yüzden muallakta kaldım şimdi... 3 ay boşuna uğraşırmıyız diye....
bide en büyük korkum tabi zaten tek tüplüyüm ona bir zarar vermiyim.. bu histereskopinin riskleri var.... o tüpte giderse bir daha normal yolla hamile kalma ihtimalim kalmaz.....
kuzummm inşallahhh hsg temiz çıkacak hiç gerek kalmıcak tüpe falan kendilinden kalacann inşallahhh rabbimm büyükk kuzumm
mrb kızlar,, biraz uyudum,,,, doktor aşılamadan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. ama ben ne olur olmaz yatıyorum bugün...
yat kuzumm dinlenn agır kaldırma anii harekler yapma eyip kalkarken dikkat et kuzumm inşallahhh inşallahh rabbimmm ol diyecekk bu seferr inşallahh o güzel haberi verecen bizlere inşallah 41 yasin başladım sana canımm rabbimm inşallah kabul etsin bebişini koysun göbişine rabimmm büyükk
eşime tek taraflı varikosel grade 2-3 teshısı koymuslardı doktor amelıyat olman gerek ama sperm testını görelım karar verelım demıstı sperm testı verdık ve sonuca göre gerek yok dedı doktor amelıyata ..yoksa buay o hem amelıyat olcaktı bılıyorsunuz benımde haftaya hsg m var
SPERM SAYISI 41.600.000 >20 MİLYON WHO
A+B+C %65
A)HIZLI İLERİ HAREKETLİ--------%20
B)YAVAS İLERİ HAREKETLİ-------%25
C)YERİNDE HAREKETLİ--------------%20
D)HAREKETSİZ SPERM--------------%35
HER SAHADA 5-6 LOKOSIT GÖRÜLDÜ
bu bır yıl ıcınde verdıgımız 3. test
ılkınde ılerı hızlı 0
ikincide ise %2 ıdı
ama bu zaman zarfı ıcınde esım sıgarayı bıraktı kür uyguladık 3 ay belkı onların etkısı olmustur
bu konuyla bılgısı olanlar yorumlarsa cok sevınırım
canımmm çok güzell sonuçları inşallahhh tez zamanda hamişş kalırsınn bende keçi boynuzu yapıyom kuzumm bakalım tahlilde anlıcaz faydasını rabbimm inşallah hsg den sonra hamişş kalmayı nasip etsinn kuzummm rabbimm ugraştırmasınn topimiz hamişlerle dolsunn hepimizin güzel haberlerini paylaşalım burdann inşallahhhhhh
bende iyiyim sayılır,akrabalık derecesini yazmayımda(çünkü kendimi çok ele veriyom zaten burda,gerçi kime ne,çokta umrumda değil ama genede yazmicam)işte akrabam doğum etmişti bayramdan sonra,sarılıktanda bir haftadır hastanedeydi,buraya,fakülteye sevk etmişler,kanı yüksek çıkmış,ona üzüldüm biraz,belki gece bize gelebilirler kalmaya.
kuzumm gçmişş olsunnn sarıllık olan bebişmii kuzummm benim yegende öyle oldu kuzumm erkek olanı drlar ışık tedavisimi ne dedilerr biz yaptırmadıkk kuzumm sarılıgıı bol şekerli su alır kuzum bide sarı giydirin yatanı falan hep sarı örtün allah şifa versin kuzum
selam kızlar ben geldim ama gidiyorum haber veriyim dedim
derinim test yapmışsın kuzum sağlık olsun inşallah 1 ekimde çift görürsün
kusura bakma cano tuhafım biraz yani keyifsizim aslında bişey yok ama canım hiçbişey yapmak istemiyo filan .oyüzden kalamıycam
gelen olursa hepinizi çok öptüm görüşmek üzere canlarım
kuzummmmmmmmmm sana nolduuuu oyyyyyyyyy kıyamamm birimi üzdü senii kuzumm nolduuu üzme lütfen kendini takma kafana bebişimmm herşey güzel olacakk inşallahhhhh
iyi valla ebrar cım ne olsun 19. haftadayım daha umarım allahım isteyen herkese verir bebiş
aminn canımm rabbimm saglıkla sıhatle bebişini kucana almayı nasip etsinn bizlerede dua et canım