Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyiyim şükürler olsun canım biraz yorgun hissediyorum o kadar
bu hafta gitmeye karar
verdim doktora bakalım yoksa bekleyemeyecem hep aklımda
git tabi canım insan bekleyemez.bizede haberlerini verirsin
inş. canım herşey yolundadır sen hiç merak etme.güzel haberlerini de gelip yazarsın.inş. bizde güzel haberler vermek için bekliyoruz tarihleri hayırlısı inş. sende a.e.ol

şükür iyiyim canım 4 haftalık herhalde kan sonucuna göre öyle ama sat a göre 5 haftalık
sen nasılsın canım

canım ilk hsg çektir bence bakarsın tüpün temiz çıkar hsg ye gerek kalmaz tatlım
kizlar selam
az önce
test yaptim rabbime sükürler olsun hamileyim:CüvCüv: hemen sevinmek istemiyorum biliyorsunuz benim bebeklerim 5 .veya 6. haftada kalp atimlari duruyormafoldumben allahim korktuguma ugratmaz insallah
:Saruboceq:
çokk sevindim canımmm rabbim kucaguna amayı nasip etsin innşallah bizlerede gösretsin rabbim o günleri
inşallah canım yaa dilerim bebişin gelir hemen yaşadıklarını unutursun canım

ooo hayalim hoşgeldin
ben iyiyim sen nasılsın bitanem
iyiyimm kuzummm nolsun koşturr durr arkadaş geldi bu gün kahveye diye ama bırakıp bni gidemedi kuzummm hahaha sen nasılsın kuzumm
mrb kızlar,, ayy oldum aşılama yapıldı,,
eve geldim yatıyorum... doktor 11 ekime çağırdı, kantesti yaptırcak. inşallah ozaman a kadar kırmızılar gelmez...
canımmmm rabbimm yüzünü güldürsün bebeişlerin sıkısıkı tutunsun rabbim emegini boşa çıkarmasın canımm rabim o duyguyu yaşatsın sana canımm benimm dualarımdasın inşallah inşallah güzel haberlerini alırız gülüm
doktor benim aşılamadan çıktı, arkadaşımın doğumuna girdi...
arkadaşının gözü aydn canım allah analı babalı büyütsün rabbim bizlerede göstersin o günleri inşallah

yelizimmm kız nerelerdesinnnn hiçç görünmüyonn kuzummm inşallahh iyisinidirr özlettin kendiniii canımmm merak ettim seni bi gel bi ceeeee de be kuzu

kızlar ekim ayı listenize eklenmeyi bekliyorum bu arada iyi akşamlar şimdi aldığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum kolay hamile kalmak için ve hamileliği kolay geçirmek için fatma anamızın eli otu diye bir ot varmış hacca gidenler getiriyormuş mekke de satılıyormuş duyanınız,bileniniz,kullananınız varmı acaba

slm kızlra vaktim yok okuldan sıra bana gelmiyo ebrarım bana bişey yazmışsın ama okuyamadım eski topikte silinmiş geçmişe gidemiyorum çok merak ettim canım tekrar yazarsan eğer özelse ordanda msj yazabilirsin ama merak ettim mutlaka cevap yaz kız azra vaktim yok slm veremiyorum öptüm canım senide kendine iyi bak

selam canım hoşgeldin listeye ekler boncugumla ebrarım ben anlamıyom canım

bilgiyi paylaştıgın içinde çok saol kuzum ben yeni duydum

hacca gidenleri i araştırıp rica edeyimm alsınlarr denemekte fayda var şifa allahtan belli olmaz vesile olur fatma anamızın eli gelir bebişlerimiz inşallah

selam birsencim kolay gelsin nasılsın azra çıkmış canım ugrarsa söylerim selamını iyi bak kendine canım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…