Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelen bebeğine bakmaya gittiyse gelmez daha bu koca bebeklerin derdi hiç bitmiyoki lmaz:

kılzar damlıyo ebrarım da ben cıkıcam birazdan... benimki artık erken yat diyor biliyonuz... yarım saat daha izin aldım.... :smiley-cool:

huuu huuu kızalr ben geldim nasılsınız bakalım???
ooooooo kuzumm gelmişşş hoşgelmişşş leyyy leyyy lümlümmm leyyy sefaa gelmişşş oşgelmişşş lümlümm tugcemm gel bizeeee hahah nasılsınn kuzummmmmmm
şimdikiler çok bilmiş kuzummm akıllara zararr vallla tekrar geçmişş olsunn kuzum al şifa versin inşallah
benim büyük bebek de karşımda oturuyo kızlar ne yazmış bana da anlat diye tutturdu... bişey yok muhabbet ediyoz diyom selam söle diyor o da....
aleyküm selam canım sende selam söyle abimize
kıza hayal ben geldim nere gittin kız bir selam vermeden heeee.... ebroşum da gelmemiş işleri vardı onun bugün....
canımmm ha boyna düşüpp duruyommm anca gördümm hemencikkte aldımm elime kalemi yazmaya başlaımmm dedimmm kuzumm gelmişş hemen yazayım
selam topic milletinin güzel hatunları hepinizi selamlıyorum ve öpüyorum kaydirigubbakcemile3

aleykümmm selammm kuzularınnnnn kuzusuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnn gell bi öpecemmm seniiiiiiiii kuzummmmmmmmmmmmmmm

öp beni hayalim öp beni yanağımdan öp beni opuyorumnanaktan
dur bende öpem kuzum nevar neyok bebeğin hastaymış geçmiş olsun
allah şifa versin

BUARADA BONCUĞUMUN kırmızılar gelmiş
canım sağlık olsun napalım kader işte
duayı düşünme ben okurum yerine sorun yok datlum

düşüp durma kızzz önüne bak acık.....lmaz:

oooooooooooo haleeee hanımlarrdaaa gelmişşşşş

buyursunnlarrr efendimmmmm sizidee şöylee cam kenarındakii masamızaa alalımm efendimmm çoktandırrr görüşmedikkk nasılsınızzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yattı şimdi uyudu aslında ama bakalım uyanmassa takılırm acık kızzz özledim gece muhabbetlerini.....:1hug:

oyy bende bende uyanmaz inşallah ya yasakkelime

cnm geçmişe bakıyordum aırdım senidee
bende kaçıyorum işlerim var birazzopuyorumnanaktan

oooooooooooo haleeee hanımlarrdaaa gelmişşşşş

buyursunnlarrr efendimmmmm sizidee şöylee cam kenarındakii masamızaa alalımm efendimmm çoktandırrr görüşmedikkk nasılsınızzzz

geldim valla sorma da ben bişeyi kaçırdım nicini deiştirmişsin ama kimsin balımmm bu arada iyiyim canım sen nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…